Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Γκουιντολίν:«Μην μας ξεγράφετε ακόμη»!!

Γκουιντολίν:«Μην μας ξεγράφετε ακόμη»!
Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο είναι το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για την Ουντινέζε όπως δηλώνει και ο προπονητής της, Φραντσέσκο Γκουιντολίν. Η διαφορά μπορεί να μην μειώθηκε από την τρίτη Λάτσιο μετά την ήττα της ομάδας του από την Σιένα, αλλά παραμένει αισιόδοξος.

«Χάσαμε μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Η Σιένα έπαιξε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ. Υπάρχουν μερικές δυσκολίες, ωστόσο δεν είμαστε… ξεγραμμένοι στην υπόθεση της Ευρώπης», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Παράλληλα, ο Γκουιντολίν μίλησε και για τους «τιφόζι» των «ζεβρών», οι οποίοι δεν είναι ευχαριστημένοι που η ομάδα τους δεν είναι σε μια από τις θέσεις που βγάζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, της επόμενης περιόδου.

«Είναι σπουδαίο κατόρθωμα για την Ουντινέζε να προκριθεί σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ακόμα έχουμε την δύναμη για να «βγάλουμε» τα νύχια μας στις τελευταίες αγωνιστικές και να τερματίσουμε σε μια θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ», είπε μεταξύ άλλων ο 56χρονος προπονητής.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: