Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

«Με 10 εκατ. ευρώ δική σας η ΠΑΕ ΑΕΚ»

Τι ζητάει η διοίκηση της ΑΕΚ και οι εναπομείναντες μέτοχοι από τις τρεις επενδυτικές εταιρίες που συζητάει αυτή την περίοδο.
«Με 10 εκατ. ευρώ δική σας η ΠΑΕ ΑΕΚ»
Όσο οι μέρες για την Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ πλησιάζουν, τόσο κορυφώνονται οι διεργασίες των στελεχών της εταιρίας προκειμένου την συγκεκριμένη μέρα να παρουσιαστούν ολοκληρωμένες προτάσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών ή ενός επίδοξου συμπαίκτη που θέλει να εμπλακεί με τα κοινά της ΑΕΚ. Στο χθεσινό Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, ο Μάκης Κασνακίδης αποκάλυψε πως υπάρχουν επαφές με τρεις επενδυτικές εταιρίες. Λίγο αργότερα, με δήλωσή του στο aek365.gr, επιβεβαίωσε αυτή την τοποθέτηση τονίζοντας μάλιστα ότι είναι αισιόδοξος πως με κάποια εκ των τριών, θα υπάρξει συμφωνία.
Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο και μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του aek365.gr, στο τραπέζι έχουν... πέσει και τα πρώτα νούμερα. Αυτό που διαμήνυσαν τα στελέχη της ΠΑΕ και στους τρεις υποψήφιους επενδυτές, είναι πως με 10 εκατ. ευρώ, το 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ θα γίνει άμεσα δικό τους. Αυτό μάλιστα προκύπτει ύστερα από σχετική ερώτηση που έκαναν οι εκπρόσωποι των εταιριών, για το πόσο κοστολογείται το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Δηλαδή, οι ενδιαφερόμενοι, όπως ενημέρωσαν τη διοίκηση της ΑΕΚ, δεν ενδιαφέρονται απλά να μπουν με ένα μικρό μερίδιο στη μετοχική σύνθεση, δίνοντας 1-2 εκατ. ευρώ, αλλά να επενδύσουν με απώτερο σκοπό να κάνουν... κουμάντο.
Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: