Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Μαντσίνι: «Δύσκολα θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Μαντσίνι: «Δύσκολα θα πάρουμε το πρωτάθλημα»
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει απομακρυνθεί αρκετά από την πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά το πρωτάθλημα θα χαθεί εντελώς αν η Γιουνάιντετ καταφέρει να νικήσει τόσο την Μπλάκμπερν όσο και την Κ.Π.Ρ. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται σε δηλώσεις του ο προπονητής των «πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Αν μείνουμε οκτώ βαθμούς πίσω από την Γιουνάιντετ τότε το πρωτάθλημα τελείωσε. Είναι φανερό πως είμαστε απογοητευμένοι. Έχουμε κάνει λάθη τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Επίσης, ήμασταν και άτυχοι, αφού χάσαμε τρεις με τέσσερις παίκτες μας σε ένα καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Επίσης, έκανε λόγο και για τον χαρακτήρα που πρέπει να δείξει η ομάδα του, αλλά και για το πώς στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά:«Αν θες να λες πως είσαι ισχυρή ομάδα τότε, πρέπει να περνάς αυτές τις δύσκολες στιγμές» είπε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε:«Κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί όταν ήμουν προπονητής της Ίντερ και ήμασταν πέντε βαθμούς πίσω, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, ωστόσο στο τέλος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Άρα, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν». 

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: