Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

H σέξι παρουσιάστρια τον ...τρέλανε! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Την καλύτερη στιγμή της καριέρας του πρέπει να διανύει ο Μιχάι Κοστέα της Στεάουα, αν κρίνουμε από το πόσο καλά περνάει στο σπίτι. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής διατηρεί δεσμό το τελευταίο διάστημα με την Ντανιέλα Κρούντου, η οποία στην εκπομπή που παρουσιάζει φοράει ελάχιστα ρούχα και έχει συχνά… ατυχήματα!
H σέξι παρουσιάστρια τον ...τρέλανε! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Ντανιέλα γεννήθηκε στην Ρουμανία στις 14 Ιουνίου το 1989 και παρά το νεαρό της ηλικίας της, θεωρείται «δυνατό» όνομα στην σόομπιζ της χώρας της. Δηλώνει μοντέλο και παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής και η φήμη της οφείλεται κυρίως στις… τολμηρές φωτογραφήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα για το Playboy, το FHM και άλλα ανδρικά περιοδικά.

Βέβαια, εξίσου προκλητικές ήταν και οι εμφανίσεις της σε διάφορα σόου, όπου έκανε την χορεύτρια, ενώ το ντύσιμό της στην εκπομπή, σίγουρα δεν είναι για την πρωινή ζώνη. Μάλιστα, επειδή συνήθως φοράει λίγα ρούχα, κυκλοφορούν πολλά βιντεάκια με… ατυχήματά της (σ.σ. δείτε για παράδειγμα τα δύο πρώτα βίντεο παρακάτω). Η Ντανιέλα λοιπόν, που στο παρελθόν είχε άλλες δύο σχέσεις με ποδοσφαιριστές της, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ρουμανία, έριξε στο κρεβάτι της και τον Μιχάι Κοστέα της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Μάλιστα, ο 23χρονος άσος είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της και οι δημοσιογράφοι «χρεώνουν» στην Ντανιέλα την άνοδο στην απόδοσή του το τελευταίο διάστημα. Και εμείς αν είχαμε δίπλα μας την 22χρονη παρουσιάστρια, με ύψος 1.72 και αναλογίες 90-62-90, θα παίζαμε μεγάλη μπάλα!


Απολαύστε την!






Playboy Photoshoot - Daniela Crudu by 0583257xx










Δεν υπάρχουν σχόλια: