Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Μπροστά τους είναι ...φτωχαδάκι!!

Η σύγκριση του ημερομισθίου του Βιεϊρίνια με τους άλλους ακραίους σταρ της εθνικής Πορτογαλίας. Ο άσος του ΠΑΟΚ παίρνει 960 ευρώ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο 34.625!
Μπροστά τους είναι ...φτωχαδάκι
Οπως αισθάνεται ο Ελληνας εργαζόμενος που αμείβεται με τον κατώτατο μισθό απέναντι στον ακριβοπληρωμένο για τα δικά του δεδομένα Αντρές Βιεϊρίνια, έτσι αισθάνεται κι εκείνος μπροστά στους άλλους τρεις ακραίους που βρίσκονται στην εθνική Πορτογαλίας. Το θεωρείτε υπερβολικό; Υπερβολικοί είναι οι αριθμοί.
Ημερομίσθιο Βιεϊρίνια: 960 ευρώ
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αναμένεται το προσεχές διάστημα να δεχθεί πρόταση αναπροσαρμογής και αύξησης των ετήσιων απολαβών του, καθώς αυτή τη στιγμή ανήκει στη «μέση τάξη» των συμβολαίων του «δικέφαλου». Το τρέχον συμβόλαιό του προβλέπει απολαβές που αγγίζουν τις 350.000 ευρώ ετησίως.
Ημερομίσθιο Κουαρέσμα: 10.410 ευρώ
Οταν η Πόρτο αποκτούσε τον Κουαρέσμα, ο Βιεϊρίνια ήταν στην ομάδα Νέων των «δράκων». Στην Πόρτο αποφάσισαν να επενδύσουν στο μεταγραφικό τους απόκτημα και έστελναν τον Βιεϊρίνια κάθε χρόνο δανεικό. Το καλοκαίρι του 2008 η Πόρτο πούλησε τον Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ και τον Κουαρέσμα στην Ιντερ. Ο Κουαρέσμα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες του Μουρίνιο και τώρα βρίσκεται στην Μπεσίκτας. Για να βρεθεί στο τουρκικό πρωτάθλημα απαίτησε παχυλό συμβόλαιο και το έχει, καθώς αυτό προβλέπει ετήσιες απολαβές 3,8 εκατ. ευρώ, ήτοι κάτι περισσότερο από 10.000 ευρώ τη μέρα.
Ημερομίσθιο Νάνι: 15.464 ευρώ
Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα (17 Νοεμβρίου) τα 25 του χρόνια και το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε το δεύτερό του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας, το οποίο προβλέπει ετήσιες απολαβές 5,6 εκατ. ευρώ. Την ημέρα βγάζει όσα ο Ελληνας με τον κατώτατο μισθό σε δυο χρόνια.
Ημερομίσθιο Κ. Ρονάλντο: 34.265 ευρώ
Εδώ ξεφεύγουμε. Μια ανάσα για τα νούμερα. Το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης προβλέπει ετήσιες απολαβές 12,5 εκατ. ευρώ. Κάτι που σημαίνει ότι ο «CR» παίρνει 1.427 ευρώ την ώρα.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: