Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Πες τα Χρυσόστομε...!!

Βγήκαν χθες να μας πουν ότι η Ίντερ ενδιαφέρεται για τον Καπίνο! Εμείς αναρωτηθήκαμε πώς είναι δυνατόν, από τη στιγμή που ο νεαρός έχει μόλις πέντε συμμετοχές με τους "πράσινους". Και ο σκάουτερ των "νερατζούρι" μας δικαίωσε με τις δηλώσεις του...
Πες τα Χρυσόστομε...
Τι είπε ο Αλεσάντρο Νίστα; Ότι δεν ήρθε να δει αποκλειστικά τον Καπίνο, ότι πρώτα θα πρέπει να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό, ότι θέλει πολλή δουλειά ακόμη και πως δεν ξέρει αν μπορεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Μίλησε, πάντως, και για ένα καλό ταλέντο κάτι που δεν το αμφισβητεί κανείς. Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην "Εξέδρα":
Αληθεύει ότι ήρθατε στην Αθήνα για να δείτε αγωνιζόμενο τον νεαρό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Στέφανο Καπίνο;
"Η δουλειά μου είναι να γυρίζω σε όλες τις χώρες, να ψάχνω και να εντοπίζω ταλέντα. Ο Καπίνο είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Πρόκειται για έναν πολύ νέο τερματοφύλακα που παίζει σε μεγάλη ομάδα. Δεν βλέπεις συχνά σήμερα τόσο νέους να υπερασπίζονται τις εστίες μεγάλων ομάδων".
Τι εντύπωση σχηματίσατε, παρακολουθώντας τον Καπίνο;
"Από ένα μόνο ματς δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητές του. Η εντύπωση, πάντως, που αποκόμισα είναι ότι διαθέτει αρκετά στοιχεία. Διαθέτει το υπόβαθρο για να εξελιχθεί σε σπουδαίο τερματοφύλακα, με την προϋπόθεση βεβαίως να δουλέψει πολύ με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του".
Έχει τα στοιχεία για να σταθεί με αξιώσεις κάτω από τα γκολπόστ μιας μεγάλης ομάδας;
"Το γεγονός ότι είναι μικρός ακόμα σε ηλικία, άρα και εύπλαστος, αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο κάθε σκάουτερ λαμβάνει υπόψη του όταν κάνει την έκθεσή του. Δεν χωρά αμφιβολία ότι μπορεί να βελτιωθεί. Σημασία σε αυτές τις περιπτώσεις έχει και το τι φιλοδοξίες έχει ο ποδοσφαιριστής. Κατά πόσο θέλει να γίνει καλύτερος".
Θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό;
"Είναι νωρίς ακόμη να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Πρέπει πρώτα να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό, να βελτιωθεί, να αποκτήσει εμπειρία παίζοντας σε μεγάλη ομάδα και μετά να κάνει το επόμενο βήμα".
Περισσότερα συμπεράσματα ενδεχομένως να βγάλατε αν τον δείτε αγωνιζόμενο στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θα έρθετε ξανά;
"Προς το παρόν δεν γνωρίζω αν θα κάνω άλλο ταξίδι στην Ελλάδα. Ίσως όμως να με ξαναδείτε στην Αθήνα…".
Ξεχωρίσατε κάποιους παίκτες από τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ;
"Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο σε αυτό το παιχνίδι. Διαθέτει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Σίγουρα, πάντως, κάποιοι θα μπορούσαν άνετα να αγωνίζονται στο εξωτερικό. Και στην ΑΕΚ είδα μερικούς ενδιαφέροντες παίκτες…".

Δεν υπάρχουν σχόλια: