Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

«Ο κόουτς… ευθύνεται»

«Ο κόουτς… ευθύνεται»
Το εγκώμιο του προπονητή της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, έπλεξε ο Γιόνας Γκουτιέρες, λόγω της ξέφρενης πορείας που πραγματοποιούν οι «καρακάξες» στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο 28χρονος Αργεντινός… βγάζει το καπέλο στον προπονητή του, που οδηγεί ολοταχώς τους «ανθρακωρύχους» στην έξοδο στην Ευρώπη, θεωρώντας τον κορυφαίο της φετινής περιόδου.

Η Νιούκαστλ βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα με την νίκη της επί της Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική αποσπάστηκε από τους «reds» έντεκα βαθμούς και σχεδόν εξασφάλισε το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ φαίνεται διατεθειμένη να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να μπει στην τετράδα.

«Εάν δεις τα αποτελέσματα που έχει φέρει και σκεφτείς τις προσδοκίες που υπήρχαν πριν ξεκινήσει η σεζόν, κανείς δεν πίστευε πως η Νιούκαστλ θα βρισκόταν στις έξι καλύτερες ομάδες. Κάνει εκπληκτική δουλειά, και αν πάρει το βραβείο καλύτερου προπονητή για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, θα είναι πολύ τιμητικό τόσο για τον ίδιο, όσο και για εμάς του παίκτες. Ο Άλαν είναι συγκεντρωμένος στο έργο του και τα πάει περίφημα. Μπορεί να εργάζεται σε δύσκολες καταστάσεις αλλά αυτό κάνει ακόμα πιο σπουδαίο το αποτέλεσμα», σχολίασε ο Γκουτιέρες στη «Shields Gazette».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: