Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Με εκείνη τη συνέντευξη Τύπου, τι γίνεται Θόδωρε;

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για τον Θοδωρή Ζαγοράκη και για την επικείμενη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει.
Με εκείνη τη συνέντευξη Τύπου, τι γίνεται Θόδωρε;
Μπορεί ο Θόδωρος Ζαγοράκης να μην είναι επικοινωνιακά καλλιεργημένος κι αυτό αποτελεί μειονέκτημα σε εποχές που οι περισσότεροι διψούν για έγκυρη πληροφόρηση από τον καθ ύλην αρμόδιο τα ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο, κάποιος θα πρέπει να τον πείσει ότι δεν είναι δυνατόν να κινείται στο πλαίσιο της καταστροφικής εσωστρέφειας όσο εξακολουθεί να ζητά τη βοήθεια του κόσμου για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ομάδας.
Συζητάμε για μια συνέντευξη Τύπου που θα ακολουθούσε του περιβόητου πορίσματος στην ΠΑΕ και που θα έδινε απαντήσεις σε ένα σωρό ερωτήματα. Τώρα τα ερωτήματα έχουν αυξηθεί. Προστέθηκαν όλα αυτά που αφορούν στο αγωνιστικό κομμάτι για το οποίο αν τυχόν διαπιστώσουμε ότι ο πρόεδρος Θόδωρος αποφεύγει να τοποθετηθεί και να δώσει ασφαλείς απαντήσεις, τότε το παιχνίδι χάθηκε οριστικά. Δεν υπάρχει λόγος να τίθεται αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους. Ας βγάζει ανακοινώσεις, ας γράφει ό,τι του αρέσει και εκεί ολοκληρώνεται η επικοινωνία του με τους φίλους της ομάδας.
Η απαίτηση του κόσμου για απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα τον υποχρεώνουν να πάρει θέση πίσω από τα μικρόφωνα και, επιτέλους, να αναθεωρήσει τις απόψεις του για την επικοινωνία με την πλατιά μάζα των φίλων του ΠΑΟΚ. Υπάρχει πλέον ένα σημαντικό κενό που θα πρέπει να καλύψει. Αν όχι χάσμα, είναι βέβαιο ότι οι απορίες του κόσμου, που αναπαράγει όσα υπερβολικά ακούγονται ή γράφονται, είναι πολλές, έχουν αυξηθεί σε βαθμό παρεξήγησης και αναμένουν με αγωνία διευκρινίσεις τις οποίες δικαιωματικά απαιτούν.
Αν δεν μπορεί ο Ζαγοράκης να απαντήσει ή δεν του αρέσει που στήνεται μπροστά στις κάμερες, ας ορίσει ένα άνθρωπο που έχει την ικανότητα να χειριστεί σωστά τον προφορικό λόγο, έχει γνώση της κατάστασης στον ΠΑΟΚ και γνωρίζει τι θα πρέπει να απαντήσει προκειμένου να διαφυλάξει τα στεγανά της ομάδας κι ας τον κατεβάσει στο γήπεδο.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: