Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Δεν εφησυχάζει ο Φέργκιουσον!!

Δεν εφησυχάζει ο Φέργκιουσον
Τι κι αν η Γιουνάιτεντ προηγείται στην βαθμολογία της συμπολίτισσάς της Σίτι με δύο βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο. Τι κι αν τα επόμενα τρία παιχνίδια για τους πρωταθλητές είναι κόντρα σε ομάδες (Μπλάκμπερν, ΚΠΡ, Γουίγκαν) που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και μάχονται για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπορεί να χαλαρώσει ούτε τώρα που η ομάδα του δείχνει ικανή να αυξήσει την διαφορά από την Σίτι στους πέντε βαθμούς και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις δυσκολίες που κρύβουν αυτά τα παιχνίδια και δεν θέλει να δει στους παίκτες του σημάδια χαλάρωσης.

Για αυτόν τον λόγο έσπευσε με δηλώσεις του, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Μπλάκμπερν, να επιστήσει σε όλους την προσοχή για να μην υπάρξουν προβλήματα που θα δυσκολέψουν την Γιουνάιτεντ στην πορεία της προς ένα ακόμα πρωτάθλημα:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα ντέρμπι που δεν χωράνε προγνωστικά. Πέρυσι ήμασταν τυχεροί που καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και πήραμε τελικά τη νίκη. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα μέχρι το τέλος της σεζόν». Άλλωστε ούτε ο ίδιος ο τεχνικός των πρωταθλητών ξεχνάει ότι η Γιουνάιτεντ μετράει μόλις 2 νίκες στις τελευταίες 11 επισκέψεις της στην έδρα της Μπλάκμπερν.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: