Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

«Μεγάλη κλάση ο Αντεμπαγιόρ»

«Μεγάλη κλάση ο Αντεμπαγιόρ»
Κάλεσμα στην διοίκηση της Τότεναμ έκανε ο Ραφαέλ Φαν Ντερ Φάαρτ για παραμονή του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στο Λονδίνο μετά το τέλος του δανεισμού του. Τον χαρακτήρισε σπουδαίο επιθετικό και πολύ σημαντικό για την ομάδα ακόμα και όταν δεν σκοράρει, κάνοντας άκρως κολακευτικά σχόλια.

Ο 28χρονος Τογκολέζος αγωνίζεται δανεικός στους «Spurs» από την Μάντσεστερ Σίτι και έχει ήδη πετύχει 13 γκολ σε 27 συμμετοχές, βάζοντας τους διοικούντες της ομάδας σε σκέψεις να του προτείνουν συμβόλαιο συνεργασίας στο τέλος της σεζόν.

«Είναι μεγάλος επιθετικός, ένας από τους καλύτερους που έχω ποτέ συνεργαστεί. Οι κανονικοί επιθετικοί περιμένουν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν αλλά ο Αντεμπαγιόρ δουλεύει πολύ και ακόμα όταν δεν σκοράρει είναι εξίσου σημαντικός για την ομάδα και αυτό τον κάνει σπουδαίο για όλους μας. Είναι ψηλός, δυνατός και καθόλου εγωιστής. Έχει παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην Άρσεναλ και στην Σίτι και ήμουν εντυπωσιασμένος όταν ήρθε σε εμάς και ελπίζω να μείνει», σχολίασε ο Ολλανδός στο «London Evening Standard».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: