Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ο Ντούντα του το έλεγε κι ο "Ίμπο" δεν το πίστευε!

Από την φάση του Τop-16 ο Ίβκοβιτς είχε πει στον Κουτλουάι ότι ο Ολυμπιακός όχι μόνο θα περάσει στα προημιτελικά, αλλά ότι θα αποκλείσει και τη Σιένα!
Ο Ντούντα του το έλεγε κι ο "Ίμπο" δεν το πίστευε!
Θέλετε ένστικτο, θέλετε σιγουριά για την ομάδα του, όμως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήξερε αρκετό καιρό πριν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αρκούνταν στις δύο επισκέψεις στην Πόλη για το Τop-16, αλλά ότι θα επέστρεφε και για το φάιναλ φορ. Το είχε εκμυστηρευτεί μάλιστα στον Ιμπραήμ Κουτλουάι, πριν ακόμη οι ερυθρόλευκοι σφραγίσουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά!
Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού έχει ρόλο σχολιαστή στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, που μεταδίδει τους αγώνες της Ευρωλίγκας. Κατά την παρουσία του στην Ελλάδα για τον αγώνα το Ολυμπιακού με την Εφές Πίλσεν, προέβλεπε ότι όποια ομάδα κι αν ακολουθούσε την ΤΣΣΚΑ στην προημιτελική φάση δεν θα κατάφερνε να προκριθεί στο φάιναλ φορ.
Η Σιένα έδειχνε τα δόντια της στο δικό της όμιλο κι ο "Ίμπο" ήταν σίγουρος ότι οι Ιταλοί και πρώτοι θα βγουν και θα πάρουν το εισιτήριο για το φάιναλ φορ, ανεξαρτήτως αντιπάλου στα προημιτελικά.
Μετά τις δύο σερί νίκες του επί της Εφές, ο Ολυμπιακός έγινε φαβορί για την πρόκριση, ενώ και η Σιένα από την πλευρά της είχε σχεδόν κλειδώσει την πρωτιά.
Τότε, λοιπόν, ο Ντούντα σε συνομιλία με τον Κουτλουάι, του είχε πει με σιγουριά ότι ο Ολυμπιακός όχι μόνο θα βρεθεί στην επόμενη φάση, αλλά θα αποκλείσει και τη Σιένα, παρά το μειονέκτημα έδρας.
Ο Ίβκοβιτς μάλιστα προτιμούσε εξ αρχής την ιταλική ομάδα για αντίπαλο, καθώς είχε την άποψη ότι είναι κομμένη στα μέτρα της δικής του. Τελικά, δικαιώθηκε με πανηγυρικό τρόπο…

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: