Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Καθόρλα: «Ασυναγώνιστες Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»

Καθόρλα: «Ασυναγώνιστες Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»
Την πεποίθηση ότι καμία από τις ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν μπορεί να απειλήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Σαντιάγκο Καθόρλα. Ο 27χρονος μέσος της Μάλαγα δήλωσε ωστόσο αισιόδοξος ότι στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν σύλλογοι που θα κατορθώσουν να τις συναγωνιστούν.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι σε ένα διαφορετικό επίπεδο και το να προσπαθείς να τις ανταγωνιστείς στα ίσα είναι πρακτικά αδύνατο», τόνισε αρχικά ο ισπανός άσος και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ότι μέσα στα επόμενα χρόνια ομάδες όπως η Μάλαγα, η Βαλένθια, η Βιγιαρεάλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κατορθώσουν να τις πλησιάσουν. Θα ήταν καλό για το πρωτάθλημά μας οι ομάδες να εξισορροπήσουν, ώστε να έχουν ανάλογες πιθανότητες. Αλλά προς στιγμή οι διαφορές είναι μεγάλες και είναι πρακτικά αδύνατο να τις κοντράρεις. Ας ελπίσουμε η Μάλαγα να καταφέρει να τις φτάσει στο άμεσο μέλλον».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή του να μετακινηθεί από τη Βιγιαρεάλ στην Μάλαγα: «Το πλάνο της ομάδας ήταν πολύ δελεαστικό. Έβλεπα ότι ήθελαν να χτίσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο που θα στοχεύει ψηλά. Έχει στις τάξεις της σπουδαίους παίκτες, οι οπαδοί είναι ενθουσιασμένοι για τις προοπτικές της ομάδας και πρώτος μας στόχος είναι η συμμετοχή σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτό θα ήταν το πρώτο βήμα για τον σύλλογο να μεγαλώσει & την επόμενη σεζόν να γίνει πιο φιλόδοξος. Αυτό ενδέχεται να κάνει ακόμη μεγαλύτερα ονόματα του χώρου να δουν τη Μάλαγα ως μία πολύ καλή επιλογή», τόνισε.

Όσον αφορά την προοπτική να συμμετέχει στο Euro το προσεχές καλοκαίρι με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, σχολίασε: «Νιώθω προνομιούχος που είχα την ευκαιρία να ζήσω ιστορικές στιγμές με την Εθνική ομάδα και να αποτελέσω μέλος του καταπληκτικού ρόστερ που διαθέτουμε. Για μένα θα ήταν σπουδαίο να είμαι στο Euro και για αυτό τον λόγο πρέπει να συνεχίσω να παίζω καλά για την Μάλαγα. Ο Ντελ Μπόσκε με εμπιστεύεται και πάντα με καλεί, εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο, λόγω του τραυματισμού μου στην πλάτη. Ας ελπίσουμε να είμαι στην αποστολή. Ξέρω ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές παλεύουν για να βρεθούν σε αυτή. Ακόμη έχουμε δρόμο αλλά ελπίζω να τα καταφέρω».

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: