Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

"Στον ΠΑΟΚ είναι ηγέτης!"

Εκθείασε σε πορτογαλική εφημερίδα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ο Λάζλο Μπόλονι.
"Στον ΠΑΟΚ είναι ηγέτης!"
"Για εμάς στον ΠΑΟΚ ήταν στόχος από την αρχή της σεζόν να κληθεί ο Βιεϊρίνια στην Εθνική Πορτογαλίας. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθηθεί και ο ίδιος ο παίκτης και η χώρα του. Επιβραβεύεται η καλή αγωνιστική του εικόνα και το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη σεζόν", δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός στην "Ο' Jogo" και πρόσθεσε:
"Και ο Βιεϊρίνια και εμείς στον ΠΑΟΚ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την κλήση του. Ο ίδιος θα κάνει ό,τι μπορεί για να φανεί χρήσιμος. Είναι πολύ ώριμος παίκτης. Αγωνίζεται με μεγάλη ωριμότητα και είναι πολύ αξιόπιστος σε θέματα τεχνικής και τακτικής. Στην ομάδα μας είναι ηγέτης".
Για το αν πιστεύει ότι θα αγωνισθεί, επεσήμανε: "Φυσικά είναι πολύ δύσκολο να ανταγωνιστεί και να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα της Εθνικής, διότι έχει πολλούς καλούς παίκτες με τεράστιες δυνατότητες, αλλά πιστεύω ότι ο Βιεϊρίνια θα δείξει καλό πρόσωπο και θα αποκομίσει πολλά οφέλη".
"Προσωπικά εγώ χρησιμοποιώ τον Βιεϊρίνια στην αριστερή πλευρά, ωστόσο είναι ένας παίκτης που να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές ενώ παράλληλα έχει μεγάλη βελτίωση και στο αμυντικό κομμάτι", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: