Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πουγιόλ: «Φανταστική ομάδα η Μίλαν»

Πουγιόλ: «Φανταστική ομάδα η Μίλαν»
Σύνθημα… επίθεσης έδωσε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με την Μίλαν στο «Καμπ Νόου» για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αρχηγός της Mπάρτσα δήλωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, χαρακτηρίζοντας τους «ροσονέρι» ως φανταστική ομάδα.

«Θα είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι, το πιο σημαντικό αφού θα πρέπει να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος, είναι τελικός. Θα πάμε να κερδίσουμε, κάνοντας το δικό μας παιχνίδι. Η Μίλαν είναι φανταστική ομάδα, θα προσπαθήσουν να αμυνθούν και να παίξουν με αντεπιθέσεις. Οφείλουμε να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση»,
ανέφερε ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» στην συνέντευξη τύπου, και συμπλήρωσε,

«Ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι να παίζουμε επίθεση και θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε το γρηγορότερο αν και δεν θα είναι εύκολο. Είναι πάντα σημαντικό να μην δέχεσαι γκολ σε τέτοιες αναμετρήσεις, πόσο μάλλον όταν αγωνίζεσαι εντός έδρας».

Τέλος, αναφέρθηκε στους οπαδούς που θα βρεθούν στο γήπεδο: «Είμαι πεπεισμένος ότι το «Καμπ Νόου» θα είναι γεμάτο, οι φίλαθλοι μας είναι πάντα στο πλευρό μας και δεν μας απογοητεύουν ποτέ». 

πηγή: sportfm.gr 

Μοράτι: «Ο Στραματσιόνι έφερε ενθουσιασμό»

Μοράτι: «Ο Στραματσιόνι έφερε ενθουσιασμό»
Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Τζένοα, δίνοντας τα εύσημα στον νέο προπονητή, Αντρέα Στραματσιόνι. Ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι» δεν... ξέχασε να αναφερθεί και στον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, θεωρώντας τον υπεύθυνο λόγω κακής προετοιμασίας.

«Ο Στραματσιόνι έφερε ενθουσιασμό στην ομάδα που είναι πολύ σημαντικό και φαίνεται από τα λεγόμενα των παικτών. Αρχίζουμε να βλέπουμε και το ποδόσφαιρο που θέλει να υιοθετήσει. Δεν είναι καθόλου βαρετός άνθρωπος και είχε το ντεμπούτο που του άξιζε»,
ανέφερε αρχικά για τον 36χρονο τεχνικό και συμπλήρωσε,

«Κανείς δεν είπε πως ο Γκασπερίνι ήταν ο κύριος ένοχος. Φυσικά και όχι. Ήταν μια κακή στιγμή με τρεις μήνες προετοιμασίας που πήγαν άσχημα, οπότε όλα ξεκίνησαν άσχημα. Θα μπορούσε να είχε αποδώσει, όμως δεν έγινε έτσι. Είναι δικό του λάθος, ήταν μια άτυχη κατάσταση».

πηγή:sportfm.gr 

«Ήμαρτον»

«Ήμαρτον»
Στο αμήν έφτασαν οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης μετά τις αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών προς το πρόσωπο τους. Οι Ακρίτες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία βάλλουν εναντίον τους τονίζοντας πως έχουν και οικογένειες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Skoda:

«Μία πολύ μικρή μερίδα των XANTHIFANS μας αποδοκίμασαν και δεν είναι η πρώτη φορά που στοχευμένα, ατομικά και ομαδικά γίνεται αυτό.

Εμείς και στα 8 παιχνίδια που χάσαμε, προσπαθήσαμε, δώσαμε και την ψυχή μας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Άσχετα αν κάποιοι από εμάς δεν θα είμαστε εδώ το καλοκαίρι που θα έρθει, για την ομάδα έχουμε δώσει και την ψυχή μας και το μυαλό μας και θα συνεχίσουμε να το δίνουμε μέχρι το τελείωμα αυτού του Πρωταθλήματος. Και το κάνουμε όλοι μας αυτό τόσο ευσυνείδητα γιατί υπηρετούμε μια ομάδα που αποπνέει υγεία και μόνο υγεία.

Αυτούς τους λίγους που μας βρίσανε, τους αφήνουμε στην κρίση του καλύτερου φίλαθλου κοινού που υπάρχει στην Ελλάδα, και αυτό είναι της Ξάνθης. Το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι:

«ΗΜΑΡΤΟΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη της ομάδας αυτής. Θέλουμε να ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ από κάποιους ελάχιστους, που δεν θα έχουν την χαρά να δούνε την ομάδα στην Β’ Εθνική.

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΤΗΣ ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ».

"Ο Μπόλονι στη Στεάουα; Αποκλείεται!"

Τέλος στη φημολογία περί επαφών της Στεάου με τον Λάσλο Μπόλονι βάζει ο ιδιοκτήτης της τουμανικής ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι με δηλώσεις του που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα "onlinesport.ro".
"Ο Μπόλονι στη Στεάουα; Αποκλείεται!"
"Ο Μπόλονι στη Στεάουα; Πoτέ. Δεν υπάρχει τίποτα, Είναι ψέμα. Λανθασμένη πληροφόρηση. Δεν κάθομαι τώρα να σχεδιάσω για το καλοκαίρι, για μένα τα πάντα είναι η στιγμή" τόνισε συγκεκριμένα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος υπήρξε τοποθέτηση και από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μέμε Στόικα: "Ο Μπόλονι στη Στεάουα; Αποκλείεται".
Στο ρουμανικό Τύπο τονίζεται ότι πριν σχεδόν ένα χρόνο η Στεάουα είχε προτείνει συμβόλαιο έναντι 600.000 ερυρώ ετησίως στον Μπόλονι, δίνοντάς του και μπόνους εξόδους στο Τσάμπιονς Λιγκ, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ".
Πηγή: olapaok.gr

Ο Ντούντα του το έλεγε κι ο "Ίμπο" δεν το πίστευε!

Από την φάση του Τop-16 ο Ίβκοβιτς είχε πει στον Κουτλουάι ότι ο Ολυμπιακός όχι μόνο θα περάσει στα προημιτελικά, αλλά ότι θα αποκλείσει και τη Σιένα!
Ο Ντούντα του το έλεγε κι ο "Ίμπο" δεν το πίστευε!
Θέλετε ένστικτο, θέλετε σιγουριά για την ομάδα του, όμως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήξερε αρκετό καιρό πριν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αρκούνταν στις δύο επισκέψεις στην Πόλη για το Τop-16, αλλά ότι θα επέστρεφε και για το φάιναλ φορ. Το είχε εκμυστηρευτεί μάλιστα στον Ιμπραήμ Κουτλουάι, πριν ακόμη οι ερυθρόλευκοι σφραγίσουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά!
Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού έχει ρόλο σχολιαστή στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, που μεταδίδει τους αγώνες της Ευρωλίγκας. Κατά την παρουσία του στην Ελλάδα για τον αγώνα το Ολυμπιακού με την Εφές Πίλσεν, προέβλεπε ότι όποια ομάδα κι αν ακολουθούσε την ΤΣΣΚΑ στην προημιτελική φάση δεν θα κατάφερνε να προκριθεί στο φάιναλ φορ.
Η Σιένα έδειχνε τα δόντια της στο δικό της όμιλο κι ο "Ίμπο" ήταν σίγουρος ότι οι Ιταλοί και πρώτοι θα βγουν και θα πάρουν το εισιτήριο για το φάιναλ φορ, ανεξαρτήτως αντιπάλου στα προημιτελικά.
Μετά τις δύο σερί νίκες του επί της Εφές, ο Ολυμπιακός έγινε φαβορί για την πρόκριση, ενώ και η Σιένα από την πλευρά της είχε σχεδόν κλειδώσει την πρωτιά.
Τότε, λοιπόν, ο Ντούντα σε συνομιλία με τον Κουτλουάι, του είχε πει με σιγουριά ότι ο Ολυμπιακός όχι μόνο θα βρεθεί στην επόμενη φάση, αλλά θα αποκλείσει και τη Σιένα, παρά το μειονέκτημα έδρας.
Ο Ίβκοβιτς μάλιστα προτιμούσε εξ αρχής την ιταλική ομάδα για αντίπαλο, καθώς είχε την άποψη ότι είναι κομμένη στα μέτρα της δικής του. Τελικά, δικαιώθηκε με πανηγυρικό τρόπο…

πηγή: sportdog.gr

Ντου κι επεισόδια στη Βραζιλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που μας έκανε εντύπωση στα επεισόδια μετά το ματς της Πελότας με την Γκρέμιο στη Βραζιλία, δεν είναι το "ντου" των οπαδών και οι... ψιλές που έπεσαν, αλλά η άμεση επέμβαση της αστυνομίας που φάνηκε να προλαβαίνει τα χειρότερα...
Ντου κι επεισόδια στη Βραζιλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ο Φερέιρα νίκησε τον Μασάδο"

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ έκαναν εκτενείς αναφορές στη «μάχη» των δύο τεχνικών του Ζεσοουάλδο Φερέιρα και του Μανουέλ Μασάδο, όπου βρήκαν νικητή τον πρώτο.
"Ο Φερέιρα νίκησε τον Μασάδο"
Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 17η φορά που αναμετρώνται οι δύο φίλοι και η πρώτη μακριά από την Πορτογαλία.
Βεβαίως ο Φερέιρα έχει τη «μερίδα του λέοντος» καθώς με την χθεσινή έφτασε τις 13 νίκες επί του Μασάδο, με τον τελευταίο να μετράει δύο επιτυχίες επί του προπονητή του «τριφυλλιού», ενώ δύο μάχες τους έχουν λήξει ισόπαλες.

«Ο Φερέιρα κέρδισε τον Μασάδο», έγραψε η εφημερίδα «Α Bola» στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Πηγή: sentra-goal.gr

Θέλουν να κρατήσουν Χαβίτο, αλλά...!!

Η παραμονή του Φρανθίσκο Χαβίτο και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι, «καίει» την διοίκηση της Ορντουρσπόρ
Θέλουν να κρατήσουν Χαβίτο, αλλά...
Το ζήτημα της απόκτησης του 28χρονου μεσοεπιθετικού έκανε τους ρεπόρτερ από την γειτονική χώρα να ρωτήσουν σχετικά τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Γαλατάσαραϊ, όπου η Ουρντούσπορ ηττήθηκε με 2-0.
«Είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε κάτι για το θέμα. Έχουμε τον Χαβίτο που είναι δανεικός και όπως έχω ξαναπεί από τη στιγμή που θα πάρουμε αποφάσεις για τη νέα σεζόν, θα πρέπει η διοίκηση να απευθυνθεί στην αντίστοιχη της ελληνικής ομάδας. Επίσης θα μιλήσει και ο Χαβίτο με τον Ολυμπιακό και αυτά τα πράγματα θα γίνουν συγχρόνως. Μη βιάζεστε. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η σεζόν», ήταν η δήλωση του Κούπερ.
Πηγή: katimagiko.gr

«Δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς σε δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα στη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης ξεκαθάρισε τις προθέσεις του απέναντι στον ΠΑΟΚ.
«Δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»
«Δεν ξέρω εάν μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Το ότι ήμουν καλός παίκτης δεν σημαίνει ότι θα γίνω και καλός παράγοντας. Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε πολύ, το εκτιμώ, δεν πρόκειται να αλλάξει η στάση μου απέναντι στην ομάδα, αλλά ξαναλέω δεν ξέρω εάν θα ήμουν καλός σαν παράγοντας ή ένας ακόμη χαζός αθλητής που θα σκορπούσα τα λεφτά μου», είπε ο Στογιάκοβιτς νωρίς το πρωί σε εκδήλωση που έγινε στο κλειστό της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα, όταν ρωτήθηκε ξανά σε άλλη εκδήλωση στο κλειστό της Τριανδρίας, ο Πέτζα τόνισε: «δεν ξέρω τι γίνεται στην ομάδα αυτή την στιγμή, δεν ξέρω τις εξελίξεις και δεν μπορώ να σχολιάσω. Η Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι μου κι αυτό είναι γνωστό. Σκέφτομαι να έρθω πλέον να μείνουμε μόνιμα εδώ, γιατί όταν δεν έχεις πλέον λόγο να μείνεις στο εξωτερικό, είναι δύσκολα».

Θα πάει... μισή στα Γιάννινα!!

Με πολλά προβλήματα θα αγωνιστεί και στο κυριακάτικο (8/4) ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα η ΑΕΚ, όπως προέκυψε και από την προπόνηση της Δευτέρας (2/4).
Θα πάει... μισή στα Γιάννινα
Συγκεκριμένα, ο έμπειρος στόπερ, Τραϊανός Δέλλας συνέχισε τη φυσιοθεραπεία του και είναι αμφίβολο, αν θα προλάβει το ματς στους «Ζωσιμάδες», πράγμα που ισχύει και για τον Νίκο Καράμπελα. Ο αριστερός μπακ της Ενωσης μπορεί να εξέτισε την ποινή του στο 2-2 με την Κέρκυρα, όμως ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και έτσι έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.
Από κει και πέρα, εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Λυμπερόπουλος, Μάκος και Μανωλάς με αποτέλεσμα το μόνο θετικό μαντάτο να είναι η επιστροφή του Νίκου Γεωργέα.
Την Τρίτη (3/4) οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν ρεπό και την Τετάρτη (4/4) θα αρχίσει σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες».
Πηγή: sentra-goal.gr

"Εγώ δεν φταίω, τα `χα πει"!!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε ανακοίνωση του τόνισε οτι συμφωνεί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο για τα... χάλια της ομάδας, σημειώνοντας όμως πως φταίει η... διοίκηση, ενώ έκανε λόγο για "εκβιαστικά διλήμματα" και "εξωθεσμικές παρεμβάσεις" του Mr MIG
"Εγώ δεν φταίω, τα `χα πει"!
Αναλυτικά:
Υπάρχει ταύτιση απόψεων με τον Ανδρέα Βγενόπουλο σε ότι αφορά στις ευθύνες της διοίκησης και την σημερινή κατάσταση.

Οι υποχρεώσεις των μετόχων, εκ του νόμου, εξαντλούνται στον ορισμό διοίκησης. Εφόσον, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο, αποτύχουν στο έργο τους, οι μέτοχοι αποφασίζουν για το μέλλον της διοίκησης και επιλέγουν εάν θα συνεχίσουν ή όχι να μετέχουν στην εταιρεία χωρίς άλλη υποχρέωση. Αυτά άλλωστε τα γνωρίζει πολύ καλά, ως πρώην Πρόεδρος μεγάλου τραπεζικού Ομίλου.

Ο Παναθηναϊκός οδηγήθηκε σε οικονομικό τέλμα μέσα από συγκεκριμένες επιλογές. Η ΠΑΕ είχε Πρόεδρο, Διοικητικό Συμβούλιο και εκτελεστικά μέλη, οι οποίοι και είχαν την ευθύνη για την διαχείρισή της. Ομολογουμένως είχαν δύσκολο έργο με δεδομένες τις συνεχείς εξωθεσμικές παρεμβάσεις του συγκεκριμένου μετόχου και τα διαρκή εκβιαστικά διλήμματα που έθετε. Εφόσον ωστόσο, ΑΥΤΟΣ θεωρεί ότι υπάρχει κάτι μεμπτό στους χειρισμούς τους, τον καλώ άμεσα να καταθέσει στοιχεία και να προχωρήσει σε όποιες κινήσεις κρίνει αναγκαίες ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες για το σημερινό αδιέξοδο.

Διετέλεσα μέλος του ΔΣ του Παναθηναϊκού και δηλώνω ότι αναλαμβάνω τις ευθύνες που προκύπτουν από την θέση αυτή. Μάλιστα, με πλήρη υπευθυνότητα προχώρησα σε συγκεκριμένες τοποθετήσεις, για τις οποίες δέχτηκα σκληρή και αναίτια κριτική. Έκρουσα πρώτος τον κώδωνα του κινδύνου, για το θέμα της χρεοκοπίας και μάλιστα σε χρονικό σημείο που θα μπορούσε να είχε ανατραπεί η κατάσταση. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα πλήρως.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έχει φτάσει σε οριακό σημείο και κατανοώ πλήρως την αγωνία των φιλάθλων της ομάδας που ζουν αυτά τα πρωτόγνωρα φαινόμενα για την σύγχρονη ιστορία της.

ΥΓ1 Κάθε προσπάθεια εκμετάλλευσης και ποδηγέτησης των παραπάνω συναισθημάτων με επικοινωνιακά πυροτεχνημάτα τον καθιστά ηθικό αυτουργό των όποιων πράξεων ή καταστάσεων ακολουθήσουν ανεξάρτητα από προσχηματικές καταδίκες εκ των προτέρων.

Σημείωση: Μετά την αυριανή συνάντηση με τους παλαιμάχους θα τοποθετηθώ και για το θέμα του γηπέδου και της ΓΗΠΕΛ.

Είναι για να… φεύγουν!!

Είναι για να… φεύγουν
Το φραστικό επεισόδιο του Νταβίντ Άντι με τον Αντρέ Ρότσα στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να φέρει τους δύο ποδοσφαιριστές στην πόρτα της ομάδας του Αγρινίου.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ κακό ειδικότερα μετά το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» καθώς με αυτή την ήττα «βούλιαξαν» ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες παραμονής να μην είναι με το μέρος τους.

Με δεδομένο, λοιπόν, πως ο Παναιτωλικός είναι πολύ πιθανό να υποβιβαστεί, τότε θα πρέπει να περιμένουμε και αρκετές αποχωρήσεις, ενώ στον αέρα θα παραμένει και ο Τάκης Λεμονής.

Στους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, είτε πέσει, είτε μείνει στην Σούπερ Λίγκα ο Παναιτωλικός, φαίνεται πως θα είναι οι δύο παραπάνω. Σύντομα θα κληθούν σε απολογία από την ΠΑΕ προκειμένου να τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο ή ακόμα και να αποχωρήσουν από το Αγρίνιο.

πηγή: sportfm.gr

Είναι η… ώρα τους!

Είναι η… ώρα τους!
Στιγμές που θα θυμίσουν τις εποχές της πρώτης χρονιάς του Αστέρα στην Σούπερ Λίγκα θα ζήσουν άπαντες την Τετάρτη, όταν ο Αστέρας Τρίπολης υποδεχτεί τον Ατρόμητο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κόσμος της Αρκαδίας, ο οποίος φέτος, συγκριτικά με άλλες χρονιές, έχει στηρίξει περισσότερο την ομάδα, είναι έτοιμος να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της Αρκαδίας για την διάθεση των εισιτηρίων.

«Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων για τον ημιτελικό της Τετάρτης και για καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να προμηθευτούν νωρίτερα τα εισιτήρια τους για τον αγώνα.

Εισιτήρια θα διατίθενται την Τρίτη 3 Απριλίου στο εκδοτήριο της Θύρας 2 του γηπέδου από τις 11.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ. & την Τετάρτη 4 Απριλίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 4.30 μ.μ.

Η είσοδος για όλους τους μαθητές των σχολείων του Ν. Αρκαδίας θα είναι δωρεάν στη Θύρα 2. Στη Θύρα 2 Τμήμα Α επίσης εκδίδονται και Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια με αξία 5€.

Γενική Είσοδος σε όλες τις άλλες θύρες 10€».

Βάλλας: «Θα ξαναγνωριστούμε»

Βάλλας: «Θα ξαναγνωριστούμε»
Γνώστης της κρίσης που περνά το ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Σπύρος Βάλλας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Insiders». Ο αμυντικός της Skoda Ξάνθης τόνισε πως οι ελληνικές ομάδες πρέπει να βασιστούν σε νεαρούς παίκτες με όρεξη για διάκριση, πράγμα που κάνει και η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας ο Σπύρος Βάλλας:

«Μετά από κάθε ήττα στα τελευταία ματς, η πρώτη σκέψη που μας περνούσε από το μυαλό μας είναι πως αδικούμε τον εαυτό μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Πρέπει να κρατάμε τις ισορροπίες μεταξύ χαράς και λύπης. Ευτυχώς, χθες νικήσαμε την Δόξα και ανέβηκε λίγο η ψυχολογία μας.

Είναι ένας συνδυασμός παραγόντων για αυτό το σερί άσχημων αποτελεσμάτων. Αν ήταν ένας μόνο τότε θα τον είχαμε βρει και θα είχαμε λύσει το πρόβλημα μας. Νικήσαμε τον Ολυμπιακό και ήρθε κάποια χαλάρωση, μετά ήρθαν κάποια άτυχα αποτελέσματα, κάποιες ήττες εκτός προγράμματος. Γι’ αυτό λέμε συνέχεια πως πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά.

Η Ξάνθη φέτος επένδυσε σε πολλά νέα παιδιά. Έπαιζαν βασικοί, παίκτες που μέχρι και πέρυσι αγωνίζονταν στους «μικρούς». Αυτό που περάσαμε φέτος πιστεύω θα τους κάνει καλό και θα τους ωριμάσει.

Δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει πως ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δίκαια πήρε τον τίτλο και τον άξιζε γιατί ήταν ανώτερος. Από εκεί και πέρα, είναι κρίμα για αυτά που γίνονται σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Εκτός του ότι είναι τεράστιες ομάδες είναι κρίμα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Φέτος, είδαμε ανακοινώσεις παικτών που έθεταν θέμα επιβίωσης. Είναι πολύ λυπηρά όλα αυτά που συμβαίνουν. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας μας με τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει.

Μακάρι να είχαμε κι άλλα παραδείγματα στο ποδόσφαιρο όπως είναι η Ξάνθη. Οι ομάδες πρέπει σιγά-σιγά να βασιστούν σε νέα παιδιά με όρεξη για διάκριση και ένα μπάτζετ που μπορεί να εξυπηρετήσει την κάθε ομάδα. Θυμάμαι εποχές που έρχονταν ξένοι παίκτες και είχαν κάτι απίστευτα συμβόλαια. Αυτά μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση.

Ένα από τα θετικά της κρίσης που περνάμε στο ποδόσφαιρο είναι πως υποχρεωτικά θα ξαναγνωριστούμε. Με την έννοια πως περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές θα παίζουν στις ομάδες μας».

Φαλκάο: «Ευτυχισμένος στην Μαδρίτη»

Φαλκάο: «Ευτυχισμένος στην Μαδρίτη»
Ιδιαίτερα χαρούμενος φάνηκε ο Φαλκάο με την παραμονή του στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο και «κλείνει» τα αυτιά του σ τις φήμες περί μεταγραφής του το καλοκαίρι. Στη συνέχεια ο Κολομβιανός ανέφερε πως δεν έχει μετανιώσει με την μετακόμιση του από την Πορτογαλία στην Ισπανία.

Ο 26χρονος επιθετικός αποχώρησε το καλοκαίρι από την Πόρτο για την Ατλέτικο Μαδρίτης και αποδεικνύεται «λίρα εκατό» για τους «ροχιμπλάνκος», έχοντας πετύχει 26 γκολ σε 37 συμμετοχές την φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Τα ΜΜΕ είπαν πως με θέλουν οι Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, αλλά είμαι πολύ ήρεμος με αυτό. Ξέρω πως το ισπανικό πρωτάθλημα παρακολουθείται σε όλο τον κόσμο και είναι λογικό να με βλέπουν πολλοί σύλλογοι εφόσον τα πηγαίνω καλά. Αλλά επιμένω πως αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στις επιτυχίες με την Ατλέτικο. Η μετακόμιση μου στην Μαδρίτη το καλοκαίρι ήταν προσωπική επιλογή και είμαι πολύ ικανοποιημένος καθώς το πρωτάθλημα εδώ είναι το καλύτερο του κόσμου», ήταν τα λόγια του Φαλκάο.

πηγή: sportfm.gr

Έμερι: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά…»

Έμερι: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά…»
Απογοητευμένος από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) της Βαλένθια με τη Λεβάντε εμφανίστηκε ο Ουνάι Εμερι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο 41χρονος προπονητής τόνισε ότι οι «νυχτερίδες» δεν εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που έχουν κατά τη διάρκεια των αγώνων τους.

«Αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι αυτό. Ημασταν καλύτεροι, αφού είχαμε ευκαιρίες και την κατοχή της μπάλας. Τώρα είναι σημαντικό να διορθώσουμε τα λάθη μας, επειδή τα θετικά που έχουμε ως ομάδας δεν αποτυπώνονται στα αποτελέσματά μας», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Το σημερινό 1-1 είναι άσχημο αποτέλεσμα και δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι για αυτό. Οι οπαδοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στο τέλος του αγώνα, αν και κατά τη διάρκειά του στάθηκαν στο πλευρό μας».

Καταλήγοντας, ο Έμερι μίλησε για τη διαφορά του ενός βαθμού ανάμεσα στην ομάδα του και τη Μάλαγα: «Δε φοβάμαι την απώλεια της τρίτης θέσης, αλλά είμαι υποχρεωμένος να αλλάξω τη δυναμική της ομάδας και να αναζητήσω λύσεις. Είμαι σίγουρος ότι μία νίκη θα ανεβάσει το ηθικό μας».

πηγή: sportfm.gr

Καθόρλα: «Ασυναγώνιστες Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»

Καθόρλα: «Ασυναγώνιστες Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»
Την πεποίθηση ότι καμία από τις ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν μπορεί να απειλήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Σαντιάγκο Καθόρλα. Ο 27χρονος μέσος της Μάλαγα δήλωσε ωστόσο αισιόδοξος ότι στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν σύλλογοι που θα κατορθώσουν να τις συναγωνιστούν.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι σε ένα διαφορετικό επίπεδο και το να προσπαθείς να τις ανταγωνιστείς στα ίσα είναι πρακτικά αδύνατο», τόνισε αρχικά ο ισπανός άσος και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ότι μέσα στα επόμενα χρόνια ομάδες όπως η Μάλαγα, η Βαλένθια, η Βιγιαρεάλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κατορθώσουν να τις πλησιάσουν. Θα ήταν καλό για το πρωτάθλημά μας οι ομάδες να εξισορροπήσουν, ώστε να έχουν ανάλογες πιθανότητες. Αλλά προς στιγμή οι διαφορές είναι μεγάλες και είναι πρακτικά αδύνατο να τις κοντράρεις. Ας ελπίσουμε η Μάλαγα να καταφέρει να τις φτάσει στο άμεσο μέλλον».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή του να μετακινηθεί από τη Βιγιαρεάλ στην Μάλαγα: «Το πλάνο της ομάδας ήταν πολύ δελεαστικό. Έβλεπα ότι ήθελαν να χτίσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο που θα στοχεύει ψηλά. Έχει στις τάξεις της σπουδαίους παίκτες, οι οπαδοί είναι ενθουσιασμένοι για τις προοπτικές της ομάδας και πρώτος μας στόχος είναι η συμμετοχή σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτό θα ήταν το πρώτο βήμα για τον σύλλογο να μεγαλώσει & την επόμενη σεζόν να γίνει πιο φιλόδοξος. Αυτό ενδέχεται να κάνει ακόμη μεγαλύτερα ονόματα του χώρου να δουν τη Μάλαγα ως μία πολύ καλή επιλογή», τόνισε.

Όσον αφορά την προοπτική να συμμετέχει στο Euro το προσεχές καλοκαίρι με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, σχολίασε: «Νιώθω προνομιούχος που είχα την ευκαιρία να ζήσω ιστορικές στιγμές με την Εθνική ομάδα και να αποτελέσω μέλος του καταπληκτικού ρόστερ που διαθέτουμε. Για μένα θα ήταν σπουδαίο να είμαι στο Euro και για αυτό τον λόγο πρέπει να συνεχίσω να παίζω καλά για την Μάλαγα. Ο Ντελ Μπόσκε με εμπιστεύεται και πάντα με καλεί, εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο, λόγω του τραυματισμού μου στην πλάτη. Ας ελπίσουμε να είμαι στην αποστολή. Ξέρω ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές παλεύουν για να βρεθούν σε αυτή. Ακόμη έχουμε δρόμο αλλά ελπίζω να τα καταφέρω».

πηγή: sportfm.gr 

Ταξίδι-αστραπή για τον γιό του ο Μουρίνιο!!

Ταξίδι-αστραπή για τον γιό του ο Μουρίνιο
Το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 5-1 στην έδρα της Οσασούνα εκμεταλλεύτηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της «βασίλισσας» βρέθηκε στην πατρίδα του, όπου είδε αγωνιζόμενο για ένα ημίχρονο τον γιό του.

Ο Μουρίνιο τζούνιορ συμμετείχε σε αγώνα της Κανίγιας με την Πόρτο για το Διεθνές Μουντιαλίτο για μικρές ηλικίες.

Τελικά η ισπανική ομάδα ηττήθηκε με σκορ 4-2 από τους «δράκους» και ο μικρός τερματοφύλακας έπαιξε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Μάλιστα, όταν ο «Special One» έγινε αντιληπτός από τους γονείς των άλλων παιδιών και άλλους παρευρισκόμενους αρκετοί του ζήτησαν αυτόγραφα και φωτογραφίες, όμως εκείνος δεν τους χάλασε χατήρι.

πηγή: sportfm.gr

Ιβάνοβιτς:«Σπουδαίος ο Τόρες»

Ιβάνοβιτς:«Σπουδαίος ο Τόρες»
Ενθουσιασμένος με την ανάκαμψη του Φερνάντο Τόρες παρουσιάστηκε ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, ο οποίος δήλωσε πως η καλή κατάσταση του Ισπανού φορ έχει δώσει μεγάλη ώθηση στην Τσέλσι.

Μετά την επικράτηση των «μπλε» επί της Άστον Βίλα (4-2) ο Σέρβος έπλεξε το εγκώμιο του Τόρες με το γκολ του οποίου οι Λονδρέζοι σφράγισαν τη νίκη.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ για εκείνον. Ο Φερνάντο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και παίζει το ίδιο καλά σε όλες τις θέσεις του γηπέδου. Κάνει τα πάντα για την ομάδα και πιστεύω πως άξιζε το γκολ. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ο οποίος έχει νιώσει πολύ μεγάλη πίεση τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό είναι σημαντικό εμείς να τον στηρίζουμε», τόνισε ο αμυντικός των Λονδρέζων και συμπλήρωσε:

«Εμείς ξέρουμε το πόσο καλός είναι. Το βλέπουμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Ξέρουμε πόσα μας δίνει σε κάθε παιχνίδι ακόμα και αν μένει χωρίς γκολ. Ο Τόρες δεν παίζει για τον εαυτό του αλλά για όλη την ομάδα».

Η προσοχή των «μπλε» είναι στραμμένη στο παιχνίδι της Τετάρτης, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Μπενφίκα για τη ρεβάνς στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.

«Πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Στην πραγματικότητα ό,τι κι αν πούμε πριν τον αγώνα δεν είναι έχει καμία σημασία. Αυτό που μετράει είναι το ίδιο το παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό», είπε ο Ιβάνοβιτς, ο οποίος πρόσθεσε:

«Το ματς της Τετάρτης είναι για μας υψίστης σημασίας. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να προκριθούμε στα ημιτελικά, έχοντας ήδη κερδίσει τον αγώνα στη Λισαβόνα Βέβαια τίποτα δεν έχει κριθεί. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί και έτοιμοι ώστε να κάνουμε ότι χρειάζεται για τη νίκη».

πηγή: sportfm.gr

Ξεκινάει θεραπεία ο Πετρόφ!!

Ξεκινάει θεραπεία ο Πετρόφ
Σε νοσοκομείο του Λονδίνου προκειμένου να εξεταστεί εκ νέου και να ξεκινήσει εντατική θεραπεία για τη λευχαιμία θα βρεθεί σήμερα ο Στίλιαν Πετρόφ. Ο 32χρονος άσος της Άστον Βίλα δεν θα νοσηλευτεί, αλλά θα παραμείνει στην πρωτεύουσα για δυο μέρες, μέσα στις οποίες θα έχει αρκετές συναντήσεις με τους γιατρούς.

Ο Πετρόφ διαγνώστηκε ότι πάσχει από λευχαιμία και πλέον επιδίδεται σε αγώνα για τη ζωή του. Το ποδόσφαιρο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην υγεία και ο Βούλγαρος θα κάνει τα πάντα για να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Άφησε στην άκρη τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ό,τι έχει να κάνει με την αγαπημένη του Άστον Βίλα και από σήμερα θα ξεκινήσει τη θεραπεία που θα του συσταθεί από νοσοκομείο του Λονδίνου, το οποίο θα επισκεφτεί.

Πηγή: england365.gr

Τζέκο: «Μην ξεγράφετε τη Σίτι»

Τζέκο: «Μην ξεγράφετε τη Σίτι»
Προειδοποίηση προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος επιμένει πως ο «δρόμος» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ακόμα ανοιχτός και πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει ακόμα ελπίδες να τερματίσει πρώτη.

«Έχουν μείνει εφτά παιχνίδια. Τα πάντα είναι ρευστά. Όπως χάσαμε εμείς τους βαθμούς στον αγώνα με τη Σάντερλαντ, έτσι υπάρχει περίπτωση να χάσει και η Γιουνάιτεντ κάποιους, ίσως “στραβοπατήσει” στον αγώνα με τη Μπλάκμπερν. Τα πάντα είναι δυνατά μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος», δήλωσε ο 26χρονος επιθετικός.

«Πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο επόμενος αγώνας είναι κόντρα στην Άρσεναλ. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη», συμπλήρωσε του Βόσνιου ποδοσφαιριστή.

Ο Τζέκο αναγνωρίζει την αξία της Άρσεναλ και ξέρει πως οι «κανονιέρηδες» παλεύουν για μία θέση που θα τους εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Champions League την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τον ίδιο:

«Ο αγώνας δε θα είναι καθόλου εύκολος. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι και τα πάντα είναι πιθανά».

πηγή: sportfm.gr

Φαν Πέρσι: «Θα παραμείνουμε στην πρώτη τριάδα»

Φαν Πέρσι: «Θα παραμείνουμε στην πρώτη τριάδα»
Αισιόδοξος για την πορεία της Άρσεναλ είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι και δήλωσε πως η ομάδα του θα «παλέψει» για την τρίτη θέση της Premier League, που θα της χαρίσει το απευθείας εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Οι «κανονιέρηδες» μετά την ήττα τους (2-1) από την ΚΠΡ, πλέον ισοβαθμούν με την Τότεναμ.

«Ακόμα και όταν προηγούμασταν δεν είχαμε σκεφτεί ότι έχουμε “κλειδώσει” την τρίτη θέση. Θα αγωνιστούμε σε εφτά ακόμα παιχνίδια. Πιστεύω πως μπορούμε να διατηρηθούμε στην πρώτη τριάδα. Δε θα είναι καθόλου εύκολο, αφού όλοι παλεύουν για το βαθμό που θα κάνει τη διαφορά», δήλωσε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πρόσθεσε:

«Μετά την ήττα μας από την ΚΠΡ σίγουρα έχουμε απογοητευτεί λίγο, αλλά πιστεύω πως στο τέλος της εβδομάδας η ψυχολογία μας θα επανέλθει. Αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι. Είμαι οπαδός του ποδοσφαίρου και μου αρέσουν τα “μεγάλα” παιχνίδια. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε».

πηγή: sportfm.gr

«Έπιασαν τόπο» τα λεφτά του Κάρολ!!

«Έπιασαν τόπο» τα λεφτά του Κάρολ
Τα 35 εκατ. λίρες που μπήκαν στα ταμεία της Νιούκαστλ από την παραχώρηση του Άντι Κάρολ στη Λίβερπουλ απέδωσαν καρπούς. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου επένδυσε με σύνεση και το england365.gr σας παρουσιάζει τις αλλαγές που έφεραν στις «καρακάξες» τα …πετροδόλαρα του Τζον Χένρι.

Τον Ιανουάριο του 2011, η Λίβερπουλ παραχωρούσε τον Φερνάντο Τόρες στην Τσέλσι.

Τα 55 εκατ. λίρες από την μία τσέπη μπήκαν και …από την άλλη βγήκαν, αφού οι «κόκκινοι» απέκτησαν τους Λουίς Σουάρες και Άντι Κάρολ.

Και εάν ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει …βγάλει τα χρήματά του, ο Άγγλος φορ εξακολουθεί να προβληματίζει. Κερδισμένη η Νιούκαστλ, η οποία επένδυσε συνετά, ανανέωσε συμβόλαια, προχώρησε σε μεταγραφές και με σκληρή δουλειά έχει αφήσει τη Λίβερπουλ 11 βαθμούς πίσω και ισοβαθμεί με την Τσέλσι. Δείτε πως:
 
Ανανεώσεις
Τους παίκτες-βαρόμετρο τους κρατάς. Με κάθε τρόπο. Το Φεβρουάριου του 2011, ο Σικ Τιοτέ ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2017, με τη Νιούκαστλ να τον κρατά για ακόμη 6 χρόνια, την ώρα που οι …σειρήνες από Λονδίνο και Τότεναμ μεριά άρχισαν να ηχούν. Σειρά πήρε ο άγνωστος στο κοινό, αλλά εξαιρετικό «μηχανάκι», Ράιαν Τέιλορ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε 2ετή συμφωνία. Ο αρχηγός της ομάδας, Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, νέο 4ετές, ο «φύλακας» Τιμ Κρουλ 5ετές και οι υπόλοιπες ανανεώσεις θα ολοκληρωθούν το Πάσχα.
 
«Ανεβάζουμε ταχύτητα»
Ο 50χρονος Πάρντιου δεν είχε κάνει το μεγάλο όνομα στις Ρέντινγκ, Γουέστ Χαμ, Τσάρλτον και Σαουθάμπτον που προπόνησε, ωστόσο η δουλειά του στη Νιούκαστλ έχει εκτινάξει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο Άγγλος τεχνικός αποφάσισε να προσθέσει στο ρόστερ ταχύτητα, με την απόκτηση του Γκαμπριέλ Ομπερτάν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποδεικνύεται σωτήρια, ειδικά στον πρώτο γύρο, αφού ο Χατέμ Μπεν Αρφά ήταν τραυματίας. Ο Ομπερτάν κάλυψε τη δεξιά πλευρά και προσέφερε λύσεις, ενώ με την επιστροφή του πρώην άσου της Μαρσέιγ βλέπει το χρόνο συμμετοχής του να περιορίζεται.
 
Χατέμ, εσύ σούπερ σταρ
Το είχε δηλώσει. «Εάν δεν πάω στη Νιούκαστλ δεν ξαναπαίζω με τη Μαρσέιγ». Ο Χατέμ Μπεν Αρφά ήταν αποφασισμένος να «πιάσει» στην Πρέμιερ. Τι και εάν έμεινε ένα χρόνο –σχεδόν- εκτός γηπέδων, εξαιτίας του τραυματισμού του; Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει και οι πρώτες του εμφανίσεις δείχνουν ότι το …πάρτι θα κρατήσει αρκετά!
 
Το «κλειδί» για όλες τις …πόρτες
Κρατήστε το όνομά του, εάν δεν το έχετε, ήδη, κάνει. Ο Γιοάν Καμπάιγ αποτελεί υποψήφιο για τη μεταγραφή της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον 26χρονο Γάλλο, όχι μόνο να έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα, αλλά αποτελεί απαραίτητο «γρανάζι» στη …μηχανή της ομάδας. Τα 4,8 εκατ. λίρες αποδεικνύονται …ψίχουλα μπροστά σε αυτά που κοστίζει, πλέον, ο πρωταθλητής Γαλλίας με τη Λιλ και, ήδη, Άρσεναλ και Λίβερπουλ τον γλυκοκοιτάζουν.
 
Το βαρύ πυροβολικό
Ο Ντεμπά Μπα έκανε την αρχή και ο Παπίς Σισέ δείχνει να ακολουθεί. Οι δύο Σενεγαλέζοι κάνουν ..,όργια στην επίθεση της ομάδας, με τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ να μην μπορούν να πιστέψουν ότι άφησαν τον πρώτο να αποχωρήσει και αυτούς της Φράιμπουργκ να μετανιώνουν που δεν ζήτησαν περισσότερα από 9 εκατ. λίρες για το δεύτερο.
 
Ιταλική φινέτσα
Η Ίντερ αποδείχθηκε …σχολείο για τον Νταβίντε Σαντόν, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι στη Νιούκαστλ και το 5ετές συμβόλαιο σύντομα θα ανανεωθεί, αφού οι εμφανίσεις του είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Ο 21χρονος Ιταλός καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά και μετρά 16 εμφανίσεις, μέχρι στιγμής.
πηγή: england365.gr

Δεν εφησυχάζει ο Φέργκιουσον!!

Δεν εφησυχάζει ο Φέργκιουσον
Τι κι αν η Γιουνάιτεντ προηγείται στην βαθμολογία της συμπολίτισσάς της Σίτι με δύο βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο. Τι κι αν τα επόμενα τρία παιχνίδια για τους πρωταθλητές είναι κόντρα σε ομάδες (Μπλάκμπερν, ΚΠΡ, Γουίγκαν) που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και μάχονται για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπορεί να χαλαρώσει ούτε τώρα που η ομάδα του δείχνει ικανή να αυξήσει την διαφορά από την Σίτι στους πέντε βαθμούς και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις δυσκολίες που κρύβουν αυτά τα παιχνίδια και δεν θέλει να δει στους παίκτες του σημάδια χαλάρωσης.

Για αυτόν τον λόγο έσπευσε με δηλώσεις του, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Μπλάκμπερν, να επιστήσει σε όλους την προσοχή για να μην υπάρξουν προβλήματα που θα δυσκολέψουν την Γιουνάιτεντ στην πορεία της προς ένα ακόμα πρωτάθλημα:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα ντέρμπι που δεν χωράνε προγνωστικά. Πέρυσι ήμασταν τυχεροί που καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και πήραμε τελικά τη νίκη. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα μέχρι το τέλος της σεζόν». Άλλωστε ούτε ο ίδιος ο τεχνικός των πρωταθλητών ξεχνάει ότι η Γιουνάιτεντ μετράει μόλις 2 νίκες στις τελευταίες 11 επισκέψεις της στην έδρα της Μπλάκμπερν.

πηγή: sportfm.gr

«Μεγάλη κλάση ο Αντεμπαγιόρ»

«Μεγάλη κλάση ο Αντεμπαγιόρ»
Κάλεσμα στην διοίκηση της Τότεναμ έκανε ο Ραφαέλ Φαν Ντερ Φάαρτ για παραμονή του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στο Λονδίνο μετά το τέλος του δανεισμού του. Τον χαρακτήρισε σπουδαίο επιθετικό και πολύ σημαντικό για την ομάδα ακόμα και όταν δεν σκοράρει, κάνοντας άκρως κολακευτικά σχόλια.

Ο 28χρονος Τογκολέζος αγωνίζεται δανεικός στους «Spurs» από την Μάντσεστερ Σίτι και έχει ήδη πετύχει 13 γκολ σε 27 συμμετοχές, βάζοντας τους διοικούντες της ομάδας σε σκέψεις να του προτείνουν συμβόλαιο συνεργασίας στο τέλος της σεζόν.

«Είναι μεγάλος επιθετικός, ένας από τους καλύτερους που έχω ποτέ συνεργαστεί. Οι κανονικοί επιθετικοί περιμένουν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν αλλά ο Αντεμπαγιόρ δουλεύει πολύ και ακόμα όταν δεν σκοράρει είναι εξίσου σημαντικός για την ομάδα και αυτό τον κάνει σπουδαίο για όλους μας. Είναι ψηλός, δυνατός και καθόλου εγωιστής. Έχει παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην Άρσεναλ και στην Σίτι και ήμουν εντυπωσιασμένος όταν ήρθε σε εμάς και ελπίζω να μείνει», σχολίασε ο Ολλανδός στο «London Evening Standard».

πηγή: sportfm.gr

«Ο κόουτς… ευθύνεται»

«Ο κόουτς… ευθύνεται»
Το εγκώμιο του προπονητή της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, έπλεξε ο Γιόνας Γκουτιέρες, λόγω της ξέφρενης πορείας που πραγματοποιούν οι «καρακάξες» στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο 28χρονος Αργεντινός… βγάζει το καπέλο στον προπονητή του, που οδηγεί ολοταχώς τους «ανθρακωρύχους» στην έξοδο στην Ευρώπη, θεωρώντας τον κορυφαίο της φετινής περιόδου.

Η Νιούκαστλ βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα με την νίκη της επί της Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική αποσπάστηκε από τους «reds» έντεκα βαθμούς και σχεδόν εξασφάλισε το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ φαίνεται διατεθειμένη να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να μπει στην τετράδα.

«Εάν δεις τα αποτελέσματα που έχει φέρει και σκεφτείς τις προσδοκίες που υπήρχαν πριν ξεκινήσει η σεζόν, κανείς δεν πίστευε πως η Νιούκαστλ θα βρισκόταν στις έξι καλύτερες ομάδες. Κάνει εκπληκτική δουλειά, και αν πάρει το βραβείο καλύτερου προπονητή για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, θα είναι πολύ τιμητικό τόσο για τον ίδιο, όσο και για εμάς του παίκτες. Ο Άλαν είναι συγκεντρωμένος στο έργο του και τα πάει περίφημα. Μπορεί να εργάζεται σε δύσκολες καταστάσεις αλλά αυτό κάνει ακόμα πιο σπουδαίο το αποτέλεσμα», σχολίασε ο Γκουτιέρες στη «Shields Gazette».

πηγή: sportfm.gr

Μαντσίνι: «Δύσκολα θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Μαντσίνι: «Δύσκολα θα πάρουμε το πρωτάθλημα»
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει απομακρυνθεί αρκετά από την πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά το πρωτάθλημα θα χαθεί εντελώς αν η Γιουνάιντετ καταφέρει να νικήσει τόσο την Μπλάκμπερν όσο και την Κ.Π.Ρ. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται σε δηλώσεις του ο προπονητής των «πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Αν μείνουμε οκτώ βαθμούς πίσω από την Γιουνάιντετ τότε το πρωτάθλημα τελείωσε. Είναι φανερό πως είμαστε απογοητευμένοι. Έχουμε κάνει λάθη τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Επίσης, ήμασταν και άτυχοι, αφού χάσαμε τρεις με τέσσερις παίκτες μας σε ένα καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Επίσης, έκανε λόγο και για τον χαρακτήρα που πρέπει να δείξει η ομάδα του, αλλά και για το πώς στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά:«Αν θες να λες πως είσαι ισχυρή ομάδα τότε, πρέπει να περνάς αυτές τις δύσκολες στιγμές» είπε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε:«Κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί όταν ήμουν προπονητής της Ίντερ και ήμασταν πέντε βαθμούς πίσω, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, ωστόσο στο τέλος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Άρα, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν». 

πηγή: sportfm.gr 

Το σκέφτεται ο Ραούλ!!

Το σκέφτεται ο Ραούλ
Δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Σάλκε ο Ραούλ σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Χορστ Χελντ. «Οριστική απόφαση από την πλευρά του δεν υπάρχει. », δήλωσε ο Χελντ και συνέχισε:

«Δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στο τι θα κάνει. Ο Ραούλ πρέπει να το συζητήσει πρώτα με την οικογένειά του και έπειτα θα καταλήξει. Πρόκειται για μία καθοριστική απόφαση».

Η συμφωνία που έχει ο 34χρονος με τη Σάλκε λήγει στο τέλος της σεζόν και ο Ραούλ «ζυγίζει» ακόμα την προσφορά που του έχει γίνει για παραμονή ενός ακόμα χρόνου στην ομάδα του Γκελζενκίρχεν.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει αποδειχθεί πολύ σπουδαία μεταγραφή για τη Σάλκε από το 2010 που έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τη φετινή σεζόν έχει συμμετάσχει στα 27 από τα 28 παιχνίδια της Bundesliga, πετυχαίνοντας δώδεκα τέρματα.

πηγή: sportfm.gr

«Άστραψε» ο Παπασταθόπουλος!!

«Άστραψε» ο Παπασταθόπουλος
Εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά κάποιων συμπαικτών του στη Βέρντερ Βρέμης εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την ήττα (3-0) από την Μάιντς.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», ο διεθνής στόπερ «βγαίνει μπροστά τις τελευταίες εβδομάδες, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους άλλους παίκτες. Δεν προκαλεί απορία, λοιπόν, ότι μετά την τρομακτική ήττα με 3-0, ήταν απόλυτα απογοητευμένος. Ειδικότερα από την έλλειψη θέλησης των συμπαικτών του».

«Δεν παίζουμε όλοι μας με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση. Όταν πολεμούν μόνο οκτώ ή εννιά, τότε έχεις πρόβλημα. Δεν είμαστε ομάδα! Δεν έχουμε παίκτες οι οποίοι θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και θα λύσουν το πρόβλημα. Η έξοδος στο Europa League είναι σε κίνδυνο», τόνισε ο 24χρονος παίκτης.

πηγή: sportfm.gr

Δια βίου αποκλεισμό θέλει για τους «στημένους» ο Πλατινί!

Δια βίου αποκλεισμό θέλει για τους «στημένους» ο Πλατινί
Τον ισόβιο αποκλεισμό των ποδοσφαιριστών που είχαν εμπλοκή σε «χειραγωγημένους» αγώνες προτείνει ο Μισέλ Πλατινί.

Ο πρόεδρος της UEFA, ο οποίος βρίσκεται στη Μάλτα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι μεταξύ της Βαλέτα και της Φλοριάνα, χαρακτήρισε τα «στημένα» ως μια από τις μεγαλύτερες απειλές για το ποδόσφαιρο και ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη.

Οι δηλώσεις του Πλατινί έγιναν στο πλαίσιο της έρευνας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Μάλτας μετά την αποκάλυψη πέρυσι πως Μαλτέζοι ποδοσφαιριστές είχαν συνεργαστεί με παράνομο κύκλωμα προκειμένου η ομάδα τους να χάσει από τη Νορβηγία τον Ιούνιο του 2007 για τα προκριματικά του EURO 2008.

Η υπόθεση που ήρθε στο φως κατά τη διάρκεια της δίκης του κυκλώματος του Αντε Σάπινα στη Γερμανία, έχει περάσει πια στα χέρια της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA η οποία αναμένεται να λάβει απόφαση μέχρι το τέλος της σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως συνεργάτης του Σάπινα είχε αποκαλύψει πως είχε συναντηθεί με τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές της Μάλτας την παραμονή του αγώνα στο Όσλο και είχαν συμφωνήσει την ήττα της ομάδας του με μεγάλο σκορ. Μάλιστα όπως είχε δηλώσει τότε ο κατηγορούμενος : «Ημουν ικανοποιημένος από το 4-0, αλλά θα προτιμούσα μια ήττα με 5-0 ή ακόμα και μεγαλύτερο σκορ».

πηγή: sportfm.gr

Σπάθας στο Ηράκλειο, Κάκος στην Τρίπολη!!

Σπάθας στο Ηράκλειο, Κάκος στην Τρίπολη
Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσου Πειραιά θα διευθύνει τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό (0-1) την Τετάρτη στο Ηράκλειο. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο στην Τρίπολη (0-0), διαιτητής θα είναι ο Τάσος Κάκος από την Κέρκυρα.

16:30 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
Διαιτητής: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Δημήτρης Γούκος (Ηπείρου)
Τέταρτος: Σπυρίδων Σελίμος (Λακωνίας)
Παρατηρητής: Δημήτρης Μπέγκος (Αργολίδας)

19:00 ΟΦΗ-Ολυμπιακός
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Στέλιος Τσολάκης (Αθηνών)
Τέταρτος: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Παρατηρητής: Γιώργος Αμυγδαλής (Σερρών)

«Με σεβασμό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ»

«Με σεβασμό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ»
Συγκεντρωμένη και με σεβασμό η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στην επαναληπτική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League (4/4), όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μαρσέλο.

«Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένοι, αν θέλουμε να περάσουμε στην ημιτελική φάση του Champions League. Θα παίξουμε με σεβασμό και ενήμεροι ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία έφτασε στα προημιτελικά.

Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε στην έδρα τους, επειδή θέλουμε να προκριθούμε
», ήταν τα λόγια του Μαρσέλο.

Οι Μαδριλένοι έχουν το πλεονέκτημα, αφού στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ τους αναμέτρηση έφυγαν με το 3-0 από την έδρα του ΑΠΟΕΛ.

πηγή: sportfm.gr

Πανστρατιά ΑΠΟΕΛ για Μαδρίτη!!

Πανστρατιά ΑΠΟΕΛ για Μαδρίτη
Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θα μεταβούν στη Μαδρίτη για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League απέναντι στη Ρεάλ την ερχόμενη Τετάρτη στο «Μπερναμπέου». Μπορεί το 3-0 του πρώτου αγώνα να μην αφήνει καμία ελπίδα νέου θαύματος από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο οι πρωταθλητές Κύπρου θέλουν να απολαύσουν αυτή την τελευταία βραδιά στη διοργάνωση και να κάνουν μία καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά η αποστολή: Χιώτης, Πάρντο, Κίσσας, Κακά, Ηλία, Πουρσαϊτίδης, Σατσιάς, Πίντο, Μποαβεντούρα, Αντόρνο, Αλεξάνδρου, Ντε Σόουζα, Μαντούκα, Σολάρι, Πάουλο Ζόρζε, Σολωμού, Μοράις, Ντα Σίλβα, Χαραλαμπίδης, Τρικόφσκι, Αΐλτον, Αντωνιάδης, Δράκος Χριστοφίδης, Αντωνίου.

Σημειώνεται πως ο ΑΠΟΕΛ θα έχει στο πλευρό του περίπου 3.5000 φίλους του στην ισπανική πρωτεύουσα.

πηγή: sportfm.gr

Δύο μεγαθήρια, ένα εισιτήριο!!

Δύο μεγαθήρια, ένα εισιτήριο
Δεν γίνεται αλλιώς! Ένα «μεγαθήριο» θα υποχρεωθεί σε ρόλο τηλεθεατή στο υπόλοιπο του φετινού Champions League. Μπαρτσελόνα και Μίλαν συγκρούονται το βράδυ της Τρίτης στο «Καμπ Νου» στη ρεβάνς του 0-0 που αφήνει ανοικτή σε προγνωστικά την πρόκριση στα ημιτελικά. Τσεκάρει το εισιτήριο για την τετράδα η Μπάγερν φιλοξενώντας τη Μαρσέιγ με προίκα το 2-0 του «Βελοντρόμ».

Μπαρτσελόνα-Μίλαν (0-0)

Πρόκειται ίσως για το μοναδικό ζευγάρι με… τόσο ανοιχτούς λογαριασμούς στα προημιτελικά, αφού κατά τα άλλα Μπάγερν, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι έχουν ουσιαστικά κλείσει θέση στην οκτάδα. Μίλαν και Μπαρτσελόνα θα λύσουν τις διαφορές τους στο «Καμπ Νου», καθώς το 0-0 της περασμένης Τετάρτης στο «Σαν Σίρο» δεν έδωσε σαφές προβάδισμα σε καμία από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη με 2-0 επί της Μπιλμπάο και παραμένουν στο -6 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Primera Division. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα έχει στη διάθεσή του τον Αντριάνο, που αποθεραπεύτηκε, ωστόσο εκτός παραμένουν οι Βίγια και Αμπιντάλ. Οι «ροσονέρι» μετά το 1-1 με την Κατάνια στη Σικελία είδαν τη διαφορά τους από τη δεύτερη Γιουβέντους να μειώνεται στους δύο βαθμούς. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναγκάστηκε να αποκλείσει από την αποστολή τους Τιάγκο Σίλβα και Φαν Μπόμελ, ωστόσο επιστρέφει ο Πάτο.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 14 φορές, με τους Καταλανούς να μετρούν πέντε νίκες και τους Μιλανέζους τέσσερις (19-18 τα γκολ υπέρ της «Μπάρτσα»), ενώ η Μπαρτσελόνα ως γηπεδούχος έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα απέναντι στη Μίλαν. Φέτος συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων, με τους «μπλαουγκράνα» να επικρατούν 3-2 στην Ιταλία και το παιχνίδι στο «Καμπ Νου» να λήγει με 2-2. Η Μπαρτσελόνα έχει 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες ως γηπεδούχος απέναντι σε ομάδες από την Ιταλία, ενώ η Μίλαν μετρά 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 10 ήττες επί ισπανικού εδάφους.

Στο όριο των καρτών για την Μπαρτσελόνα είναι ο Κάρλες Πουγιόλ και από πλευράς Μίλαν οι Αντόνιο Νοτσερίνο, Μάσιμο Αμπροζίνι και Αλεσάντρο Νέστα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Μπιόρν Κάουπερς. Ο νικητής του ζευγαριού θα αναμετρηθεί με εκείνον του Τσέλσι-Μπενφίκα (1-0).

Μπάγερν-Μαρσέιγ (2-0)

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Μπάγερν, καθώς είναι μέσα και στους τρεις στόχους της. Οι Βαυαροί νίκησαν τη Νυρεμβέργη με 1-0 το Σάββατο και εκμεταλλευόμενοι το στραβοπάτημα της Ντόρτμουντ, πλησίασαν στους τρεις βαθμούς την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, με την οποία θα αναμετρηθούν και στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Γιουπ Χάινκες δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σβαϊνστάιγκερ και τους τραυματίες Βαν Μπούιτεν και Μπρένο. Εκ διαμέτρου αντίθετο το κλίμα στις τάξεις της Μαρσέιγ, που μετά την κακή πορεία στο πρωτάθλημα όπου είναι ένατη (δεν έπαιξε το Σαββατοκύριακο), έρχεται και ο αποκλεισμός στην Ευρώπη. Ο Αλού Ντιαρά είναι τιμωρημένος, ο Σουλεϊμάν Ντιαβαρά τραυματίας, αλλά επανέρχεται ο βασικός γκολκίπερ Μανταντά για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν.

Η Μπάγερν μετρά οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες ως γηπεδούχος κόντρα σε γαλλικές ομάδες, ενώ η Μαρσέιγ μετρά μία νίκη και τρεις ισοπαλίες στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στη Γερμανία.

Στο όριο των καρτών για την Μπάγερν είναι οι Ζερόμ Μπόατενγκ, Τόμας Μίλερ, Λουίς Γκουστάβο και Τόνι Κρόος, ενώ από πλευράς Μαρσέιγ οι Ζερεμί Μορέλ, Μόργκαν Αμαλφιτανό, Αντρέ Αγιού και Στεφάν Εμπία. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νορβηγός Σβέιν Όντβαρ Μουν. Ο νικητής του ζευγαριού θα αναμετρηθεί με εκείνον του Ρεάλ Μαδρίτης-ΑΠΟΕΛ (3-0).

πηγή: sportfm.gr

Ο Ρόκι στο Ρεάλ-ΑΠΟΕΛ!!

Ο Ρόκι στο Ρεάλ-ΑΠΟΕΛ
Ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι ορίστηκε να διευθύνει την επαναληπτική αναμέτρηση των προημιτελικών του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και ΑΠΟΕΛ (3-0) την Τετάρτη.

Φέτος έχει διευθύνει ξανά αγώνα των πρωταθλητών Κύπρου και συγκεκριμένα το ΑΠΟΕΛ-Πόρτο 2-1 (1/11/2011). Επίσης διηύθυνε και το Κύπρος-Πορτογαλία 0-4 (2/9/2011) για τα προκριματικά του Euro 2012. Τα υπόλοιπα ματς που έχει «σφυρίξει» στη διοργάνωση την τρέχουσα σεζόν:

(16/08/2011): Λιόν-Ρούμπιν Καζάν 3-1 (play offs)
(13/09/2011): Ντόρτμουντ-Άρσεναλ 1-1 (φάση ομίλων)
(06/12/2011): Τσέλσι-Βαλένθια 3-0 (φάση ομίλων)

Διαιτητής στο Τσέλσι-Μπενφίκα (1-0) θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα. Φέτος διεύθυνε το Μπενφίκα-Μαν. Γιουνάιτεντ 1-1 (14/9/2011). Τα υπόλοιπα ματς που έχει «σφυρίξει» στη διοργάνωση την τρέχουσα σεζόν:

(17/08/2011): Κοπεγχάγη-Βιγιαρεάλ 1-0 (play offs)
(19/10/2011): Μαρσέιγ-Άρσεναλ 0-1 (φάση ομίλων)
(22/11/2011): Νάπολι-Μαν. 2-1 Σίτι (φάση ομίλων)
(06/03/2012): Άρσεναλ-Μίλαν 3-0 (φάση των 16)

«Είμαστε έτοιμοι για την Μπαρτσελόνα»

«Είμαστε έτοιμοι για την Μπαρτσελόνα»
Αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι λίγο πριν την αναχώρηση της Μίλαν για την Βαρκελώνη.

«Είναι ένας τελικός για την ομάδα μου η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα , μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για τα ημιτελικά», ανέφερε ο τεχνικός των «ροσονέρι».

Παρά το γεγονός ότι στο «στρατόπεδο» της Μίλαν το κλίμα δεν είναι ευχάριστο, μετά την ισοπαλία με την Κατάνια (1-1), ο Αλέγκρι παραμένει αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει στο Καμπ Νου. Άλλωστε και στους ομίλους οι πρωταθλητές Ιταλίας είχαν καταφέρει να πάρουν την ισοπαλία με 2-2, παίζοντας μάλιστα αρκετά καλά.

Επιπλέον ο 44χρονος τεχνικός ανέφερε: «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δεχτούμε γκολ, γιατί τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν». Ο προπονητής της Μίλαν ποντάρει πάρα πολύ στην εμπειρία κάποιων παικτών του, μεταξύ των οποίων είναι και ο Ζλάταν Ιμπαΐμοριτς, ο οποίος θα επωμιστεί το βάρος της επίθεσης. Εκπλήξεις από τον Αλέγκρι στην ενδεκάδα δεν θα υπάρξουν και αναμένεται να παρατάξει στο χορτάρι του Καμπ Νου τους ίδιους έντεκα που ξεκίνησαν στο Μιλάνο.

Ωστόσο ο Αλέγκρι δεν αναφέρθηκε μόνο στα του αγώνα με την Μπαρτσελόνα αλλά και στο πρωτάθλημα και στη νίκη της Γιουβέντους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε τις μεγαλύτερες πιθανότητες για τον τίτλο. Νίκες όπως αυτή που πέτυχε η Γιουβέντους είναι αναμενόμενες. Είναι πιο εύκολο για τις ομάδες της πρώτης πεντάδας του πρωταθλήματος να παίρνουν βαθμούς στα παιχνίδια τους».

πηγή: sportfm.gr

Γκόμεζ: «Ποιος να συγκριθεί με τον Μέσι»;

Γκόμεζ: «Ποιος να συγκριθεί με τον Μέσι»;
Μπορεί μέχρι στιγμής να τον χωρίζει με τον Λιονέλ Μέσι μόλις ένα γκολ στη λίστα με τους τοπ σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ για τη φετινή σεζόν, ωστόσο ο Μάριο Γκόμεζ υποστηρίζει ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

«Δεν είμαι τρελός για να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Μέσι. Είναι πιθανότατα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει υπάρξει ποτέ. Το σίγουρο είναι ότι με εμπνέει ώστε να σκοράρω περισσότερες φορές», τόνισε ο 26χρονος επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου που έως τώρα έχει πετύχει ένδεκα γκολ στη διοργάνωση, την ώρα που ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει δώδεκα φορές.

«Είμαι επιθετικός και είναι λογικό να βάζω πολλά γκολ, αλλά η επιτυχία της ομάδας μου αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για μένα», πρόσθεσε με αφορμή το συγκεκριμένο επίτευμα ο Γερμανός άσος, που για το βαρύ πρόγραμμα των Βαυαρών λόγω των συνεχόμενων αγώνων, σχολίασε: «Είναι καλύτερο να παίζουμε ένα παιχνίδι κάθε τρεις μέρες, δεν χάνουμε τον ρυθμό μας».

πηγή: sportfm.gr 

Καν’ το όπως πέρσι…!!

Καν’ το όπως πέρσι…
Το περσινό του θαύμα θέλει να επαναλάβει ο Ατρόμητος και να βρεθεί και πάλι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες ταξιδεύουν στην Τρίπολη προκειμένου να πάρουν την πρόκριση απέναντι στον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο.

Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για να πάρουν την πρόκριση στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ενώ ο μοναδικός που έμεινε εκτός αποστολής είναι ο Τάσος Καραμάνος. Ο νεαρός άσος, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία κόντρα στον Εργοτέλη, τραυματίστηκε όταν κέρδισε το πέναλτι και έμεινε εκτός αποστολής τελικά.

Αντίθετα σε αυτή επιστρέφει ο Ζουέλα, ο οποίος είναι πλέον έτοιμος. Ο Ιτάνζ θα κάτω από τα δοκάρια. Ο Σκόνδρας θα βρίσκεται δεξιά, ο Γιαννούλης αριστερά, ενώ οι Τόμας και Φυτανίδης θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Δημούτσος, Ζουέλα και Τάτος. Πίσω από τον Μήτρογλου θα βρίσκονται οι Μπρίτο και Καραγκούνης.

Η αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Ζουέλα, Καραγκούνης, Οικονόμου, Μπάλλας, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Δημούτσος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τάτος, Μπρίτο, Επστάιν, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Γκαρσία, Σφακιανάκης, Ιγκλέσιας.

Όλο και ανεβαίνει…!!

Όλο και ανεβαίνει…
Πήρε φόρα τις τελευταίες αγωνιστικές ο Ηλυσιακός στον Νότιο όμιλο της Football League 2. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ στα νότια προάστια, στον αγώνα που ολοκλήρωσε τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ξέφυγαν από τις θέσεις που οδηγούν στα πλεί άουτ και στον υποβιβασμό στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι ηττημένοι δύσκολα θα αποφύγουν κάτι από τα δύο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά και προηγήθηκαν με τον Καπουράνη στο 27’.Ομως, στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και, αφού ισοφάρισαν με τον Κωνσταντίνου στο 38’, σημείωσαν δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, στο 53’ με τον Λιοσάτο και στο 93’ με το πέναλτι του Φοστέρη.



Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου:


Κυριακή 1 Απριλίου

Αστέρας Μαγούλας-ΑΟ Χανιά 2-2
(34’ πεν. Χρυσάφης, 70’ Μανίκας-91’ Ανωγειανάκης, 95’ Τζανάκης)

Απόλλων Σμύρνης-Ρούβας 2-1
(10’, 14’ Κοροβέσης-76’ Περογαμβράκης)

ΑΟ Γλυφάδας-Καλαμάτα 3-1
(48’ Καραχάλιος, 53’ Καζαντζής, 81’ πεν. Ταραλίδης-6’ Κρητικός)

Πανηλειακός-Προοδευτική 1-1
(49’ Λώττας-45’ Γρίβας)

Δευτέρα 2 Απριλίου

ΠΑΟ Ρουφ-Ηλυσιακός 1-3
(27' Καπουράνης-38' Κωνσταντίνου, 53' Λιοσάτος, 90'+3' πεν. Φοστέρης

*Ρεπό: Ζάκυνθος


πηγή: sportfm.gr

Κιριλένκο: «Να τελειώσω ό,τι άρχισα»

Κιριλένκο: «Να τελειώσω ό,τι άρχισα»
Στην απόφασή του να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μετά τη λήξη του lock out στο ΝΒΑ, στάθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA ο Αντρέι Κιριλένκο, που υποστήριξε ότι δεν ήθελε να αφήσει στη μέση ό, τι άρχισε.

«Δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα που αγαπώ τόσο, την ομάδα που χτίσαμε με πολλή δουλειά. Σίγουρα ήθελα όσο τίποτε να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και τους υπόλοιπους τίτλους της σεζόν», τόνισε ο Ρώσος αστέρας, που στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης θα κληθεί να αντιμετωπίσει μαζί με τους συμπαίκτες του τον νικητή της σειράς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα της Ρωσίας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα καταφέρει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

«Κατά την γνώμη μου η Ρωσία είναι αρκετά δυνατή για να πάρει την πρόκριση και να παλέψει για ένα μετάλλιο. Πρώτα βέβαια πρέπει να παραμείνουμε υγιείς ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά, να είμαστε σοβαροί και στην συνέχεια θα δούμε», τόνισε ο 31ετών φόργουορντ, η ομάδα του οποίου θα κοντραριστεί με την Κορέα και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

«Ήταν κάτι ξεχωριστό. Και μόνο που μπαίνεις μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο τρέμεις ολόκληρος», σχολίασε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, στην τελετή έναρξης των οποίων ήταν σημαιοφόρος της αποστολής της Ρωσίας.

«Το να ηγείσαι ολόκληρης της χώρας, αντιπροσωπεύοντας μία ομάδα με κορυφαίους αθλητές ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Ένιωσα συγκινημένος, εντυπωσιασμένος και εμπνευσμένος», τόνισε και απέδωσε στην έλλειψη τύχης τον αποκλεισμό από τον προκριματικό όμιλο.

Όσο για το ποια ομάδα είναι το φαβορί για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν σαφής. «Νομίζω ότι όταν οι Η.Π.Α. βρεθούν στα καλύτερά τους πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να τους νικήσεις», σχολίασε.


πηγή: sportfm.gr

Κιελίνι: «Του χρόνου θα είμαστε στο Champions League»

Κιελίνι: «Του χρόνου θα είμαστε στο Champions League»
Σίγουρος ότι η Γιουβέντους θα αγωνιστεί στο Champions League της επόμενης σεζόν εμφανίστηκε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη (3-0) επί της Νάπολι. Οι «μπιανκονέρι» έχουν έντεκα βαθμούς διαφορά από την τρίτη στη βαθμολογία Λάτσιο και δεκατέσσερις από τους «παρτενοπέι», τους οποίους κέρδισαν χθες το βράδυ στο Τορίνο.

«Σφραγίσαμε το εισιτήριο για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Δεν θέλω να φανώ αλαζονικός, αλλά δεν νομίζω ότι στα επόμενα οχτώ παιχνίδια που απομένουν θα χάσουμε βαθμούς που θα μας φέρουν κάτω από την τρίτη θέση της βαθμολογίας», ανέφερε αρχικά ο αμυντικός της ιταλικής ομάδας και στάθηκε στην εικόνα του χθεσινού ματς:

«Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, επειδή σημειώσαμε πρόοδο. Δεν χρειάζεται να ξεχάσουμε τι γινόταν τα προηγούμενα δύο ή τρία παιχνίδια. Ο κόσμος έλεγε ότι χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και να κοιτάξουμε μόνο τη δική μας απόδοση».

πηγή: sportfm.gr

Αυτός είναι ο 36χρονος Ζέεντορφ! (video)

Αυτός είναι ο 36χρονος Ζέεντορφ! (video)
Τα 36α γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Κλάρενς Ζέεντορφ και η Μίλαν θέλησε να τον τιμήσει, φτιάχνοντας ένα εντυπωσιακό βίντεο με τα κατορθώματα του Ολλανδού στους «ροσονέρι».

Η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας

«Γεννήθηκε στο Παραμαρίμπο του Σορινάμ, την 1η Απριλίου 1976, ο Κλάρενς Ζέεντορφ μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στις καλύτερες ακαδημίες του κόσμου. Ο ευέλικτος μέσος έγινε ο νεότερος παίκτης που έφτασε στην κορυφή του ολλανδικού ποδοσφαίρου με τον Άγιαξ, αφού το πραγματοποίησε το ντεμπούτο στα 16 και κατέκτησε το Champions League σε ηλικία 19 ετών.

Ένα χρόνο αργότερα ήρθε στην Ιταλία και έπαιξε στην Σαμπντόρια πριν πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Ίντερ, ήρθε στους «ροσονέρι» και αγωνίζεται από τη σεζόν 2002/03.

Ο Ζέεντορφ είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει το Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες: τον Άγιαξ, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μίλαν. Με τη φανέλα της Μίλαν έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας, ένα Κύπελλο Ιταλίας, δύο Κύπελλα πρωταθλητριών, δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
».

Δείτε το σχετικό βίντεο



πηγή: sportfm.gr

Νέα σύλληψη παίκτη για στημένα στην Ιταλία!!

Νέα σύλληψη παίκτη για στημένα στην Ιταλία
Συνελήφθη ο Αντρέα Μασιέλο με την κατηγορία της συμμετοχής σε στήσιμο αγώνα. Ο αμυντικός της Αταλάντα δεν είναι ο μοναδικός που αντιμετωπίζει κίνδυνο φυλάκισης, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για άλλους οκτώ πρώην συμπαίκτες του στην Μπάρι.

Συνολικά εννέα ματς της Μπάρι την περασμένη περίοδο είναι υπό έρευνα, συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι με τη Λέτσε, το οποίο η τελευταία κέρδισε με 2-0. Οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των αρχών είναι οι Ντανιέλ Πορτανόβα (αγωνίζεται πλέον στην Μπολόνια), Αλεσάντρο Παρίζι, Σιμόνε Μπεντιβόλιο, Μάρκο Ρόσι, Αμπντελκαντέρ Γκεζάλ, Μάρκο Εσπόζιτο, Αντόνιο Μπελαβίστα και Νικόλα Μπελμόντε.

Μετά το πρώτο κύμα συλλήψεων τον Ιούνιο, περισσότερα από άλλα 30 άτομα έχουν συλληφθεί, συμπεριλαμβανομένων και του πρώην αρχηγού της Αταλάντα Κριστιάνο Ντόνι, αλλά και του πρώην αρχηγού της Λάτσιο και άλλοτε παίκτη του Ηρακλή Τζουζέπε Σινιόρι.

πηγή: sportfm.gr

Επιστρέφει ο Κασάνο!!

Επιστρέφει ο Κασάνο!
Τέσσερις μήνες μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του ο Αντόνιο Κασάνο πήρε το «πράσινο φως» για να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο!

Ο Ιταλός επιθετικός της Μίλαν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του, ωστόσο όλα αυτά πλέον μοιάζουν να αποτελούν μια κακή ανάμνηση.

Μια επιτροπή αποτελούμενη από 10 γιατρούς τον υπέβαλε σε εξονυχιστικά τεστ και κατόπιν έκρινε ότι μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

To αν θα επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο θα αποφασιστεί μετά από νέα τεστ που θα υποβληθεί από τη Μίλαν.

πηγή: sportfm.gr

Βιντάλ:«Σημασία έχει να νικάμε»

Βιντάλ:«Σημασία έχει να νικάμε»
Ικανοποιημένος τόσο από την δική του απόδοση όσο και από τη ομάδας του, είναι ο μέσος της Γιουβέντους, Αρτούρο Βιντάλ. Ο νεαρός μέσος σημείωσε το ομορφότερο τέρμα της αναμέτρησης κόντρα στη Νάπολι την Κυριακή (1/4), ωστόσο ο ίδιος στέκεται στη νίκη των «μπιανκονέρι» και όχι τόσο στην εμφάνισή του.

«Ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ, αλλά το μοναδικό που με ενδιαφέρει ήταν πως βοήθησα την ομάδα μου να νικήσει. Σε αυτό το σημείο της σεζόν είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην χειμερινή μας προετοιμασία που έγινε στο Ντουμπάι, αλλά και στην καθημερινή προπόνηση», τόνισε ο πρώην μέσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Παράλληλα, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε και για τις πιθανότητες που έχει η Γιουβέντους για το φετινό τίτλο: «Ακόμα πιστεύουμε πως μπορούμε να αναδειχτούμε πρωταθλητές Ιταλίας, αλλά για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι που είμαστε τώρα».

πηγή: sportfm.gr 

Έξτρα βοηθούς στην Serie A ζητάει ο Γκαλιάνι!!

Έξτρα βοηθούς στην Serie A ζητάει ο Γκαλιάνι
Τη δυσαρέσκειά του για δύο πρόσφατες διαιτητικές αποφάσεις σε βάρος της Μίλαν, εξέφρασε με επιστολή στον πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε, ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», στο γράμμα που δημοσιεύεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρεται σε δύο κανονικά γκολ που δεν μέτρησαν στις αναμετρήσεις Μίλαν-Γιουβέντους και Κατάνια-Μίλαν για την ιταλική Serie Α, που αμφότερες έληξαν ισόπαλες 1-1.

«Και στις δύο περιπτώσεις οι διαιτητές δεν είδαν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή. Πρόκειται για δύο γκολ που θα άλλαζαν το τελικό αποτέλεσμα», αναφέρει και τονίζει ότι τα συγκεκριμένα λάθη δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αποδεκτά εφόσον η Μίλαν στερήθηκε τέσσερις βαθμούς.

Μάλιστα ο Γκαλιάνι προτείνει, εφόσον η FIFA δεν έχει προωθήσει ακόμη την τεχνολογία γραμμής, να χρησιμοποιούνται δύο επιπλέον βοηθοί πίσω από κάθε τέρμα, ώστε να αποτρέπονται παρόμοια λάθη.

«Ο βασικός σκοπός όλων, ακόμη κι εκείνων που δεν είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με το παιχνίδι, είναι να ελαχιστοποιήσουμε κάθε αβεβαιότητα. Πιστεύω ότι η πρότασή μου πρέπει να εφαρμοστεί όσο το δυνατό πιο σύντομα και είμαι πεπεισμένος ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου», καταλήγει η επιστολή.

πηγή: sportfm.gr

Γκασπερίνι: «Δεν έχει υπομονή ο Μοράτι»!!

Γκασπερίνι: «Δεν έχει υπομονή ο Μοράτι»
Ο Μάσιμο Μοράτι ευθύνεται για την καταστροφική πορεία της Ίντερ τη φετινή σεζόν, όπως δήλωσε ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης. Ο 54χρονος προπονητής ήταν στο τιμόνι της ομάδας το καλοκαίρι και τον αντικατέστησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως τη θέση του πήρε ο Αντρέα Στραματσιόνι.

«Δεν μπορώ να απαντήσω στον Μοράτι. Είχε πει ότι είχε χαθεί η αποφασιστικότητα της ομάδας με εμένα στον πάγκο, όμως από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Απρίλιο δεν είδα κάτι διαφορετικό. Προφανώς είχα μαγικό φίλτρο… Δεν ξέρω αν ψάχνει πάντα για ένα εξιλαστήριο θύμα, αλλά αν θεωρεί ότι μετά από τριάντα αγωνιστικές πως είμαι υπεύθυνος εγώ, ακόμη και αν άλλαξε τρεις προπονητές», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Είμαι σίγουρος ότι θα κατηγορηθώ, αλλά δεν ξέρω αν λέει ότι τα επιχειρήματά του δεν ταιριάζουν στη συγκεκριμένη υπόθεση. Το σίγουρο είναι ότι ο Μοράτι δεν έχει υπομονή».

πηγή: sportfm.gr

Κόντε: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Κόντε: «Περήφανος για τους παίκτες μου»
Ικανοποιημένος από την απόδοση της Γιουβέντους, δήλωσε ο Αντόνιο Κόντε, ύστερα από τη νίκη των «μπιανκονέρι» κόντρα στην Νάπολι (3-0). Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, ενώ επισήμανε πως μόνο από τη Μίλαν εξαρτάται αν θα χάσει το πρωτάθλημα.

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες κερδίσαμε την Ίντερ και την Νάπολι, δύο ομάδες που ήταν μπροστά μας πριν την έναρξη της σεζόν όσον αφορά στην ποιότητα και την οργάνωση.

Η νίκη κόντρα στη Νάπολι πρέπει να μας κάνει περήφανους επειδή είναι μία σπουδαία ομάδα, η οποία αγωνίστηκε πολύ καλά στο Champions League. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και για τη νίκη που πήραν.

Θα προσπαθήσουμε να επωφεληθούμε από τα "στραβοπατήματα" της Μίλαν, τον τίτλο μόνο αυτοί μπορούν να τον χάσουν. Η Μίλαν είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που κέρδισε τον τίτλο πέρυσι και που είναι πρώτη παρά τις πολλές απουσίες, λόγω τραυματισμών. Ακόμη, είναι εντός του Champions League, φέρνοντας ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο
», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Η Γιουβέντους βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Μίλαν.

πηγή: sportfm.gr

«Η Μίλαν έχει 50% πιθανότητες να περάσει»

«Η Μίλαν έχει 50% πιθανότητες να περάσει»
Η Μίλαν έχει πιθανότητες να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League, σύμφωνα με τον Μάρκο Σιμόνε. Ο παλαίμαχος άσος των "ροσονέρι" μίλησε για την αναμέτρηση της Τετάρτης ανάμεσα στην Μίλαν και την Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του Αλέγκρι έχει τις δικές της πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο.

«Πιστεύω, η Μίλαν έχει 50% πιθανότητες να νικήσει την Μπαρτσελόνα. Επίσης, οι «ροσονέρι» έχουν και 50% ελπίδες να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμη και αν σπουδαίες ομάδες αγωνίζονται στον θεσμό», τόνισε ο 43χρονος Ιταλός.

Επίσης, δήλωσε πως το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα πρέπει να υποτιμήσει εκείνο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι : «Η Μπαρτσελόνα παίζει καλύτερα από τη Μίλαν αυτή την στιγμή, αλλά χωρίς αμφιβολία οι «ροσονέρι» αποτελούν την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Πιστεύω πως οι Καταλανοί θα πρέπει να ανησυχούν μετά το πρώτο παιχνίδι. Δεν θα έχουν εύκολο έργο στην έδρα τους».

πηγή: sportfm.gr

«Έδειξε» Άρσεναλ ο Εμβιλά!!

«Έδειξε» Άρσεναλ ο Εμβιλά
Από τα πιο «καυτά» ονόματα της θερινής, μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να είναι ο μέσος της Ρεν, Γιαν Εμβιλά. Ίντερ, Ρεάλ, Άρσεναλ είναι μερικές από τις υποψήφιες να τον διεκδικήσουν, ωστόσο ο ίδιος αποκάλυψε πως θα ήθελε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες ενός Γάλλου προπονητή… "δείχνοντας" τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του και ο Γάλλος διεθνής είναι ο βασικός στόχος του σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Βέβαια, πολλά θα ξεκαθαρίσουν και από τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα ζητήσει ο γαλλικός σύλλογος.

«Ίντερ, Άρσεναλ, Ρεάλ. Οπουδήποτε θα είχα μεγάλη χαρά. Είναι όλοι εξαιρετικοί σύλλογοι. Εάν ο προπονητής σε καλέσει και σου πει ότι θέλει να αγωνιστείς μαζί του, ειδικά αν είναι και Γάλλος, αλλάζει τα πάντα μέσα σου», δήλωσε ο 21χρονος στο «Canal +» και συμπλήρωσε με δόση χιούμορ για το φιλολογικό ενδιαφέρον της Ρεάλ, «Με θέλει ο Μουρίνιο; Δεν έχει ούτε τον αριθμό τηλεφώνου μου. Σίγουρα, θα ήταν σπουδαίο γεγονός να αγωνιστώ εκεί, δίπλα στους Κακά και Μπενζεμά».

πηγή: sportfm.gr