Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

«Τι είναι ο Ολυμπιακός; Δεν παίζει μπάλα!»

Αισιόδοξος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος τόνισε πως έχει παρακολουθήσει τους Πειραιώτες φέτος και σημείωσε πως δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Επίσης, μας... έβαλε ιδέες να πάμε στην Σαουδική Αραβία, καθώς ανέφερε πως ο άνεργος εκεί παίρνει από το κράτος 3.000 ευρώ.
«Τι είναι ο Ολυμπιακός; Δεν παίζει μπάλα!»
Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:
«Είμαστε ένα βήμα πριν το deal τελειώνει ο έλεγχος γίνεται η μεταβίβαση και τέλος. Για εμάς είναι δεδομένο και γι αυτό δουλεύουμε, θεωρούμε ότι δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στον έλεγχο», είπε αρχικά ο Βλάσης Τσάκας για την έναρξη του οικονομικού ελέγχου λέγοντας στη συνέχεια ότι τα στοιχεία που θα υπάρξουν δεν θα βγουν στη δημοσιότητα.
Για τις εταιρίες που έχει ο Σουλτάν και είχε δηλώσει ότι μετά το MOU θα τις αποκαλύψει: «Ο Πρίγκιπας δεν θέλει να βγουν»

Για το πως θα περάσουν τα χρήματα στην ΠΑΕ: «Γι αυτό πιέσαμε την αλλαγή του νόμου. Ο κύριος Γερουλάνος έχει στο γραφείο το νομοσχέδιο. Όταν ξεκινήσαμε υπήρχε ένας νόμος που δεν επέτρεπε σε κάποιον που δεν ήταν από την Ευρωπαϊκή Ένωση να πάρει μια τέτοια εταιρία. Εάν δεν ψηφιστεί ο νόμος υπάρχει άλλη λύση. Θα μπούμε στην επιλογή της λύσης με έξι κυπριακές εταιρείες οι οποίες θα πάρουν από 9%. Η λύση υπάρχει αλλά δεν θέλουμε να την χρησιμοποιήσουμε»

Με ποιον τρόπο θα μπουν τα χρήματα: «Τα λεφτά θα είναι σε block account μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του νέου ΔΣ όπου θα υπάρχουν εγγυήσεις ότι τα χρήματα θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ»

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα τόνισε πως ο Σουλτάν δεν θα βρίσκεται στο Καραϊσκάκη, αλλά θα έρθει μετά το ντέρμπι όταν και τα πράγματα θα μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Ο Τσάκας ρωτήθηκε ξανά για τις εταιρίες του πρίγκιπα και απάντησε: «Το γκρουπ αυτή τη στιγμή έχει 300εκατ. και δεν θα πρέπει να απασχολεί τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού τη δουλειά κάνουν. Οι πρίγκιπες δεν έχουν ανάγκη να κάνουν καμιά δουλειά. Όταν ο άνεργος στη Σαουδική Αραβία παίρνει 3000 σκεφτείτε ένας πρίγκιπας τι παίρνει από το κράτος».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Τι είναι ο Ολυμπιακός; Εγώ δεν έχω δει να παίζει μπάλα ο Ολυμπιακός. Θα ζητήσουμε προσκλήσεις. Όσον αφορά τον κύριο Μαρινάκη μπορεί να τον γνωρίζω. Εμείς είμαστε αυτοί που παίζουμε μπάλα εδώ και 4 αγωνιστικές γιατί να μη γίνει και τώρα;»

Για τον Φερέιρα:« Νομίζω ότι τελειώνει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του και θα κουβεντιάσουμε με τον κύριο Φερέιρα και ό,τι πει θα γίνει. Ποτέ δεν είπα ότι δεν θα κρατήσουμε τον Φερέιρα, είχα μιλήσει για αναβάθμιση του Φερέιρα»

Για τον Σικαμπάλα: «Τον παρακολουθώ ένα χρόνο περίπου. Φανταστείτε Σικαμπάλα, Λέτο, Κουίνσι και ποια άμυνα θα τους σταματήσει»

Για την παρέμβαση του Βγενόπουλου: «Εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση γι΄αυτό και είναι ένα θέμα που δεν μας αφορά. Μένουμε στο ότι έχουμε υπογράψει, ο Βαρδινογιάννης ενημέρωσε για τις υπογραφές τους μετόχους και είναι δικό τους θέμα»

Για το αν έχουν γίνει δουλειές και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες: « Έχει γίνει επένδυση στην Ιρλανδία σχετικά με το real estate και εδώ για την Ελλάδα υπάρχει ένα ευρύτερο πλάνο»
Για το Γουδί: «Δεν το έχω ψάξει 100%, άλλα μπορεί να υπάρξει πρόσφορο έδαφος αν γίνουν κάποια πράγματα»
Επίσης ο Βλάσης Τσάκας είπε πως αν το θέμα με τον πρίγκιπα δεν ήταν σοβαρό, η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν θα άφηνε το θέμα να σέρνεται έτσι, ενώ για το αν Τζίγκερ και Σουλτάν έχουν μιλήσει τόνισε πως αυτό έχει μικρή σημασία. Όσον αφορά τώρα από ποια τράπεζα θα έρθουν τα χρήματα αυτή θα είναι η Standard Chartered bank και τα λεφτά θα περάσουν από την Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: