Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Γιάχος... ο Μέσι του λιμανιού!!

Δεδομένο ήταν. Σίγουρα αν υπήρχε ειδικό ποντάρισμα στο στοίχημα δεν θα έδινε ούτε 1, 05. Ξεκίνησε η προσπάθεια του Ολυμπιακού, λοιπόν, για «επιβολή» του Γιάχου στο ντέρμπι του Φαλήρου. Γράφει ο Νίκος Αθανασίου.
Γιάχος... ο Μέσι του λιμανιού!
Έντεκα ολόκληρες μέρες πριν το ντέρμπι του Καραϊσκάκη. Τόσο πολύ έχουν τρομοκρατηθεί που θα βάλουν λυτούς και δεμένους για να «περάσει» ο... φιλοΟλυμπιακός ρέφερι από την Χίο και τελικά να τους κάνει το χατίρι ο Βασσάρας. Εξάλλου, η... προειδοποίηση ήταν ο προπηλακισμός του στο παιχνίδι της Εθνικής με την Κροατία. Έτσι για να συμμορφωθεί και να είναι καλό παιδί, όταν χρειαστεί.
Μυαλό από το περυσινό τους ρεζιλίκι και όσο έκανε ο Καλόπουλος δεν έχουν βάλει. Συνεχίζουν να προκαλούν, ξεχνώντας πως τους χλεύαζε όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα, για τον τρόπο που πήραν ακόμη ένα ντέρμπι αλλά και για το ήθος που δίδαξαν, με μπροστάρη τον «ότι καλύτερο έχει η Ελλάδα» που έλεγε και ο Μαχλάς, πριν το 2-2 γιατί μετά μπορεί να άλλαξε και άποψη! Τι μπορεί, εφιάλτες θα βλέπει ο άνθρωπος.
Και κάπου εδώ έρχεται μια απόλυτα λογική απορία: Τι τους νοιάζει, ρε παιδιά ο διαιτητής; Τι τους ενδιαφέρει αν θα είναι ο Γιάχος, ο Σπάθας, ο Κωνσταντινέας, ο Κάκος; Δηλαδή την Μπαρτσελόνα την νοιάζει ποιος θα σφυρίξει το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης; Τόσο χαμηλά πέφτει αυτή η αρμάδα;
Και μην πείτε «τι κοινό έχει η Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό» γιατί οι ίδιοι μας τα έκαναν... Ζέπελιν με την μαγική μπαλάρα στο Emirates που είχε σαν αποτέλεσμα την ήττα και την ατάκα του Αρσέν Βενγκέρ «κάνατε περισσότερες τελικές από ότι η Μπαρτσελόνα»! Εξάλλου στον θαυμαστό κόσμο του Ολυμπιακού αυτό που μετράει είναι οι τελικές! Ποια γκολ; Τι σημασία έχουν τα γκολ;
Όλο το άρθρο στο leoforos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: