Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Χόμπι, οι... ακραίες δηλώσεις!!

Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του "δικεφάλου του Βορρά" αρέσκονται να ιντριγκάρουν με τις δηλώσεις τους. Το έχουν αποδείξει ήδη με κάποιες τοποθετήσεις τους πριν καν ολοκληρωθεί η μισή σεζόν και εμείς σας θυμίζουμε τις κυριότερες από αυτές.

Χόμπι, οι... ακραίες δηλώσεις
Δεν είναι αποτέλεσμα μόνο των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων οι δηλώσεις που προκαλούν αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα χόμπι, πείτε το και κακό συνήθειο αν θέλετε, που έχει παρουσιαστεί από την αρχή της χρονιάς και έχει επηρεάσει τόσο τον Λάσλο Μπόλονι όσο και τους παίκτες του.
Η προσευχή του Μπόλονι
Ο Ρουμάνος τεχνικός δίνει μεγάλο ενδιαφέρον στις συνεντεύξεις Τύπου καθώς δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του. Μιλά ελεύθερα, κάνει παράπονα, δίνει απαντήσεις. Το έχει ήδη αποδείξει αρκετές φορές. Οι δηλώσεις του, όμως, που είχαν προκαλέσει τη μεγαλύτερη κουβέντα ήταν αρχικά αυτές για το επίπεδο των νέων παικτών του. "Τρόμαξα με το επίπεδο κάποιων παικτών μου" δήλωσε στην προετοιμασία ο προπονητής του ΠΑΟΚ και κάποιοι χρέωσαν κακή μετάφραση σ' αυτή τη δήλωση κάνοντας τη λίγο πιο κόσμια, του τύπου "είμαι λίγο φοβισμένος για το επίπεδο ορισμένων παικτών". Πολλές φορές έχει αναφερθεί και στην μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ που τελικά έμεινε στα λόγια. "Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε στο τέλος να φέρουμε έναν ή δύο ποδοσφαιριστές. Γι΄ αυτό το λόγο αύριο που θα πάω στην πατρίδα μου, θα δω τη γυναίκα μου και μετά θα πάω στην εκκλησία για να προσευχηθώ λίγο", είχει πει μεταξύ άλλων.
Το "δε μας βλέπω καλά" του Ίβιτς
Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με την ανατροπή του σκορ, ο Βλάνταν Ίβιτς είχε εκφράσει τον έντονο προβληματισμό του για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και το... μέλλον. «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, αφού η ομάδα μας έχει βγάλει 8-9 φορές τη μπάλα από τη γραμμή, οι αντίπαλοι έχουν δοκάρια, ευκαιρίες και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω με καλύτερη δουλειά να το βελτιώσουμε γιατί αν συνεχίσουμε έτσι δεν μας βλέπω καλά» δήλωσε τότε ο Σέρβος που είχε και παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής που είχε πάρει από τον Λάσλο Μπόλονι μέχρι τότε.
Το παράπονο του Γκαρσία
Σε μια συνέντευξη για όλους και για όλα στο PAOK web tv, ο Πάμπλο Γκαρσία είχε εκφράσει και το παράπονό του για τη μη συμμετοχή του στην αποστολή για τον αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν και πως επηρεάστηκε από αυτό η απόδοσή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ένα παράπονο και συνάμα μήνυμα για τη συνέχεια
Ο ανυπόμονος Σπαντάσιο
Το τελευταίο κρούσμα ακραίων δηλώσεων ήταν αυτές του Τζουλιάνο Σπαντάσιο. Ο Βραζιλιάνος μιλώντας στα ρουμανικά ΜΜΕ υποστήριξε πως "τώρα, όμως, είμαι στο 100% της κατάστασής μου και έχω συμμορφωθεί με οποιαδήποτε απόφαση, ελπίζω όμως να υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, να πάρω μία ευκαιρία, αλλιώς... Πιθανότατα να χρειαστεί να κάνω κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση. Αν μου πουν ότι δε με χρειάζονται, τότε θα φύγω αμέσως. Δεν είναι ευχάριστο για οποιονδήποτε παίκτη να μην αγωνίζεται". Θέλει να παίξει και θεωρεί σωστό να εκφράσει δημόσια αυτή του την απαίτηση.
Και αν ως έναν βαθμό δείχνουν προσωπικότητα οι δηλώσεις παικτών που θέλουν να αγωνίζονται περισσότερο, είναι και θέμα πειθαρχίας να μην δημιουργούνται προβλήματα, ιδιαίτερα σε περιόδους που αυτά... περισσεύουν λόγω της κακής πορείας του ΠΑΟΚ.
Πηγή: contra.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: