Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας από διαιτητή!

Οι απόπειρες αυτοκτονίας στο ποδόσφαιρο διαδέχονται η μία την άλλη, πράγμα που δείχνει ότι πρόκειται για μία νέα μάστιγα. Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας βοηθός διαιτητή στο Βέλγιο, ο 37χρονος Κρις Σέλστρετε.
Νέα απόπειρα αυτοκτονίας από διαιτητή!
Τα φαινόμενα απόπειρας αυτοκτονίας στον διαιτητικό κλάδο δεν έχουν τέλος, αφού μετά την πρόσφατη απόπειρα του Γερμανοιρανού Μπαμπάκ Ραφάτι λόγω κατάθλιψης αλλά και τον πρόσφατο απαγχονισμό του προπονητή Γκάρι Σπιντ, η νόσος χτύπησε και στο Βέλγιο.
Ο αγώνας ανάμεσα στην Τούμπιζε και τις Βρυξέλλες, σε ματς για την δεύτερη κατηγορία του Βελγίου, αναβλήθηκε μετά την απόπειρα του βοηθού Κρις Σέλστρετε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ευτυχώς για τον Σέλστρετε η απόπειρα ήταν αποτυχημένη, ωστόσο αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι είχε κοινά στοιχεία με την περίπτωση του Ραφάτι.
Ο 37χρονος ρέφερι βρέθηκε στις τουαλέτες των αποδυτηρίων των διαιτητών, λίγο πριν το ματς, με κομμένες τις φλέβες του, κρατώντας στο χέρι του μία φωτογραφία με τη γυναίκα και την κόρη του. Ο Σέλστρετε μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και έτσι οι ιατροί κατάφεραν να τον σώσουν.
Η Βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που επιβεβαίωσε το περιστατικό και παράλληλα συνεχάρη τους αρμόδιους για την ταχύτατη αντίδρασή τους.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: