Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Σταματάει τα... πειράματα ο Μπόλονι;

Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το Λονδίνο, ο Λάζλο Μπόλονι δεν δειξε κάτι που να φανερώνει τις σκέψεις του για την 11άδα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα επιστρέψει σε πιο ορθολογικό σχήμα, από αυτό που είδαμε με την Κέρκυρα.
Σταματάει τα... πειράματα ο Μπόλονι;
Ο Κοντρέρας αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Μαλεζά, ο Ετο παραμένει δεξιά και αριστερά, από τη στιγμή που ο Λίνο έμεινε εκτός αποστολής, υπάρχουν ο Σταφυλίδης και ο πιο έμπειρος Σνάουτσνερ.
Στον άξονα είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα αν και από τη στιγμή που ο Γκαρσία είναι εντάξει και μπορεί να ξεκινήσει, μία θέση θα παιχτεί ανάμεσα στον Λάζαρ και τον Αρίας, αφού ο τρίτος του κέντρου θα είναι ο Φωτάκης.
Στην επίθεση, θεωρητικά πάντα, τη θέση του Βιεϊρίνια θα την πάρει ο Γεωργιάδης στα αριστερά, δεξιά θα είναι ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.
Πηγή: paok24.gr

Στη... στενή ο Μαντσίνι!!

Ποινή φυλάκισης δύο ετών και οχτώ μηνών επιβλήθηκε στον Αλεσάντρο Μαντσίνι για σεξουαλική επίθεση και τραυματισμό νεαρού μοντέλου, καθώς το δικαστήριο του Μιλάνο έκρινε πως είναι ένοχος.
Στη... στενή ο Μαντσίνι!
Πριν από έναν περίπου μήνα άρχισε να βλέπει το φως της δημοσιότητας η υπόθεση που αφορά τον 31χρονο επιθετικό. Η νεαρή κοπέλα έκανε μήνυση στον παίκτη της Ατλέτικο Μινέιρο και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη δίκη. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2010 σε πάρτι του Ροναλντίνιο, με τον οποίο ο Μαντσίνι ήταν τότε συμπαίκτης στη Μίλαν.

Επίσης ο φίλος του Βραζιλιάνου επιθετικού, Ζεράρδο Εουζέν ντο Νασιμέντο, κρίθηκε ένοχος για βοήθεια (δεν ξέρω πως γίνεται να βοηθάει κανείς σε βιασμό άλλου) και θα φυλακιστεί για 10 μήνες.

Ο βιασμός έγινε τη νύχτα της 8ης Οκτωβρίου με τον ντο Νασιμέντο να προσπαθεί να πείσει το μοντέλο να αποσύρει τη μήνυση, λίγες μέρες μετά το γεγονός.

πηγή: sportdog.gr

Βλέπει αστεράκια (BINTEO)

Ο “Ψαλιδοχέρης” σατιρίζει την ήττα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη!
Βλέπει αστεράκια (BINTEO)
Αστεράκια βλέπει ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την ήττα του Ολυμπιακού μέσα στον Αστέρα Τρίπολης.
ΠΗΓΗ: contra.gr










ΒΛΕΠΕΙ ΑΣΤΡΕΡΑΚΙΑ by psalidoheris

Είχε άγιο...!!

Ο Λούκας Ποντόλσκι τράκαρε με το αυτοκίνητο του σήμερα το πρωί, αλλά παρά τις άσχημες ζημιές στο όχημα, ο ίδιος δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά.
Είχε άγιο...
Πηγαίνοντας στην πρωινή προπόνηση ο διεθνής Γερμανός επιθετικός τράκαρε με ένα άλλο αυτοκίνητο, τραυματίζοντας μάλιστα ελαφρά τα δύο από τα τρία άτομα που επέβαιναν στο όχημα. Με το που έφτασε στις εγκαταστάσεις της Κολονίας ο 26χρονος επιθετικός πήγε αμέσως στο ιατρείο της ομάδας για προληπτικούς λόγους, όπως δήλωσε αργότερα.

Ο Ποντόλσκι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για προληπτικούς λόγους, η οποία δεν έδειξε τίποτα το ανησυχητικό και επομένως θα αγωνιστεί κανονικά το Σαββάτο. Τα άτομα που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο ήταν μία τριμελής οικογένεια, από την οποία νοσηλεύονται προληπτικά ο πατέρας και το παιδί.

πηγή: sportdog.gr

Επίθεση με οξύ σε Ταμπάρες!

Η σύζυγος του τεχνικού της Εθνικής Ουρουγουάης, Οσκαρ, έπεσε θύμα αγνώστου και έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Η πρώην οικιακή βοηθός Νο1 ύποτπος.
Επίθεση με οξύ σε Ταμπάρες!
Τα εγκαύματα που έχει υποστεί η Σίλβια Μαρτίνες μετά την επίθεση του Σαββάτου (26/11) φτάνουν στο 25% του σώματός της και σύμφωνα με την αστυνομία η πρώην οικιακή βοηθός του ζευγαριού είναι η κύρια ύποπτος. Η γυναίκα του Ταμπάρες δέχθηκε το οξύ με σπρέι στο πρόσωπο και παραμένει στο νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης με τα τραύματα να φτάνουν και στην περιοχή του σβέρκου και του λάρυγγα.

Το όνομα της πρώην εργαζόμενης στο σπίτι του Ταμπάρες δεν έχει γίνει γνωστό, όμως η αστυνομία επιβεβαίωσε την Δευτέρα (28/11) ότι είναι ο βασικός ύποπτος για την σοκαριστική πράξη.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Το σόου του Αλβάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νταμιάν Αλβάρες της Τίγκρες έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ στο ματς με την Πατσούκα, ντριπλάροντας αμυντικό και τερματοφύλακα !
Το σόου του Αλβάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι θα είναι η σεζόν στο ΝΒΑ!!

Στις 25 Δεκεμβρίου η έναρξη του ΝΒΑ εφόσον λήξει το lockout.
Έτσι θα είναι η σεζόν στο ΝΒΑ
Λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, εφόσον τελικά λήξει το lockout και η σεζόν αρχίσει στις 25 Δεκεμβρίου, έδωσε η λίγκα μέσω της σελίδας της στο Twitter.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει γίνει, κάθε ομάδα θα δώσει 66 παιχνίδια, 48 με ομάδες της περιφέρειάς της (δηλαδή οι ομάδες της Δύσης με τους… δυτικούς και της Ανατολής με τους… ανατολικούς) και 18 με ομάδες της άλλης περιφέρειας. Οι ομάδες δεν θα επιβαρυνθούν πολύ από την καθυστέρηση της έναρξης της σεζόν, καθώς ο μέσος όρος αγώνων τους ανά εβδομάδα θα αυξηθεί από 3,5 σε 3,9, κάτι που μεταφράζεται σε δύο επιπλέον αγώνες ανά μήνα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης καμία ομάδα δεν θα δώσει τρία συνεχή ματς μέσα σε τρεις μέρες περισσότερες από τρεις φορές μέσα στην κανονική περίοδο.
Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 26 Απριλίου, δηλαδή περίπου δέκα μέρες μετά τη συνηθισμένη ημερομηνία λήξης της, ενώ τα play offs θα αρχίσουν δύο μέρες μετά (28/4/2012). Η τελευταία πιθανή ημερομηνία για τη διεξαγωγή των τελικών του ΝΒΑ έχει οριστεί για τις 26 Ιουνίου, ήτοι δύο εβδομάδες αργότερα απ’ ότι τελείωσε το αντίστοιχο πρωτάθλημα της περασμένης περιόδου.

Πηγή: sportfm.gr

Τα είπε "εν θερμώ" ο Δώνης...!!

Όλα... μέλι-γάλα είναι μεταξύ του Γιώργου Δώνη και του Ατρομήτου, καθώς μετά τη συνάντηση που είχε ο 41χρονος τεχνικός με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Αγγελόπουλο, ο προπονητής των Περιστεριωτών σε γραπτή του δήλωσε διευκρίνισε πως τα όσα είπε χτες ήταν "εν θερμώ" λόγω της ήττας από την Ξάνθη...
Τα είπε "εν θερμώ" ο Δώνης...
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον προπονητή Γιώργο Δώνη ύστερα από την επιστροφή της αποστολής της ομάδας από τη Ξάνθη.
Ο προπονητής έδωσε εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε έπειτα το τέλος του χθεσινού αγώνα, οι οποίες αποδόθηκαν «εν θερμώ» και πάνω στην ένταση της στιγμής. Τόνισε δε, ότι ουδέποτε έθεσε θέμα αποχώρησης του από τον σύλλογο κι εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια που κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Κατόπιν λοιπόν των αμοιβαίων διευκρινήσεων ο σύλλογος προχωρά ενωμένος για την επίτευξη των στόχων του.
Σε δήλωσή του στο atromitosfc.gr o Γιώργος Δώνης τόνισε τα εξής: «Σε ένα απόλυτα υγιές περιβάλλον σαν και αυτό του Ατρόμητου, πάντα θα υπάρχουν εντάσεις, διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Ωστόσο εκείνο που προέχει ότι και αν συμβαίνει είναι το συμφέρον της ομάδας μας και προς σε αυτή την κατεύθυνση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να την πάμε εκεί που της αξίζει. Οι ήττες εμένα πάντα με θυμώνουν, με στενοχωρούν και με εκνευρίζουν».

Μπουντεσλίγκα καλεί Μανωλά!

«Ζεστό» είναι το ενδιαφέρον γερμανικής ομάδας για τον 20χρονο αμυντικό της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται σε λίγες ημέρες να κατατεθεί πρόταση στην ΠΑΕ!
Μπουντεσλίγκα καλεί Μανωλά!
Οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΚ είναι ραγδαίες μετά την αποκάλυψη του aek365.gr ότι η διοίκηση της ΠΑΕ έχει επαφές με την τούρκικη εταιρία «Sabancı Holding» που ενδιαφέρεται να μπει στην Ενωση. Ωστόσο, την ίδια ώρα και ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου υπάρχουν δεδομένα υποθέσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όπως αυτή του Κώστα Μανωλά, που μετά το τέλος της τρέχουσας μένει ελεύθερος...
Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ δεν έχει λάβει την προκαταβολή των 150.000 ευρώ που συμφωνήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη τον περασμένο Ιούνιο και δεν έχει βάλει υπογραφή στην συμφωνημένη ανανέωση συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Αποτέλεσμα αυτού να είναι τα πάντα «ανοιχτά» για την περίπτωση του διεθνούς αμυντικού.
Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο aek365.gr

Βέλλιος: «Οι τρεις βαθμοί θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια»

Ο Απόστολος Βέλλιος έβαλε το δεύτερο γκολ των «ζαχαρωτών» στον αγώνα με τη Μπόλτον, σφραγίζοντας τη νίκη και ανεβάζοντας την ομάδα του στην όγδοη θέση της Premier League.
Βέλλιος: «Οι τρεις βαθμοί θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια»
Ο 19χρονος επιθετικός προπονείται με τον θρύλο της Έβερτον, Ντάνκαν Φέργκιουσον, και δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως αυτό τον βοήθησε να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

«Την Παρασκευή προπονήθηκα με τον Ντάνκαν Φέργκιουσον και αυτό μου έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τον ξέρω και ξέρω ότι είναι μεγάλος σταρ. Είναι μεγάλος κεντρικός επιθετικός και θρύλος και γνωρίζω τι κάνω με αυτόν. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση μέσα στην περιοχή επειδή την Παρασκευή δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Μου είπε ότι για να είσαι κεντρικός επιθετικός, πρέπει να είσαι μεγάλος επιθετικός, πρέπει να  κρατάς τη μπάλα και να σκοράρεις. Έχω δει πολλά βίντεο του και είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω με αυτόν», είπε αρχικά ο Βέλλιος.

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή πιστεύει ότι η δεύτερη σερί νίκη θα δώσει στην Έβερτον την ψυχολογική ώθηση για να κερδίσουν τη φιναλίστ του αγγλικού κυπέλλου, Στόουκ.

«Είμαι τόσο χαρούμενος. Σκόραρα για την ομάδα μου και πήραμε τη νίκη, αυτό θέλει ο κάθε επιθετικός. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε με ανεβασμένο ηθικό. Ήταν μια φανταστική πάσα από τον Τιμ Κέιχιλ και κατάφερα να βάλω το γκολ», εξήγησε ο 19χρονος επιθετικός.

πηγή: sportdog.gr

Το status του Βλάση Τσάκα στο Facebook (ΦΩΤΟ)

Το Κουρκούτι για άλλη μια φορά μπήκε στον λογαριασμό του Βλάση Τσάκα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και κατέγραψε τους διαλόγους του με μεγαλοπαράγοντες της ελληνικής Superleague.
Το status του Βλάση Τσάκα στο Facebook (ΦΩΤΟ)
ΠΗΓΗ: sport24

Δεν τα βρίσκουν Λεμονής και ΠΑΣ!!

Οι επαφές που είχε σήμερα στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης με τον Τάκη Λεμονή δεν απέδωσαν καρπούς.
Δεν τα βρίσκουν Λεμονής και ΠΑΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό αλλά και σε άλλα θέματα, με συνέπεια να δυσκολεύει πολύ η περίπτωση του κ. Λεμονή. Βέβαια δεν έκλεισαν οι γέφυρες επικοινωνίες και ούτε ναυάγησε η εν λόγω περίπτωση, αλλά επειδή στον ΠΑΣ «καίγονται» να κλείσουν όσο το δυνατό νωρίτερα το θέμα προπονητή, εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένοι να στραφούν και σε άλλες λύσεις.
Δύσκολη είναι και η περίπτωση του Άγγελου Αναστασιάδη, που για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να φύγει από τη Θεσσαλονίκη. Όλοι οι υπόλοιποι προπονητές που είναι ελεύθεροι μπορεί να θεωρηθούν και σαν υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ.
Όπως φαίνεται, είναι πολύ πιθανό και στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ να πάει με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Χριστόπουλο.
Πηγή: gianninasports.gr

Πιάστηκε στα πράσα με τραβεστί!

Γνωστός Κύπριος παίκτης φέρεται να πιάστηκε στα πράσα από την γυναίκα του με τραβεστί!
Πιάστηκε στα πράσα με τραβεστί!
Η είδηση έγινε γνωστή στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και ήταν στο πρωτοσέλιδο της ελληνικής αθλητικής εφημερίδας «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗΣ».
Ο παίκτης, που είναι κάτω τον 30 χρονών, είχε πάρει άδεια λόγω ασθενείας από την προπόνηση και, όπως αναφέρεται, η σύζυγος του παίκτη πήγε σε σεμινάριο στην Πάφο, αλλά επέστρεψε νωρίτερα αφού ακυρώθηκαν κάποια μαθήματα.
Το σοκ που είχε η νεαρή σύζυγος ήταν τόσο μεγάλο που τον χώρισε επί τόπου, αλλά φαίνεται πως πάνω στο θυμό και την απογοήτευσή της το εκμυστηρεύθηκε σε άλλους με αποτέλεσμα να διαρρεύσει αμέσως.
Οι δύσκολες στιγμές που περνά ο παίκτης δεν σταματούν μόνο στο προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο αφού ο προπονητής του άκουσε για τα... περίεργα πάθη του.
Προς το παρόν δεν έχει οποιασδήποτε επαγγελματικές κυρώσεις, παρά ότι δήλωσε ασθένεια για να μην πάει στην καθημερινή προπόνηση ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα που έδωσε το Σαββατοκύριακο...
Πηγή: shootandgoal.com

Σάββας και με τη... βούλα!!

H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε κι επίσημα την επιστροφή του Σάββα Θεοδωρίδη στα κοινά της ομάδας, από τη θέση του αντιπροέδρου, "με αρμοδιότητα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα".
Σάββας και με τη... βούλα
Αναλυτικά:
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης αναλαμβάνει θέση Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο, με αρμοδιότητα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα"

"Αδυνατώ να καταλάβω τι έγινε"

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πάλαι ποτέ συμπαίκτης του στη Νιούκαστλ, Γκάρι Σπιντ, αποφάσισε να βάλει πρόωρο τέλος στη ζωή του.
"Αδυνατώ να καταλάβω τι έγινε"
Ο Έλληνας αμυντικός υπήρξε συμπαίκτης με τον 42χρονο Ουαλό  στους "ανθρακωρύχους" (1998-2003) και μιλάει για τον αδόκητο χαμό του.

«Ήταν πραγματικά ένα σοκ. Δεν το χωράει ο νους μου. Ήταν ηγετική μορφή, δυνατός χαρακτήρας, τίποτα δεν προϊδέαζε τι θα συμβεί», είπε αρχικά ο Νίκος Νταμπίζας στο "sportfm.gr" και πρόσθεσε:

«Ήμασταν πολύ κοντά για έξι χρόνια στην Νιούκαστλ και διατηρήσαμε καλή επαφή. Τελευταία φορά μιλήσαμε πριν από τρεις εβδομάδες. Ήταν ευχαριστημένος από την καριέρα του, η οικογένειά του ήταν μια χαρά. Δεν ήταν ούτε δύσκολος χαρακτήρας, ούτε εσωστρεφής, αδυνατώ να καταλάβω πως έγινε ό,τι έγινε.

Επικοινώνησα με τον Σίρερ, κανείς δεν θέλει να το πιστέψει. Λίγες ώρες πριν έτρωγαν μαζί… Τι να πει κανείς».

Επιβεβαίωση Γκαλιάνι για Τέβες!!


ADRIANO GALLIANI 
PH-RICH

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κάρλος Τέβες αλλά πρόσθεσε πως αν οι «ροσονέρι» κινηθούν για την απόκτησή του θα είναι μόνο με τη μορφή δανεισμού. Οι Λομβαρδοί ούτως ή άλλως είναι αναγκασμένοι να αποκτήσουν έναν τουλάχιστον επιθετικό μετά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κασάνο, με την περίπτωση του Αργεντινού να είναι εξαιρετική, αφού και η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί να τον αποδεσμεύσει.
«Θα δούμε για τον Τέβες. Υπάρχει χρόνος. Αν δεν είχαμε το πρόβλημα με τον Κασάνο, θα είχαμε μείνει με το ρόστερ που έχουμε. Όποιος κι αν έρθει τον Ιανουάριο, θα είναι δανεικός με οψιόν αγοράς», δήλωσε ο Γκαλιάνι.


πηγή: metrosport.gr

Λίβερμορ:«Πρέπει να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»


SOCCER GRC_Tottenham 3

Ο Τζέικ Λίβερμορ κάνοντας δηλώσεις στο «London 24» τόνισε πως η Τότεναμ είναι αναγκασμένη να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ματς της Τετάρτης και πρόσθεσε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα.
«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να νικήσουμε. Είμαστε σε φόρμα και σε αυτή τη διοργάνωση το ροτέισον, πηγαίνει πολύ καλά. Ελπίζω να συνεχίσουμε όπως και στην Πρέμιερ Λιγκ. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ και με τις ομάδες που θα μπουν από το Τσάμπιονς Λιγκ, από τη νέα χρονιά θα είναι μία όμορφη εμπειρία για όλους τους νεαρούς αλλά και για μένα. Περιμένω πως και πως να περάσουμε στον επόμενο γύρο», τόνισε ο μέσος της Τότεναμ.


πηγή: metrosport.gr

Πανάκας: «Φαβορί για το τρόπαιο η Κίμκι!!


images

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Κώστας Πανάκας. O διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με την Κίμκι, ομάδα που όπως χαρακτήρισε είναι από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»
Για την Κίμκι: » Η Κίμκι είναι ομάδα Ευρωλίγκας, έχει μπάτζετ 20εκατ. και είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί της διοργάνωσης».
Για τον ΠΑΟΚ: «Τα παιδιά που παίζουν στον ΠΑΟΚ δεν έχουν καταλάβει τι είναι ο κόσμος του, μια οι τιμωρίες και μια που παίζει η ομάδα ίδια ώρα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, και ο κόσμος δεν πηγαίνει. Η ομάδα σίγουρα χάνει χωρίς κόσμο».
Για τον Τομάσεβιτς: «Ο Τομάσεβιτς έπρεπε να πληρωθεί από τον Αύγουστο, εμείς περιμέναμε λεφτά από χορηγούς αλλά και από τα τηλεοπτικά αλλά δεν ήρθαν. Έτσι επειδή δεν τον πληρώσαμε η FIBA μας απαγόρευσε προσωρινά τις μεταγραφές».


πηγή: metrosport.gr

Πονοκεφαλιάζει ο Μαρκόπουλος!!


basket paok proponisi

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο την Κίμκι σε ένα παιχνίδι πρόκληση για τον «Δικέφαλο», καθώς οι Ρώσοι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Europe Cup. H προετοιμασία όμως για το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου δεν βαίνει και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού στη λίστα των τραυματιών βρίσκονται τέσσερις παίκτες.
Ο Αντριουσκεβίτσιους είναι εδώ και καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Ράιτ δεν αναμένεται να προλάβει, ενώ ο Γιαννακίδης έχει ενόχληση στο πέλμα και ο Ντικούδης έχει ελαφρύ διάστρεμμα. Παρόλα αυτά, οι δύο τελευταίοι μάλλον θα δώσουν κανονικά το παρόν σύμφωνα και με τα όσα υποστηρίζει και το ιατρικό τιμ της ομάδας.


πηγή: metrosport.gr