Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ψάχνει εισιτήρια για το Ακρωτήριο Χορν!!

Κάτι έχει στραβώσει μεταξύ του Τσάκα και του Πρίγκιπα και γι' αυτό ο Έλληνας εκπρόσωπος του ζάπλουτου Σαουδάραβα έτρεξε να προλάβει τα χειρότερα ανακοινώνοντας ότι αποσύρεται η πρόταση.
Ψάχνει εισιτήρια για το Ακρωτήριο Χορν
Ο "σκύλος" ρώτησε και έμαθε ότι αλλιώς τα είχαν συμφωνήσει για τον Παναθηναϊκό ο Σουλτάνος και ο Τσάκας και αλλιώς του τα παρουσιάζει τώρα ο στρουμπουλός εκπρόσωπός του και το αποτέλεσμα αυτού είναι να θέλει να απεμπλακεί ο Σουλτάν.
Ο Βλάσης Τσάκας κάνει δυο μέρες τώρα μεγάλη προσπάθεια να τον μεταπείσει, αλλά δεν τα έχει καταφέρει και αυτός είναι ο λόγος που παρουσιάστηκε τόσο ...εύθικτος χθες στο Ολυμπιακό στάδιο.
Κυκλοφορεί μάλιστα η πληροφορία ότι ο Βλάσης Τσάκας παίρνει τηλέφωνο τον πράκτορά του και του ζητάει εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Ακρωτήριο Χορν, στο νοτιότερο άκρο της αμερικανικής ηπείρου. Εκεί θα τον περιμένει ο Ροναλντίνιο, λέει, να παίξουν μονάκι. Η πληροφορία ελέγχεται.
Περιμένουμε με αγωνία τις επόμενες δηλώσεις του Βλάση Τσάκα σε κανένα τοπικό ραδιόφωνο της Φθιώτιδας ή σε καμιά ιστοσελίδα για πλακάκια και είδη υγιεινής.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: