Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Έξτρα βοηθούς στην Serie A ζητάει ο Γκαλιάνι!!

Έξτρα βοηθούς στην Serie A ζητάει ο Γκαλιάνι
Τη δυσαρέσκειά του για δύο πρόσφατες διαιτητικές αποφάσεις σε βάρος της Μίλαν, εξέφρασε με επιστολή στον πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε, ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», στο γράμμα που δημοσιεύεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρεται σε δύο κανονικά γκολ που δεν μέτρησαν στις αναμετρήσεις Μίλαν-Γιουβέντους και Κατάνια-Μίλαν για την ιταλική Serie Α, που αμφότερες έληξαν ισόπαλες 1-1.

«Και στις δύο περιπτώσεις οι διαιτητές δεν είδαν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή. Πρόκειται για δύο γκολ που θα άλλαζαν το τελικό αποτέλεσμα», αναφέρει και τονίζει ότι τα συγκεκριμένα λάθη δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αποδεκτά εφόσον η Μίλαν στερήθηκε τέσσερις βαθμούς.

Μάλιστα ο Γκαλιάνι προτείνει, εφόσον η FIFA δεν έχει προωθήσει ακόμη την τεχνολογία γραμμής, να χρησιμοποιούνται δύο επιπλέον βοηθοί πίσω από κάθε τέρμα, ώστε να αποτρέπονται παρόμοια λάθη.

«Ο βασικός σκοπός όλων, ακόμη κι εκείνων που δεν είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με το παιχνίδι, είναι να ελαχιστοποιήσουμε κάθε αβεβαιότητα. Πιστεύω ότι η πρότασή μου πρέπει να εφαρμοστεί όσο το δυνατό πιο σύντομα και είμαι πεπεισμένος ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου», καταλήγει η επιστολή.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: