Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Φερέιρα: «Δώσαμε μία θετική απάντηση»

Φερέιρα: «Δώσαμε μία θετική απάντηση»
Ως μία θετική απάντηση χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη (1-0), ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνιση τους, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε κατηγορηματικά πως έκανε λόγο για το τέλος των «πρασίνων», μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας.

Αναφορικά με τη δήλωση που έκανε στον πορτογαλικό Τύπο, λέγοντας πως ήρθε το τέλος του Παναθηναϊκού: «Δεν θα ήθελα να απαντήσω, γιατί ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Αυτός που θα μιλήσει τελευταίος είμαι εγώ».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του παρά τα πολλά διοικητικά προβλήματα: «Δώσαμε μία θετική απάντηση, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και κέρδισαν τον αγώνα. Ουσιαστικά υπήρξαν δύο παιχνίδια. Ένα μέχρι την αποβολή του Σπυρόπουλου και ένα μετά… Όταν δηλαδή παίξαμε με 11 παίκτες, ο Άρης μόνο αμυνόταν. Δεν υπήρχε καμία απειλή για εμάς. Μετά την αποβολή ο Άρης ήταν επιθετικός, αλλά δεν απείλησε την εστία μας. Το τελικό μέρος του αγώνα χαρακτηρίστηκε από κουράγιο, αντοχή και θυσίες. Θέλαμε τη νίκη, όπως πάντα, γιατί όλοι είμαστε επαγγελματίας. Θα μείνουμε να δώσουμε στη μάχη μέχρι το τέλος. Απαιτώ από τους παίκτες να είναι επαγγελματίες και αυτό κάνουμε. Πήραμε τη νίκη και περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο».

Για τον Βύντρα που έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός αλλά και την επιστροφή του Ρούντολφ στην 11άδα: «Δεν θεωρώ ότι ο Βύντρα έπαιξε κεντρικό μπακ. Μπορεί να παίξει σε αυτή την θέση, αλλά δεν είναι η θέση που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Έπαιξε για 30 λεπτά. Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα τραυματισμού, πρέπει να επανέλθει σταδιακά στους αγώνες. Ο σκοπός είναι να επανέλθει σταδιακά, προκειμένου να μην υπάρχει υποτροπή. Μην ξεχνάμε ότι το μεγάλο το πρόβλημα το αντιμετώπισε επειδή επέστρεφε γρήγορα. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και παίζει σε υψηλό επίπεδο».

Τέλος, για τις διαμαρτυρίες μετά το γκολ: «Είναι διαφορετικά πράγματα. Μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει γρηγορότερα, αλλά κάποιοι παίκτες δεν είχαν την επάρκεια για να το κάνουν. Στο γκολ ένας παίκτης του Άρη έπρεπε να είχε πάρει κάρτα. Ο διαιτητής σωστά άφησε την φάση, αλλά μετά θα έπρεπε να του δείξει κάρτα και να παίξουμε 10 εναντίον 10».

Δεν υπάρχουν σχόλια: