Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

"Θα έρθει στο ματς με τον ΟΦΗ ως μεγαλομέτοχος o Πρίγκιπας"

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι το πρώτο του Παναθηναϊκού που θα δει ο Πρίγκιπας Σουλτάν, σύμφωνα με τη νέα υπόσχεση του Βλάση Τσάκα.
"Θα έρθει στο ματς με τον ΟΦΗ ως μεγαλομέτοχος o Πρίγκιπας"
Ο συνεργάτης του Σαουδάραβα μίλησε στον Sentra 103,3 για τα σενάρια που τον θέλουν να γνωρίζει εκπροσώπους της οικογένειας Βαρδινογιάννη, την πορεία του ελέγχου, αλλά και το πότε θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday ότι ο Βλάσης Τσάκας είναι γνωστός του Γιάννη Γενεράλη που είναι εκπρόσωπος της οικογένειας Βαρδινογιάννη σε εταιρεία τους στην Τζέντα: «Δεν είμαι δημοσιογράφος, Όταν όμως γράφονται τέτοια πράγματα πρέπει να επιβεβαιώνονται. Το τηλέφωνό μου το σηκώνω σε όλο τον κόσμο θα μπορούσε να με πάρει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και να το επιβεβαιώσει. Τον κ. Γενεράλη δεν τον γνωρίζω. Βεβαίως και δεν ήμασταν στα εγκαίνια που λένε»
Για το αν ο Πρίγκιπα Σουλτάν έχει δύο αδερφές και αν μία εξ αυτών είναι παντρεμένη με Ελληνα: «Ναι έχει αδελφές, αλλά είναι παντρεμένες με Σαουδάραβες και μένουν στο Ριάτ, όχι στην Τζέντα».
Για το πώς πάει ο έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με του ορκωτούς λογιστές: «Ο έλεγχος προχωράει, βρισκόμαστε ακόμη στην δεύτερη μέρα. Δεν είναι βάση μας τα δύο προηγούμενα πορίσματα. Κάνουμε τον δικό μας έλεγχο όπως επιθυμούμε και θα δούμε».
Για το αν θα ολοκληρωθεί εγκαίρως ο έλεγχος: «Δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο, ο έλεγχος θα κρατήσει όσο χρειαστεί. Αν χρειαστούν 3-4 μέρες ακόμη δεν χάθηκε ο κόσμος Μας ενδιαφέρει να έχουμε μια σαφή εικόνα του τι συμβαίνει Αυτό που έχουμε σαν αρχική εικόνα θα αποτυπωθεί και οπότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να εκπληρώσουμε όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται».
Για το πότε θα ολοκληρωθεί το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών: «Χονδρικά 25-28 του μηνός θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών. Για να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών σημαίνει εισροή χρημάτων, οπότε τέλος. Μετα θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση που αφορά ορισμός νέας γενική συνέλευσης για νέο ΔΣ»
Για το αν επιβεβαιώνει τα ονόματα που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για το νέο ΔΣ της ΠΑΕ: «Απόλυτα. Θα τα πούμε όλα μετά, σε λίγες μέρες»
Για το αν θα δώσει το παρών στο Καραϊσκάκη ο πρίγκιπας: «Εγώ θα είμαι στο Καραϊσκάκη, αλλά όχι ο πρίγκιπας. Μετά από συζήτηση που είχαμε δεν θα είναι διότι δεν είναι ό,τι καλύτερο να πάει σε μια τέτοια έδρα στο πρώτου παιχνίδι στην Ελλάδα. Είμαι απόλυτα σίγουρος για τα όσα εγγυήθηκε ο κ. Μαρινάκης, αλλά το να εγγυηθείς μέσα στο Καραϊσκάκη κάτι, εντάξει… Ας αφήσουμε πρώτα να δει τον Παναθηναϊκό με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και όχι σαν φερόμενος πρίγκιπας, σαν φερόμενος επενδυτής. Ας δει πρώτα το ματς με τον ΟΦΗ ως μεγαλομέτοχος και μετά του χρόνου ας είμαστε καλά να πάει και στο Καραϊσκάκη».
Για το αν είχε επαφή με τον Μαρινάκη όπως αναφέρει ο Τύπος: «Όταν θα χρειαστεί να μιλήσω και με τον κ. Μαρινάκη θα μιλήσουμε δεν υπάρχει πρόβλημα τέτοιο, η επαφή θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: