Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Βέλλιος: «Οι τρεις βαθμοί θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια»

Ο Απόστολος Βέλλιος έβαλε το δεύτερο γκολ των «ζαχαρωτών» στον αγώνα με τη Μπόλτον, σφραγίζοντας τη νίκη και ανεβάζοντας την ομάδα του στην όγδοη θέση της Premier League.
Βέλλιος: «Οι τρεις βαθμοί θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια»
Ο 19χρονος επιθετικός προπονείται με τον θρύλο της Έβερτον, Ντάνκαν Φέργκιουσον, και δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως αυτό τον βοήθησε να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

«Την Παρασκευή προπονήθηκα με τον Ντάνκαν Φέργκιουσον και αυτό μου έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τον ξέρω και ξέρω ότι είναι μεγάλος σταρ. Είναι μεγάλος κεντρικός επιθετικός και θρύλος και γνωρίζω τι κάνω με αυτόν. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση μέσα στην περιοχή επειδή την Παρασκευή δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Μου είπε ότι για να είσαι κεντρικός επιθετικός, πρέπει να είσαι μεγάλος επιθετικός, πρέπει να  κρατάς τη μπάλα και να σκοράρεις. Έχω δει πολλά βίντεο του και είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω με αυτόν», είπε αρχικά ο Βέλλιος.

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή πιστεύει ότι η δεύτερη σερί νίκη θα δώσει στην Έβερτον την ψυχολογική ώθηση για να κερδίσουν τη φιναλίστ του αγγλικού κυπέλλου, Στόουκ.

«Είμαι τόσο χαρούμενος. Σκόραρα για την ομάδα μου και πήραμε τη νίκη, αυτό θέλει ο κάθε επιθετικός. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε με ανεβασμένο ηθικό. Ήταν μια φανταστική πάσα από τον Τιμ Κέιχιλ και κατάφερα να βάλω το γκολ», εξήγησε ο 19χρονος επιθετικός.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: