Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

«Είμαστε έτοιμοι για την Μπαρτσελόνα»

«Είμαστε έτοιμοι για την Μπαρτσελόνα»
Αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι λίγο πριν την αναχώρηση της Μίλαν για την Βαρκελώνη.

«Είναι ένας τελικός για την ομάδα μου η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα , μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για τα ημιτελικά», ανέφερε ο τεχνικός των «ροσονέρι».

Παρά το γεγονός ότι στο «στρατόπεδο» της Μίλαν το κλίμα δεν είναι ευχάριστο, μετά την ισοπαλία με την Κατάνια (1-1), ο Αλέγκρι παραμένει αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει στο Καμπ Νου. Άλλωστε και στους ομίλους οι πρωταθλητές Ιταλίας είχαν καταφέρει να πάρουν την ισοπαλία με 2-2, παίζοντας μάλιστα αρκετά καλά.

Επιπλέον ο 44χρονος τεχνικός ανέφερε: «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δεχτούμε γκολ, γιατί τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν». Ο προπονητής της Μίλαν ποντάρει πάρα πολύ στην εμπειρία κάποιων παικτών του, μεταξύ των οποίων είναι και ο Ζλάταν Ιμπαΐμοριτς, ο οποίος θα επωμιστεί το βάρος της επίθεσης. Εκπλήξεις από τον Αλέγκρι στην ενδεκάδα δεν θα υπάρξουν και αναμένεται να παρατάξει στο χορτάρι του Καμπ Νου τους ίδιους έντεκα που ξεκίνησαν στο Μιλάνο.

Ωστόσο ο Αλέγκρι δεν αναφέρθηκε μόνο στα του αγώνα με την Μπαρτσελόνα αλλά και στο πρωτάθλημα και στη νίκη της Γιουβέντους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε τις μεγαλύτερες πιθανότητες για τον τίτλο. Νίκες όπως αυτή που πέτυχε η Γιουβέντους είναι αναμενόμενες. Είναι πιο εύκολο για τις ομάδες της πρώτης πεντάδας του πρωταθλήματος να παίρνουν βαθμούς στα παιχνίδια τους».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: