Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η επιβράβευση της ...άλλης προσπάθειας!

Η "μπάλα στα πόδια" της ΠΑΕ Άρης που έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να είναι συνεπής στις απαιτήσεις.
Η επιβράβευση της ...άλλης προσπάθειας
Η αγωνιστική πορεία του Άρη δεν είναι αυτή την οποία περίμενε ο κόσμος ώστε στην τελική ευθεία της σεζόν να επιβραβευτεί η ομάδα με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Από την άλλη όμως οι ενέργειες που γίνονται, κυρίως τον τελευταίο χρόνο, ώστε οι Κίτρινοι να είναι εντάξει στις απαιτήσεις δεν αποκλείεται σύντομα να επιβραβευτούν.

Πληρώνοντας το τίμημα της χρηστής, σε μεγάλο βαθμό, διαχείρισης καμία κίνηση που υπερέβαινε το “πάπλωμα” δεν έγινε. Το θέμα είναι αν θα έχει αντίκρισμα...

Σύμφωνα με τα όσα παραδέχονται οι επιτελείς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να εναρμονιστούν με τους κανόνες της UEFA και εντός των προθεσμιών, δεν συγκεντρώθηκαν.
Το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι εάν η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα πράξει βάσει των κανόνων ή θα "ελληνοποιηθεί" προσθέτοντας την απαραίτητη, για να μην εφαρμόσει τις ποινές, ελαστικότητα στα όρια. Θα πρέπει να μην ξεχνάμε πως τα δύο κλαμπ έχουν ήδη τιμωρηθεί με την ποινή να είχε ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι το τέλος του περασμένου πλέον μήνα.

Στο σημείο αυτό ο Άρης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και απόλυτα συνεπής με τις υποσχέσεις που δόθηκαν ώστε να μην έχει πρόβλημα όταν του παρουσιαστεί η ευκαιρία. Τότε θα μπορεί η νίκη αυτή να πάρει τον χαρακτήρα επιτυχίας σε αναμέτρηση πρωταθλήματος (όπως με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό σε περίπτωση που το κατάφερνε).
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: