Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πουγιόλ: «Φανταστική ομάδα η Μίλαν»

Πουγιόλ: «Φανταστική ομάδα η Μίλαν»
Σύνθημα… επίθεσης έδωσε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με την Μίλαν στο «Καμπ Νόου» για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αρχηγός της Mπάρτσα δήλωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, χαρακτηρίζοντας τους «ροσονέρι» ως φανταστική ομάδα.

«Θα είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι, το πιο σημαντικό αφού θα πρέπει να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος, είναι τελικός. Θα πάμε να κερδίσουμε, κάνοντας το δικό μας παιχνίδι. Η Μίλαν είναι φανταστική ομάδα, θα προσπαθήσουν να αμυνθούν και να παίξουν με αντεπιθέσεις. Οφείλουμε να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση»,
ανέφερε ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» στην συνέντευξη τύπου, και συμπλήρωσε,

«Ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι να παίζουμε επίθεση και θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε το γρηγορότερο αν και δεν θα είναι εύκολο. Είναι πάντα σημαντικό να μην δέχεσαι γκολ σε τέτοιες αναμετρήσεις, πόσο μάλλον όταν αγωνίζεσαι εντός έδρας».

Τέλος, αναφέρθηκε στους οπαδούς που θα βρεθούν στο γήπεδο: «Είμαι πεπεισμένος ότι το «Καμπ Νόου» θα είναι γεμάτο, οι φίλαθλοι μας είναι πάντα στο πλευρό μας και δεν μας απογοητεύουν ποτέ». 

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: