Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Γκιζέλης : «Με όπλο την έδρα μπορεί την άνοδο»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή Φώτης Γκιζέλης, ο οποίος σχολίασε την αγωνιστική ανάκαμψη των «κυανόλευκων» στο Football League 2.
Για την άνοδο του Ηρακλή στα τελευταία ματς: «Ο Ηρακλής έχει βρει το δρόμο του , είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει μειώσει τη διαφορά στους πέντε πόντους από τον Απόλλωνα και στους εννιά από τον Εθνικό Γαζώρου. Έάν εκμεταλλευτεί την έδρα του ο Ηρακλής και πετύχει το απόλυτο νομίζω ότι μπορεί να καταφέρει την άνοδο. Ακολουθούν δύο παιχνίδια με τον Τύρναβο και την Σκύδρα μέσα στην έδρα του τα οποία πρέπει να κερδίσει».
Για το πόσο δύσκολο ήταν να δέσει ο Ηρακλής: «Η ομάδα χρειαζόταν χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια . Ήθελε το χρόνο της για να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της μέσα στο γήπεδο».
Για το αν μπορεί ο Ηρακλής να κερδίσει την άνοδο: «Εφικτός ο στόχος. Δεν έχω δει καμία ομάδα που να είναι σε τρομερή κατάσταση. Ο Γάζωρος είναι σε καλή κατάσταση αλλά έχει δύσκολο πρόγραμμα . Αυτό που θα ξαναπώ είναι ότι ο Ηρακλής πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Η έδρα μπορεί να δώσει την άνοδο».
Για τα τμήματα υποδομής: « Τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή είναι υπό τη σκέπη του ΓΣ. Οι Πόντιοι Κατερίνης έχουν τα δικά τους τμήματα υποδομής στην Κατερίνη».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: