Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Επαφές Τσάκα με Δημητρίου για Ροναλντίνιο;

Σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Ροναλντίνιο στην Ελλάδα και γνωστό μάνατζερ, Ανδρέα Δημητρίου βρίσκεται ο Βλάσης Τσάκας. Οι επαφές είναι απόλυτα εξακριβωμένες μεταξύ των δύο ανδρών και το θέμα είναι για το κατά πόσο στις μεταξύ τους συζητήσεις έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Βραζιλιάνου "μάγου" της μπάλας για τον Παναθηναϊκό.
Επαφές Τσάκα με Δημητρίου για Ροναλντίνιο;
Ο άνθρωπος του Πρίγκιπα και πιθανότατα νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τις τηλεφωνικές και όχι μόνο επαφές με τον Κύπριο μάνατζερ προφανώς για να ενημερωθεί για το αν έρχεται και με πόσα ο "Ρόνι" στην Ελλάδα.

Για όσους ξέχασαν ο Ροναλντίνιο είναι λάτρης της χώρας μας και της Αθήνας και πριν από ενάμιση χρόνο είχε ναυλώσει ιδιωτικό τζετ για να έρθει στα... καπάκια Κυριακή βράδυ μετά από αγώνα της Μίλαν στο Βέρτη...
Ο Ροναλντίνιο κάνει μεγάλη σεζόν στη Βραζιλία με τη φανέλα της Φλαμένγκο και το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ρίο λήγει το 2014. Έχει όμως όρο σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να φύγει με πολύ μικρά ανταλλάγματα αν φέρει πρόταση από ομάδα της Ευρώπης. Μακάρι να είναι ο Παναθηναϊκός αυτή, θα αλλάξει επίπεδο το ποδόσφαιρό μας.

Καλοί οι Λέτοι, οι Μιραλάδες, οι Βιεϊρίνια και οι Λυμπερόπουλοι, ο Ροναλντίνιο όμως θα γεμίζει το ΟΑΚΑ μόνος του. Μακάρι να τον δούμε στην Ελλάδα. Μακάρι.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: