Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

''Ντέμη θεέ, ξαναπάρε την ΠΑΕ'';

Στα χνάρια του Βενιζέλου και ο Νοτιάς. Η ΑΕΚ ακολουθεί την πορεία πτώχευσης της Ελλάδας και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κάνει στροφή στο 2004, καλώντας για ενίσχυση την ομάδα Νικολαΐδη, μπας και πετύχει προεδρία... ενωσίτικης συνεννόησης.
''Ντέμη θεέ, ξαναπάρε την ΠΑΕ'';
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αυτή την κατάσταση βιώνει η ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, της απουσίας των α-μετόχων και των λανθασμένων διοικητικών στρατηγικών. Η άμμος στην κλεψύδρα λιγοστεύει και όσο περνάει ο χρόνος, ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα στην Ένωση πριν την κρίσιμη Γενική Συνέλευση, της οποίας η ημερομηνία είναι άγνωστη μέχρι στιγμής! Και αυτό γιατί στην ΠΑΕ περιμένουν με το ακουστικό στο χέρι να μάθουν πότε θα έρθει ο Νίκος Νοτιάς, ως ο μεγαλομέτοχος της Εταιρείας που έχει πλέον την καυτή πατάτα στα χέρια για καθορίσει τις εξελίξεις!
Και πώς σκέπτεται να κινηθεί ο Χιώτης εφοπλιστής, αφού κανένας... Χριστιανός επενδυτής δεν ενδιαφέρεται να ρίξει ζεστό χρήμα στην ΑΕΚ; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο, σκοπός του είναι να συγκεντρώσει ξανά στο ίδιο τραπέζι τον Ντέμη Νικολαΐδη με το περίφημο team του 2004, αποσκοπώντας στη χρηματική ενίσχυση κάποιων εξ αυτών! Ποντάρει πάνω απ' όλα, όμως, στην επαναδραστηριοποίηση του Ντέμη, μιας και οι τελευταίοι που ανέβηκαν στον προεδρικό θώκο της Ένωσης τα έκαναν αμφότεροι... σαλάτα!
Πίσω... ολοταχώς δηλαδή, μπας και σωθεί το μαγαζί. Φαίνεται ότι μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το περίφημο «επιστροφή στο 2004», στα ίδια χνάρια βρίσκεται και η ομάδα του Δικέφαλου, η οποία πάει για κυβέρνηση... ενωσίτικης συνεννόησης.
Μόνο που τότε, λεφτά... υπήρχαν και οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιήθηκαν εκείνη την εποχή για να σώσουν την ΑΕΚ (και στη συνέχεια... πήδηξαν από το καράβι), σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο ζεστοί για να βάλουν με αυτές τις συνθήκες το χέρι στην τσέπη. Πόσω μάλλον να επιστρέψει ο Νικολαΐδης που έχει ακούσει και συνεχίζει να ακούει τα σκολιανά του για όσα έκανε και δεν έκανε κατά την προεδρική θητεία του!
Αλλά επειδή στον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ, τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, μην απορήσετε αν ακούσετε ποτέ κανένα σύνθημα: «Ντέμη θεέ, ξαναπάρε την ΠΑΕ»!

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: