Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

«Βιεϊρίνια, ο καλύτερος στην Ελλάδα»

Ο Λίνο μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα "O` Jogo" για την κλήση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Εθνική Πορτογαλίας, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο ελληνικό πρωτάθλημα.
«Βιεϊρίνια, ο καλύτερος στην Ελλάδα»
Αρχικά ο Βραζιλιάνος μπακ σημείωσε: «Είναι μεγάλος ο χρόνος που δικαιούταν αυτή την κλήση στην εθνική. Ενώ δεν παίζει σε κάποιο club της Αθήνας, ο Βιεϊρίνια θεωρείται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ελληνική Λίγκα. Είναι ξεκάθαρα παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου. Είναι γρήγορος, έξυπνος, καλός σε τεχνική και πλέον ώριμος. Από εκεί και πέρα σκοράρει γκολ, δίνει και ασίστ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι πολύ χρήσιμος για την εθνική Πορτογαλίας».
Αργότερα ο Λίνο σχολίασε και το θέμα συμμετοχής του Βιεϊρίνια στην εθνική Ελλάδας: «Είναι αλήθεια ότι μίλησε για την πιθανότητα να παίξει για την Ελάδα και αυτό γιατί είναι ιδιαίτερα αποδεκτός εδώ και επειδή προπονητής είναι ο Φερνάντο Σάντος. Ήρθε όμως και αυτή η ευκαιρία από την Πορτογαλία. Αν ήταν λυπημένος από το ότι δεν καλούνταν τώρα πρέπει να είναι χαρούμενος και να έχει μεγάλο κίνητρο. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά γιατί το αξίζει».
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: