Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Τα είπε "εν θερμώ" ο Δώνης...!!

Όλα... μέλι-γάλα είναι μεταξύ του Γιώργου Δώνη και του Ατρομήτου, καθώς μετά τη συνάντηση που είχε ο 41χρονος τεχνικός με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Αγγελόπουλο, ο προπονητής των Περιστεριωτών σε γραπτή του δήλωσε διευκρίνισε πως τα όσα είπε χτες ήταν "εν θερμώ" λόγω της ήττας από την Ξάνθη...
Τα είπε "εν θερμώ" ο Δώνης...
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον προπονητή Γιώργο Δώνη ύστερα από την επιστροφή της αποστολής της ομάδας από τη Ξάνθη.
Ο προπονητής έδωσε εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε έπειτα το τέλος του χθεσινού αγώνα, οι οποίες αποδόθηκαν «εν θερμώ» και πάνω στην ένταση της στιγμής. Τόνισε δε, ότι ουδέποτε έθεσε θέμα αποχώρησης του από τον σύλλογο κι εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια που κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Κατόπιν λοιπόν των αμοιβαίων διευκρινήσεων ο σύλλογος προχωρά ενωμένος για την επίτευξη των στόχων του.
Σε δήλωσή του στο atromitosfc.gr o Γιώργος Δώνης τόνισε τα εξής: «Σε ένα απόλυτα υγιές περιβάλλον σαν και αυτό του Ατρόμητου, πάντα θα υπάρχουν εντάσεις, διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Ωστόσο εκείνο που προέχει ότι και αν συμβαίνει είναι το συμφέρον της ομάδας μας και προς σε αυτή την κατεύθυνση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να την πάμε εκεί που της αξίζει. Οι ήττες εμένα πάντα με θυμώνουν, με στενοχωρούν και με εκνευρίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: