Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Έμερι: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά…»

Έμερι: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά…»
Απογοητευμένος από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) της Βαλένθια με τη Λεβάντε εμφανίστηκε ο Ουνάι Εμερι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο 41χρονος προπονητής τόνισε ότι οι «νυχτερίδες» δεν εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που έχουν κατά τη διάρκεια των αγώνων τους.

«Αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι αυτό. Ημασταν καλύτεροι, αφού είχαμε ευκαιρίες και την κατοχή της μπάλας. Τώρα είναι σημαντικό να διορθώσουμε τα λάθη μας, επειδή τα θετικά που έχουμε ως ομάδας δεν αποτυπώνονται στα αποτελέσματά μας», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Το σημερινό 1-1 είναι άσχημο αποτέλεσμα και δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι για αυτό. Οι οπαδοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στο τέλος του αγώνα, αν και κατά τη διάρκειά του στάθηκαν στο πλευρό μας».

Καταλήγοντας, ο Έμερι μίλησε για τη διαφορά του ενός βαθμού ανάμεσα στην ομάδα του και τη Μάλαγα: «Δε φοβάμαι την απώλεια της τρίτης θέσης, αλλά είμαι υποχρεωμένος να αλλάξω τη δυναμική της ομάδας και να αναζητήσω λύσεις. Είμαι σίγουρος ότι μία νίκη θα ανεβάσει το ηθικό μας».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: