Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Χαμός στο ΟΑΚΑ!!

Φαίνεται οτι τελευταία δεν είναι... γραφτό να τελειώσει ένας αγώνας ήρεμα στο ΟΑΚΑ! Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του Άρη «αρπάχτηκαν» έξω από τη φυσούνα, ενώ έπεσαν και μερικές... ψιλές!
Χαμός στο ΟΑΚΑ!
Στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, τα αίματα άναψαν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν επεισόδιο μπροστά στη φυσούνα, όπου ακολούθησε σύρραξη και για περίπου δύο λεπτά η κατάσταση... ξέφυγε! Καντέ, Bιτόλο, Κουίνσι, Σεϊταρίδης και άλλοι παίκτες των γηπεδούχων ήταν έξαλλοι και μάλιστα η ένταση συνεχίστηκε και στη συνέχεια στα αποδυτήρια.
Αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού τα είχαν με τον Γιαννιώτα για την αντίδρασή του στην φάση της αποβολής. Ο παίκτης του Άρη ξεκίνησε τον καυγά με τον Σπυρόπουλο και στη συνέχεια μπήκαν και οι υπόλοιποι, ενώ λάδι στη φωτιά έριξε άτομο της ασφάλειας των φιλοξενούμενων, που μπήκε στον καυγά, έβριζε όποιον έβρισκε μπροστά του και χαρακτήρισε τον Κουίνσι «Black bastard»! O Γκανέζος... τρελάθηκε, με αποτέλεσμα η ένταση να συνεχιστεί!
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: