Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Αυτά πρέπει να κάνουν...!!

Εξασφάλιση της αδειοδότησης, υγιές οικονομικό περιβάλλον και η δημιουργία της ομάδας της επόμενης σεζόν το τρίπτυχο των υποχρεώσεων που έχει μπροστά της η διοίκηση του Άρη.
Αυτά πρέπει να κάνουν...
Ο Άρης έχει πλέον μόνο αμυδρές και στα όρια του φανταστικού (για το ελληνικό πρωτάθλημα μιλάμε) ελπίδες να προλάβει τα πλει-οφ, αφού η απόσταση των επτά βαθμών που τον χωρίζει από την 5η θέση καλύπτεται μόνο αν η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ επιδείξουν τάσεις αυτοχειρίας στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.
Για να προλάβει ο Άρης την ΑΕΚ πρέπει να κάνει το 3 στα 3 και να χάσει και τα τρία ματς η Ένωση, ενώ για τον ΠΑΟΚ χρειάζονται δυο ήττες και μία ισοπαλία για να παίξουν οι ομάδες μπαράζ.

Ο πιο ρεαλιστικός στόχος που έχει απομείνει είναι η κατάληψη της 6ης θέσης, ποντάροντας σε ενδεχόμενη μη αδειοδότηση Παναθηναικού, ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ από την ΟΥΕΦΑ τον Ιούνιο. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.
Ως τότε όμως, ο -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- αποκλεισμός από τα πλει-οφ δεν πρέπει να επηρεάσει την διοίκηση του ΑΡΗ από την υλοποίηση των  υποχρεώσεων που ανέλαβε ενώπιον των μελών της Λέσχης, πριν από ενάμιση μήνα.Η πιστή εφαρμογή των δεσμεύσεων αυτών είναι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του ΑΡΗ αφού από αυτή εξαρτάται η επόμενη μέρα της ομάδας.

Τι εννοούμε; Πρώτον, να ολοκληρώσει δίχως απρόοπτα ως την Τετάρτη (4/04) τον φάκελο που θα παραδώσει στην ΕΠΟ για την εξασφάλιση της αδειοδότησης για την επόμενη σεζόν. Έχει γίνει μια τιτάνια και υπό αντίξοες συνθήκες προσπάθεια τον τελευταίο μήνα και το πράσινο φως από την επιτροπή θα είναι εκτός από ανάσα για τον ΑΡΗ και οξυγόνο για τη διοίκηση ώστε να βάλει μπρος τους άλλους δυο άξονες της επανεκίννησης της ομάδας.

Από εκει και πέρα να επανακτισει την εμπισοσύνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτή θα επιτευχθεί μόνο μέσα από την σταδιακή και βάσει του χρονοδιαγράμματος αποπληρωμή των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει απέναντι σε παίκτες, προπονητές και προσωπικό. Αυτό ασφαλώς προυποθέτει και την εκταμίευση του ποσού από την δανειακή σύμβαση που αναγγέλθηκε στη Λέσχη και μέσω της οποίας θα μπει σε εφαρμογή το πρόγραμμα της αναγκαίας εξυγίανσης των οικονομικών ώστε το... μαγαζί κάποια στιγμή να φτάσει να είναι ίσα βάρκα ίσα νερά.

Τελευταία, αλλά σε καμία περίπτωση ήσσονος σημασίας υποχρέωση της διοίκησης είναι σιγά-σιγά να ξεκαθαρίσει το τοπίο και στο αγωνιστικό τμήμα. Να προχωρήσει δηλαδή στη δημιουργία μιας πιο ανταγωνιστικής ομάδας, στο μέτρο βέβαια που θα διαμορφώσουν οι νέες οικονομικές συνθήκες, εφόσον η ομάδα οριστικά δεν πάρει μέρος στις ευρωπαικές διοργανώσεις, ώστε του χρόνου ο ΑΡΗΣ να μην... τρέχει στον δεύτερο γύρο να βγάλει τα σαπσμένα του πρώτου. Ακόμη πιο σημαντικό και από αυτό να δοθεί ένα νέο όραμα στον κόσμο μεγάλη μερίδα του οποίου γύρισε φέτος της πλάτη της στην ομάδα.
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: