Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Tην γλιτώνει ο Φέργκιουσον!!

"Καθαρή" θα τη βγάλει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρά τα αρνητικά του σχόλια για τον επόπτη της αναμέτρησης με την Νιούκαστλ!
Tην γλιτώνει ο Φέργκιουσον!
Ο Σκοτσέζος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαπέλυσε τα "βέλη" του κατά του Τζον Φλιν για το πέναλτι που υποδείχθηκε υπέρ των "καρακαξών" στην ισοπαλία (1-1) του Σαββάτου, αλλά δεν θα τιμωρηθεί!
"Η χειρότερη διαιτητική απόφαση που έχω δει στην προπονητική μου καριέρα! Μόνο ο επόπτης είδε πέναλτι! Κανείς από όσους βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάλαβε ότι υπήρχε πέναλτι", ήταν τα λόγια του πολυνίκη τεχνικού των "κόκκινων διαβόλων" μετά τη λήξη του αγώνα στο "Ολντ Τράφορντ"!
Η Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με την Νιούκαστλ για τη 13η αγωνιστική, με τον Ντεμπά Μπα να απαντάει στο γκολ που είχε πετύχει νωρίτερα ο Ερνάντεζ, ωστόσο, οι γηπεδούχοι εξέφρασαν φοβερά παράπονα για το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος τους.
Ο Ρίο Φέρντιναντ μάρκαρε τον Μπεν Αρφά, ο Γάλλος έπεσε μέσα στην περιοχή και αφού ο διαιτητής συμβουλεύτηκε και τον επόπτη, υπέδειξε την άσπρη βούλα.
Τα αρνητικά σχόλια του Φέργκιουσον για την απόφαση – για καλή του τύχη – δεν θα του αποφέρουν την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, με το σκεπτικό πως δεν έκανε λόγο για έλλειψη ακεραιότητας.
Παρ' όλα αυτά, ενδέχεται να του ζητηθεί να απολογηθεί γραπτώς, χωρίς όμως να παραμονεύει "καμπάνα".
Πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: