Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

MEGA-λη ελληνική βραδιά με... τούρκικα!

Μας «τρέλαναν» οι άνθρωποι του MEGA νυχτιάτικα. Το κανάλι τους μετάδωσε απευθείας τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας μέσα στην Γεωργία και την πρόκριση της Εθνικής στο Euro και αμέσως μετά ξεκίνησε και σχετική εκπομπή. Όλα καλά μέχρι εδώ...
MEGA-λη ελληνική βραδιά με... τούρκικα!
Ωστόσο, περίπου μισή ώρα μετά το τέλος του ματς και αφού έχουμε ακούσει κάποιες δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μας ανακοινώνουν πως το πρόγραμμα θα διακοπεί και η εκπομπή «ΠΑΜΕ EURO» θα συνεχιστεί μετά τα μεσάνυχτα!

Μάλιστα, όταν αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές ανέφεραν πως σήμερα είναι μία «μεγάλη ελληνική βραδιά». Τόσο μεγάλη, που αμέσως μετά έβαλαν τούρκικο σίριαλ...

Στα δικαστήρια Μαρινάκης-Ψωμιάδης!

Αγωγή προς τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, Διονύση Ψωμιάδη, αναμένεται να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού.
Στα δικαστήρια Μαρινάκης-Ψωμιάδης!
Ο Διονύσης Ψωμιάδης σε σημερινή συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, θεωρώντας τον ως κύριο υπεύθυνο στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.

Οι δύο άνδρες, όπως όλα δείχνουν, θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια...

Δεν κράτησαν πολύ τα πανηγύρια...

Νική χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα για την Κροατία που επιβλήθηκε με 2-0 της Λετονίας στη Ριέκα. Η ανατροπή της Εθνικής μας τους άφησε στα... κρύα του λουτρού και την δεύτερη θέση στον όμιλο. Πρωτιά για την Ελλάδα.
Δεν κράτησαν πολύ τα πανηγύρια...
Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 66' με ωραία κεφαλιά του Εντουάρντο.

Η "Χρβάτσκα" σφράγισε τη νίκη στο 72' με γκολ του Μάντζουκιτς, ωστόσο τα πανηγύρια τους δεν κράτησαν πολύ, καθώς η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε μεγάλη ανατροπή στην Γεωργία, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον όμιλο και σφραγίζοντας την απευθείας πρόκριση στο Euro του 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και Ουκρανίας.

Δεύτερη θέση για την Κροατία που θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα τελικά σε αγώνες μπαράζ.

Μια Φωτοβολίδα μες στη νύχτα σκάει ...και πάει Euro!

Η Εθνική κινδύνεψε να γίνει ιδανική αυτόχειρας, αλλά μια φωτοβολίδα του Φωτάκη κι ένα γκολ του Χαριστέα στο τέλος, την έστειλαν στο Euro. Νίκη 2-1 επί της Γεωργίας, πρωτιά στον 6ο όμιλο και πάμε Πολωνία, Ουκρανία!
Μια Φωτοβολίδα μες στη νύχτα σκάει ...και πάει Euro!
Η Ελλάδα νίκησε 2-1 την Γεωργία και προκρίθηκε στα τελικά το Euro! Μπορεί να μας έφτανε μόνο η ισοπαλία, μπορεί να βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και να αγχωθήκαμε, ωστόσο οι παίκτες μας και πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας κάνουν υπερήφανους.

Η Γεωργία προηγήθηκε στο 19' με μακρινό απευθείας φάουλ του
Ταργκαμάτζε, ωστόσο στο 79' ο Φωτάκης με... τυχερό σουτ έκανε το 1-1 και ο Χαριστέας στο 85' με ιδανικό πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Η Ελλάδα με τη νίκη τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου και έκλεισε θέση για την τελική φάση που θα γίνει σε Πολωνία και Ουκρανία.

Ξεκινάμε από τώρα να προγραμματίζουμε τα ταξίδια μας!!!!

Αναβολή της Α1 και ας μην ήθελαν οι «αιώνιοι»!

Αναβολή της πρώτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ αποφάσισε το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά Επτά ομάδες ψήφισαν υπέρ και οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός εναντίον αυτής της απόφασης.
Αναβολή της Α1 και ας μην ήθελαν οι «αιώνιοι»!
Έτσι λοιπόν, το πρωτάθλημα της Α1 δεν θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, καθώς επτά ομάδες ψήφισαν υπέρ της αναβολής της έναρξης του. Επί της διαδικασίας της ψηφοφορίας, Πανιώνιος, Μαρούσι, Άρης, ΠΑΟΚ, Περιστέρι, ΚΑΟΔ, Ηλυσιακός ψήφισαν υπέρ της αναβολής της αγωνιστικής, ενώ Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ρέθυμνο, Καβάλα ήταν εναντίον με τον Ίκαρο να ψηφίζει λευκό.

ΠΑΟΚ, Άρης, Πανιώνιος, Ηλυσιακός τάχθηκαν υπέρ της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μέχρι να υιοθετηθεί ζήτησαν αναβολή του πρωταθλήματος με τον Ηλία Λιανό να προτείνει ότι αν δεν υπογραφούν οι συμφωνίες για τηλεοπτικά δικαιώματα και ΟΠΑΠ και δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτές οι «αιώνιοι», να μην ξεκινήσει η Α1.
πηγή: sportdog.gr

Στο εδώλιο πέντε παίκτες της Πόρτο!!

Με φυλακή απειλούνται πέντε παίκτες της Πόρτο, μετά από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι με την Μπενφίκα τον Δεκέμρη του 2009.
Στο εδώλιο πέντε παίκτες της Πόρτο!
Συγκεκριμένα, οι Χούλκ, Χέλτον, Χόρχε Φουσίλε, Κριστιάν Ροντρίγκες και Κριστιάν Σαπουνάρου θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς φέρονται να προσέβαλλαν και να επιτέθηκαν βίαια σε δύο άντρες της ασφάλειας, εντός της φυσούνας του "Ντα Λουζ".

Οι πέντε παίκτες των πρωταθλητών Πορτογαλίας κατηγορούνται πως έδρασαν σκόπιμα και συνειδητά με στόχο να προκαλέσουν σωματικές βλάβες στους φρουρούς του γηπέδου.

Αν επιβεβαιωθούν οι κατηγορίες και τα στοιχεία του συγκέντρωσε ο εισαγγελέας, οι Χουλκ, Χέλτον, Ροντρίγκες και Φουσίλε απειλούνται με τρία χρόνια φυλάκισης ενώ ο Σαπουνάρου μέχρι και πέντε!

Ο πρόεδρος των "δράκων", Πίντο Ντα Κόστα, δήλωσε για τις εξελίξεις: "Δεν ξέρω αν ο εισαγγελέας έκανε το ίδιο όταν ο Σκολάρι έδωσε μπουνιά στον Ντραγκουτίνοβιτς (σ.σ. Πορτογαλία-Σερβία το 2007) ή σε άλλες περιπτώσεις. Γι' αυτό δεν θα σχολιάσω τίποτα και θα περιμένω με ηρεμία".

Nα θυμίσουμε ότι όταν συνέβησαν τα εν λόγω επεισόδια (πριν δύο χρόνια), οι Χούλκ και Σαπουνάρου είχαν τιμωρηθεί από την Ομοσπονδία, με τέσσερις και έξι μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα αντίστοιχα, ωστόσο στη συνέχεια η ποινή αυτή μειώθηκε σε ποινή τριών και τεσσάρων αγώνων.
πηγή: sportdog.gr

«Θέλω όσο τίποτα τον Παναθηναϊκό!»

Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ μίλησε live σε ραδιοφωνικό σταθμό και δήλωσε ανυπόμονος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, έδωσε ευχές στους παίκτες για το ματς με την Ξάνθη, αλλά και στην Εθνική Ελλάδας!
«Θέλω όσο τίποτα τον Παναθηναϊκό!»
Ανυπόμονος να αγοράσει τις μετοχές του Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, με τον οποίο βρίσκεται σε επαφή (!), δήλωσε ο Πρίγκιπας Αλ Σαούντ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Sentra 103.3 την οποία ακούσαμε «ζωντανά».
Ο Σαουδάραβας, που μίλησε για πρώτη φορά σε ελληνικό Μέσο, ανέφερε πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να πάρει το «τριφύλλι», ενώ κλείνοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό για το ματς με την Ξάνθη, αλλά και στην Εθνική Ελλάδας για το ματς με την Γεωργία.
Αναλυτικά η συνέντευξη του στον Sentra FM 103,3, στην οποία συμμετείχε και ο συνεργάτης του Μοχάμεντ Μπάσεμ που έκανε την μετάφραση:
Η πρώτη ερώτηση αφορά το εάν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.
"Πρώτα από όλα είναι σοβαρή η πρόταση μου για τον Παναθηναϊκό. Συζητάμε κάποιες λεπτομέρειες και με τον κ. Τσάκα και με τον κ. Βαρδινογιάννη. Έρχομαι σε έναν μεγάλο Σύλλογο. Το τελευταίο διάστημα μαζί με τον κ. Τσάκα μελετάμε όλα τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό. Είναι εδώ μαζί μου και περιμένουμε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες".
Για το πότε θα έρθει στη χώρα μας
"Θα έρθω σύντομα. Είναι κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα. Πολύ σύντομα θα βρίσκομαι στην Αθήνα."
Για το ρόλο που θα έχει ο Βλάσης Τσάκας αν αναλάβει την ΠΑΕ.
"Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει αναλυτικά. Σίγουρα θα είναι μέλος. Τον εμπιστεύομαι. Μέχρι να τελειώσουν οι συζητήσεις δεν μπορούμε να πούμε κάτι σίγουρα".
Για τις πιθανότητες που δίνει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είπε.
"Από την πλευρά μου σας ενημερώνω ότι είμαι απόλυτα έτοιμος για να κλείσω την συμφωνία, όπως προείπα. Απλά περιμένω να γίνουν οι τελικές επαφές. Αυτό που θέλω όσο τίποτα είναι οι μετοχές να γίνουν δικές μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον σύλλογο και την ομάδα".
Το τελευταίο μήνυμα του Σουλτάν Αλ Σαούντ:
"Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το ματς με την Ξάνθη, αλλά και στην Εθνική ομάδα για το παιχνίδι της με την Γεωργία".

Τα βρίσκουν, αλλά...!!

Άρης και ΠΑΟΚ συμφώνησαν στην παρουσία φιλάθλων σε Βικελίδης και Τούμπα αντίστοιχα! Ποια η στάση της αστυνομίας και η προϋπόθεση που θέτει η "κίτρινη" ΠΑΕ.
Τα βρίσκουν, αλλά...
Οι δύο ΠΑΕ έχουν βρει δίαυλο επικοινωνίας και το μόνο που μένει είναι δώσει το "οκ" και η αστυνομία, η οποία δεν έχει πάρει ακόμα θέση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το μεσημέρι της Τρίτης επίσημο έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, με το οποίο ζητάει εισιτήρια για το ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και συγκεκριμένα το 5% αυτών και όχι την θύρα 1, που ζητούσε συνεχώς τις προηγούμενες χρονιές.

Οι άνθρωποι των "κίτρινων" είναι θετικοί σε αυτή την πρόταση, αλλά με μία προϋπόθεση: Να λάβουν το ίδιο ποσοστό εισιτηρίων στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στην Τούμπα. Κάτι που δεν βρίσκει αντίθετη την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Όλα λοιπόν, θα ξεκαθαρίσουν στην συζήτηση που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του Κυριακάτικου αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αν τελικά υπάρξει οριστική συμφωνία για ανταλλαγή εισιτηρίων, θα είναι γεγονός, καθώς θα πρέπει να γυρίσουμε πέντε χρόνια πίσω για να δούμε κόσμο του ΠΑΟΚ και του Άρη σε Βικελίδης και Τούμπα αντίστοιχα.
πηγή: sportdog.gr

"Τελικοί τα ματς με Ολυμπιακό"

Ο στράικερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Λούκας Μπάριος, χαρακτήρισε τα επερχόμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό τελικούς, και τόνισε ότι αν θέλει η ομάδα της Βεστφαλίας να ξαναμπεί δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης, θα πρέπει να κατακτήσει έξι βαθμούς.
"Τελικοί τα ματς με Ολυμπιακό"
"Τα δυο ματς με τον Ολυμπιακό είναι εξεχούσης σημασίας για μας, είναι δυο τελικοί", δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα "Ruhrnachrichten" ο Παραγουανός άσος και συμπλήρωσε:

"Πρέπει να τα κερδίσουμε, να πάρουμε έξι πόντους για να παραμείνουμε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Mε επτά βαθμούς θα έχουμε στη συνέχεια δυο τελικούς, στους οποίους θα μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση".
 

Το «ντου»... μέσα από τους Κροάτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα επεισόδια που έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την περασμένη Παρασκευή στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Κροατία, όπως τα έζησαν οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων.
Το «ντου»... μέσα από τους Κροάτες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο σκύλος βρήκε το βιντεάκι που «ανέβασε» στο διαδίκτυο οπαδός που ήταν στην κερκίδα των Κροατών και σας το παρουσιάζει.
πηγή: sportdog.gr (κλικ πάνω στην εικόνα)

Ατάκες χαροκαμένων παντρεμένων αντρών!!

Φράσεις... κρεμασμένων ανδρών που μόνο άτομα του ιδίου φύλου μπορούν να καταλάβουν το χιούμορ που περιέχουν. Δεν είναι για γυναίκες...
Ατάκες χαροκαμένων παντρεμένων αντρών!
Δεν έχω μιλήσει στην γυναίκα μου τους τελευταίους 18 μήνες.Δεν θέλω να την διακόψω...
Ο τελευταίος καυγάς με την γυναίκα μου ήταν δικό μου λάθος. Με ρώτησε «Τι έχει η τηλεόραση»; Και εγώ απάντησα...
«Σκόνη»
Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τη Γη και μετά αναπαύτηκε. Κατόπιν δημιούργησε τον άντρα και μετά αναπαύτηκε.
Στο τέλος ο Θεός δημιούργησε τη γυναίκα.
Από τότε ούτε ο Θεός ούτεο άντρας αναπαύτηκαν ξανά.
Γιατί οι άντρες πεθαίνουν πριν από τις γυναίκες τους; Επειδή το θέλουν.
Ένας ζητιάνος πλησίασε μία καλοντυμένη κυρία που έκανε τα ψώνια της στο Κολωνάκι και τηςείπε: - «Δεν έχω φάει τίποτα εδώ και τέσσερις ημέρες» Και εκείνη απάντησε:
-«Χριστέ μου μακάρι να είχα τη δύναμη να το κάνω και εγώ»
Ξέρετε ποια είναι η ποινή για την διγαμία; Να έχετε δύο πεθερές.
Συζήτηση μεταξύ πατέρα και γιου: - Μπαμπά ξέρεις τι άκουσα; Σε κάποιες χώρες της Αφρικής ο άντρας δεν γνωρίζει την γυναίκα που θα παντρευτεί μέχρι την ημέρα του γάμου τους.
-Αυτό παιδί μου συμβαίνει σε όλες τις χώρες.
Ένας άντρας έβαλε μικρή αγγελία σε εφημερίδα «Ζητείται σύζυγος». Την επόμενη μέρα έλαβε εκατοντάδες γράμματα. Όλα έλεγαν το ίδιο πράγμα. «Μπορείς να πάρεις την δική μου».
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να θυμάσαι τα γενέθλια της γυναίκας σου, είναι να τα ξεχάσεις μία φορά.
Απλά σκέψου ότι αν δεν υπήρχε ο γάμος, οι άντρες θα περνούσαν τη ζωή τους θεωρώντας ότι ποτέ δεν κάνουν λάθη.
Αν θέλεις η γυναίκα σου να σε ακούει και να δίνει την δέουσα προσοχή σε αυτά που λες τότε ξεκίνα να παραμιλάς στον ύπνο σου.
Κάποιος άντρας δήλωσε «Δεν είχα καταλάβει τι σημαίνει πραγματική ευτυχία μέχρι που παντρεύτηκα. Αλλά δυστυχώς τότε ήταν πολύ αργά».>
Συζήτηση μεταξύ πατέρα και γιου:- Μπαμπά πόσο κοστίζει για να παντρευτεί κάποιος;
-Δεν ξέρω παιδί μου. Εγώ ακόμα πληρώνω.
ΠΗΓΗ: frappedoupoli.blogspot.com

Σταθάκης κατά Κούγια!!

«Ο Κούγιας τρομοκρατεί τους πάντες», δήλωσε ο πρώην Γενικός Αρχηγός της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης.
Σταθάκης κατά Κούγια!
«Αυτό που συμβαίνει για να ανατραπεί η απόφαση αυτή δεν έχει ξανασυμβεί. Ο Κούγιας έχει επιστρατεύσει έναν επικοινωνιακό μηχανισμό, επικαλείται απόπειρες δολοφονίας εις βάρος του και πάνω απ' όλα τρομοκρατεί απειλεί και βρίζει μέχρι και δικαστές.
Προφανώς για να δώσει ένα μήνυμα στους δικαστές που θα δικάσουν την έφεση του. Μέσα σε αυτό το πρωτόγνωρο κλίμα θα εκδικαστεί η έφεση. Εμένα έλεγε «μπράβο» αλλά ο Κούγιας είναι αυτός που τρομοκρατεί τους πάντες», ήταν η τοποθέτηση του Σταθάκη..

Εθνική... σαν σήμερα!!

Τέτοια μέρα, στις 11 Οκτωβρίου 2003, η Εθνική έφτασε στην πρόκριση του Εuro 2004. Επίσης πώς η «γαλανόλευκη» πήρε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της.
Εθνική... σαν σήμερα!
Στις 11 Οκτωβρίου του 2003 η Ελλάδα νικά την Βόρειο Ιρλανδία 1-0 με γκολ του Τσιάρτα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και προκρίνεται στα τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Μετά τη νίκη της Εθνικής στην Αρμενία με 1-0 στο προτελευταίο παιχνίδι του ομίλου η «γαλανόλευκη» ήταν μία ανάσα από το Εuro που θα διεξαγόταν στην Πορτογαλία το επόμενο καλοκαίρι . Το ματς με τους Βορειοϊρλανδούς ήταν δύσκολο, ωστόσο το γήπεδο της Λεωφόρου ήταν γεμάτο κόσμο και όλοι πίστευαν πως η ομάδα μπορούσε να είναι συνεπής στο μεγάλο ραντεβού της ιστορίας της.
Στο 69΄ ο Μακ Κάρτνεϊ έσπρωξε άτσαλα τον Βρύζα, ο διαιτητής του έδειξε κόκκινη κάρτα και η μπάλα στήθηκε στα 11 μέτρα. Στο μαγικό αριστερό πόδι του Βασίλη Τσιάρτα ήταν έτοιμο να στείλει τους Έλληνες στα ουράνια. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο ήχος της μπάλας που ακουμπούσε τα δίχτυα ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα. Η Εθνική ύστερα από πολλές προσπάθειες θα βρισκόταν σε τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για δεύτερη φορά στην ιστορία της, μετά το 1980.
Στον αγώνα αυτό ακούγεται για πρώτη φορά η σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη για τη «γαλανόλευκη». Μετά τη λήξη ο συνθέτης θα δηλώσει προφητικά: «Ελπίζω να τα πάμε καλά στην Πορτογαλία και να φτάσουμε ψηλά, γιατί όχι και μέχρι τον τελικό»!
Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2003
Αθήνα ("Απόστολος Νικολαΐδης")
Ελλάδα-Β. Ιρλανδία 1-0 (0-0)
Προκριματικά Εuro 2004
Ελλάδα: Νικοπολίδης - Σεϊταρίδης, Φύσσας, Νταμπίζας (46΄ Βενετίδης), Δέλλας, Μπασινάς (90΄ Ζαγοράκης), Αντζας, Βρύζας, Χαριστέας (46΄ Νικολαΐδης), Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος
Προπονητής: Οτο Ρεχάγκελ
Β. Ιρλανδία: Τέιλορ - Μπερντ, Κένεντι, Μακάρτνεϊ, Χιούζ Α., Γκρίφιν (88΄ Τζόουνς), Γκιλέσπι (62΄ Σμίθ), Γουίτλεϊ, Χίλι, Χιούζ Μ., Eλιοτ (69΄ Μέρντοκ)
Προπονητής: Σάμουελ Μακ Ιλρόι
Σκόρερ: 69΄ Τσιάρτας (πέναλτι)
Διαιτητής: Κορτέζ Μπατίστα (Πορτογαλία)

Στις 11 Οκτωβρίου του 1978 η Εθνική Ελλάδος σημειώνει την πιο μεγάλη νίκη στην ιστορία της. Η «γαλανόλευκη» νικά την Φινλανδία με 8-1 για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών (σημερινό Euro). Ο Θωμάς Μαύρος πετυχαίνει τρία γκολ , οι Δεληκάρης και Νικολούδης σημειώνουν από δύο τέρματα, ενώ ο Γαλάκος στέλνει και αυτός μια φορά την μπάλα στα δίχτυα.
Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 1978
Ελλάδα-Φινλανδία 8-1 (5-0)
Προκριματικά Κυπέλλου Εθνών Ευρώπης 1980
Ελλάδα: Κωνσταντίνου - Κυράστας, Ραβούσης, Φοιρός, Πάλλας , Νικολούδης,
Δεληκάρης (αρχηγός), Αρδίζογλου, Μητρόπουλος (67' Σεμερτζίδης), Γαλάκος (82'
Χρ. Ζιάκος), Μαύρος
Προπονητής: Αλκέτας Παναγούλιας
Φινλανδία: Αλάγια, Βίχταλα, Σάλονεν, Τόλσα, Ράντα, Γιαντούνεν, Σουσμαλάϊνεν
(74' Νιεμίνεν Λ.), Χεϊσκάνεν, Πίικε (29' Κουνιχόνεν), Ισμαήλ, Νιεμίνεν Γ.
Διαιτητής: Λανγκεχόβεν (Βέλγιο)
Σκόρερς: 15', 25' Νικολούδης, 23', 47΄ Δεληκάρης, 38', 44', 75΄(πέναλτι)
Μαύρος, 61' Χεϊσκάνεν, 81' Γαλάκος
Θεατές: 9.000

Τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχει δώσει η Εθνική σαν σήμερα
2008 Ελλάδα-Μολδαβία 3-0 (προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου)

2006 Βοσνία – Ελλάδα 0-4 (προκριματικά Euro)

2000 Αλβανία Ελλάδα 2-0 (προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου)
1997 Ελλάδα Δανία 0-0 (προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου)
1995 Ρωσία Ελλάδα 2-1 (προκριματικά Euro)
1989 Βουλγαρία Ελλάδα 4-0 (προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου)
1970 Μάλτα Ελλάδα 1-1 (προκριματικά Euro)
ΠΗΓΗ: sday.gr

Ζοσέ, κατέβα από το καλάμι!!

Αποθεώνει μόνος του πλέον τον εαυτό του ο Ζοσέ Μουρίνιο! Για τον Πορτογάλο τεχνικό δεν έχει πια καμία αξία η γνώμη των άλλων... "Είμαι είδωλο", δήλωσε σε τουρκική εφημερίδα.
Ζοσέ, κατέβα από το καλάμι!
"Είμαι είδωλο!", τόνισε στην "Χιουριέτ" ο "Special One" και πρόσθεσε: "Είμαι ένα ποδοσφαιρικό είδωλο όπως και οι παίκτες μου".
"Εκείνοι βλέπουν τον εαυτό τους ως ένα ποδοσφαιρικό είδωλο και κοιτούν σε εμένα και βλέπουν επίσης ένα είδωλο. Απλώς είμαι σαν κι αυτούς. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κουμαντάρεις τα αποδυτήρια σε μια ομάδα εάν δεν είσαι είδωλο. Σε εμάς δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα μας", απάντησε ο Μουρίνιο σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τους παίκτες.

Γράφουν ιστορία στο ποδόσφαιρο!!

O Βασίλης Σαμπράκος αρθρογραφεί για τη λειτουργία της αθλητικής δικαιοσύνης με αφορμή τα στημένα.
Γράφουν ιστορία στο ποδόσφαιρο
Δεν χρειάζεται τεκμηρίωση ο ισχυρισμός ότι είναι για γέλια η λειτουργία της αθλητικής δικαιοσύνης στην υπόθεση των «στημένων». Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να αντιληφθεί ότι γράφει ιστορία η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Η΄, καλύτερα, ότι προσθέτει χρυσές σελίδες στην βίβλο των ιστορικών αποφάσεων που έχει εφεύρει ή επινοήσει η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στη διάρκεια των τελευταίων περίπου 15 ετών.
Μου έλεγαν πρόσφατα ότι η πηγή του προβλήματος στην λειτουργία των δικαστών της ΕΠΟ στην απονομή δικαιοσύνης είναι η συμπεριφορά του Σοφοκλή Πιλάβιου. Ότι φταίει, δηλαδή, που ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν μιμείται τον προκάτοχό του και αφήνει τους δικαστές να λειτουργήσουν ελεύθεροι. Ναι, φυσικά, εννοείται, θα ήταν παραβάτης των νόμων της ηθικής ο Πιλάβιος αν είχε φωνάξει τους παλαίμαχους δικαστές και εισαγγελείς για να τους υποδείξει ποιον θα τιμωρήσουν και ποιον θα αθωώσουν.
Δεν θα ήταν παραβάτης όμως αν είχε φροντίσει να κάνει τουλάχιστον το αυτονόητο, να μαζέψει τους συνταξιούχους δικαστές της ΕΠΟ και να τους ζητήσει το ελάχιστο, να μην ξεφτιλίσουν κι άλλο την έννοια της δικαιοσύνης στο ποδόσφαιρο, στην πιο σοβαρή υπόθεση στη σύγχρονη ιστορία του αθλήματος στη χώρα.
Μου λένε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν σκοπεύει να παραμείνει καρφωμένος στην καρέκλα του για καιρό. Προτού σκεφτεί το αν πρέπει ή όχι να αποχωρήσει και πότε θα το κάνει, θα έπρεπε να σκεφτεί να κάνει κάτι για να προστατέψει το ποδόσφαιρο και τον εαυτό του, έστω και τώρα που είναι ήδη αργά. Μια βόλτα στο timeline του twitter, μια ματιά στο γκάλοπ που έστησα στο sambrakos.com, όλα πείθουν ότι η δράση της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης δημιουργεί αποστροφή στους ποδοσφαιρόφιλους. Οι συνταξιούχοι δικαστικοί διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα. Κάποιος επιτέλους πρέπει να τους μαζέψει!
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Η κρίση δεν πιάνει την Ξάνθη;

Ο Παναθηναϊκός συμφωνήθηκε να πάρει 1.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ξέρετε πόσο είναι, όμως, η τιμή τους;
Η κρίση δεν πιάνει την Ξάνθη;
Έκαστος 25 ευρώ! Κατανοούμε ότι οι επαρχιακές ομάδες περιμένουν κάτι τέτοιες ευκαιρίες κόντρα στους "μεγάλους" για να γεμίσουν τα ταμεια τους, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι οι τιμές αυτές είναι απαγορευτικές πλέον για τον μέσο Έλληνα πολιτή;
πηγή: sportdog.gr

Από Τετάρτη τα εισιτήρια με ΟΦΗ!!

Την Τετάρτη ξεκινάει από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας (και μέσω ίντερνετ) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή.
Από Τετάρτη τα εισιτήρια με ΟΦΗ
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί στις 16 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 20:30.
Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν Τετάρτη μέχρι Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ την Κυριακή θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1: 40 €
Θύρες 2, 3: 30 €
Θύρες 5, 6: 25 €
Θύρες 4, 4α: 15 €
Θύρες 7, 7α: 15 €
VIP 3ου: 100 €
VIP 4ου: 80 €
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας».

Αν τολμάτε, ρίξτε την κυβέρνηση!!

"Πόλεμος" για το ζήτημα της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Για "εργοδότες-κουκουλοφόρους" μίλησε ο Χ. Πρωτόπαπας. Νέο χτύπημα από τη Β. Παπανδρέου. Τι απάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Αν τολμάτε, ρίξτε την κυβέρνηση
"Αν νομίζετε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική και δεν έχει ηθικό υπόβαθρο για αυτά που κάνει τότε ρίξτε την, ανέφερε απευθυνόμενος σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ", ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας Εσωτερικών και Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, εν όψει της επεξεργασίας του νομοσχεδίου για το ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής ήταν εκρηκτική
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η Ευρώπη αναλαμβάνει το χρέος και η Ελλάδα την αντιμετώπιση του ελλείμματος και τις διαρθρωτικές αλλαγές.
Ομαδικά πυρά για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, που διακόπηκε και θα συνεχιστεί μετά τις 19:00 το βράδυ, τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και των Κλαδικών Συμβάσεων.
Τους βουλευτές ενημέρωσαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας και Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε στους βουλευτές τη δυσκολία της κατάστασης και είπε ότι η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να πάρει αυτά τα μέτρα.
Σε ό,τι αφορά τις συμβάσεις εργασίας, ο κ. Κουτρουμάνης είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι συμφωνήθηκε να μην υπάρξει ρύθμιση για το θέμα αυτό, αλλά η κυβέρνηση να αναλάβει να εξετάσει ό,τι επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.
Ξαναχτύπησε η Βάσω Παπανδρέου
Ιδιαίτερα οξεία στην τοποθέτησή της ήταν η κα Βάσω Παπανδρέου η οποία είπε ότι πριν η κυβέρνηση προχωρήσει σε απολύσεις και εφεδρείες, να καταργήσει "αύριο το πρωί" τους 77 οργανισμούς που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια.
"Αν δεν γίνουν αυτά, δεν μπορούμε να πάμε σε περαιτέρω φορολόγηση των συνήθων υποζυγίων", φέρεται να είπε η Βάσω Παπανδρέου. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Παπανδρέου ζήτησε να δοθούν στοιχεία για τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων.
Ανέφερε, ακόμη, ότι το πολυνομοσχέδιο, αν δεν υπάρξουν τροποποιήσεις, δεν μπορεί να περάσει, ενώ ζήτησε και ειδική φορολόγηση (με άλλα κριτήρια) για μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες.
Αναλυτική πρόταση από την Λούκα Κατσέλη
Από την πλευρά της, η κα Λούκα Κατσέλη παρουσίασε ενημερωτικό σημείωμα, όπου, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι "η απότομη μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα από 10%-30%, θα αφαιρέσει, σύμφωνα με υπολογισμούς, 4,5 - 13,5 δισεκατομμύρια ευρώ από την ελληνική οικονομία, δηλαδή μείωση κατά 2,09% - 6,26% του ΑΕΠ.
Επομένως, η ύφεση που προβλέπεται στο προσχέδιο του Προϋπολογισμού για το 2012 (-2,5%) θα ξεπεράσει με συντηρητικές εκτιμήσεις το -5%".
Μέτωπο βουλευτών κατά της ρύθμισης
Η κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας δεν θα περάσει, φέρεται ειπών ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είπε "να δούμε ποιοι εργοδότες λειτουργούν ως 'κουκουλοφόροι' και θέτουν τέτοια ζητήματα".
Δεν μπορεί να μπουν στην εφεδρεία οι απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και οι προσληφθέντες με το ΑΣΕΠ, είπε η Θεοδώρα Τζάκρη.
Την μη αλλαγή της νομοθεσίας για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ζήτησε η 'Αννα Νταλάρα, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε εργοδοτική αυθαιρεσία, θα αποτυπωθεί στην ύφεση και θα μειώσει την ζήτηση. Επίσης, η κα Νταλάρα έθεσε το ζήτημα πάταξης της φοροδιαφυγής "ακόμα και με χρήση τεχνογνωσίας εκ μέρους των ιδιωτών".
Ότι θα καταψηφίσει το άρθρο για το πάγωμα των κλαδικών συμβάσεων, ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Λιντζέρης.
Είναι αντιφατικό από την μια να αυξάνουμε τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και από την άλλη να βγάζουμε σε εφεδρεία ανθρώπους ηλικίας 53 ετών, ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παντελής Ασπραδάκης.
Αποστολάκη: "Η ύφεση σκοτώνει τη χώρα"
Δεν είναι μόνο οι επιδόσεις της κυβέρνησης κατώτερες των περιστάσεων, αλλά είναι λάθος και η συνταγή που ακολουθούμε, ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Μιλένα Αποστολάκη.
Η ύφεση έχει σκοτώσει την χώρα και κάθε δόση μας βουλιάζει ακόμα περισσότερο, συνέχισε η κα
Αποστολάκη, θέτοντας και αυτή το ερώτημα τί γίνεται με την φοροδιαφυγή και επισημαίνοντας ότι θα αρκούσε η άρση του τραπεζικού απορρήτου και τα φορολογικά κριτήρια, ώστε να εντοπιστούν οι φοροφυγάδες.
Η κα Αποστολάκη ρώτησε επίσης αν η κυβέρνηση έχει την νομιμοποίηση να συζητά με την Τρόικα τον προϋπολογισμό του 2014.

ΠΗΓΗ: news247.gr

«Η Γιουβέντους έπεσε, ο Ολυμπιακός;»

Ο Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης, τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΠΡΕΠΕΙ (με κεφαλαία γράμματα όπως είπε) να είναι πίσω απ' όλα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κάνοντας μία σύγκριση με το σκάνδαλο των στημένων στην Ιταλία, αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει υποβιβαστεί ακόμα ο Ολυμπιακός.
«Η Γιουβέντους έπεσε, ο Ολυμπιακός;»
Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξη Κούγια, ενώ σχολιάζοντας την πρόθεση του ΠΑΟΚ να πάρει εισιτήρια στο ντέρμπι με τον Άρη, τόνισε πως είναι ένα τεράστιο λάθος του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Αναλυτικά, ο κ. Ψωμιάδης μίλησε στον Libero 107,4:
Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Υπάρχουν γεγονότα και αποφάσεις που προκαλούν γέλιο, αλλά δυστυχώς όλοι είναι κοτούλες και δεν παίρνουν όπως θα έπρεπε κεφάλια. Τον Μαρινάκη; Τον κάλεσαν να καταθέσει; Δυστυχώς αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει βελτίωση, δεν υπάρχει ελπίδα.
Ο πρόεδρος της Φενέρ είναι στην φυλακή, ενώ ο Μάκαρος "κόβει" βόλτες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην Ελλάδα έχουμε τόσες επιτροπές; Είναι κοροϊδία. Τότε στην Ιταλία όταν υπήρχε το πρόβλημα με τα στημένα, βγάλανε έναν, τον βάλανε δικαστή και αυτός έπαιρνε αποφάσεις. Η Γιουβέντους έπεσε...ο Ολυμπιακός;;;
Και λέω Ολυμπιακός γιατί ο πρόεδρός του είναι ο κινητήριος μοχλός όλων. Ο Κούγιας που τα ξέρει όλα είναι κατηγορούμενος και δεν μπορεί να κληθεί, ευτυχώς για αυτούς, ως μάρτυρας. Είμαστε Ελλάδα. Δεν θα γίνει τίποτα και δυστυχώς όλο αυτό περνάει στην νεολαία και δεν είναι καλό. Πάντως ο κ. Μαρινάκης πρέπει να είναι μπλεγμένος σε όλα αυτά και το πρέπει είναι με κεφαλαία γράμματα.
Για τα 16 άτομα της Θεσσαλονίκης είπαν τίποτα; Εγώ περιμένω να βγουν τα ονόματα έτσι ώστε να μας δείξουν πολλά πράγματα και το τι παίζεται από πίσω. Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν μεγάλα ονόματα. Η Θεσσαλονίκη βρωμούσε εδώ και πολλά χρόνια. Βέβαια όλα ξεκίνησαν από μια περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης την οποία κατήγγειλα πολλές φορές στο παρελθόν».
Για το αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι με τέτοιες δυνατότητες στη Θεσσαλονίκη: «Στα καλά δεν έχουμε δυνατά ονόματα, στα κακά όμως έχουμε... τους "καλύτερους". Όλοι ψάχνουν να βγάλουν εύκολα χρήματα. Κάποτε οι παράγοντες πήγαιναν στους διαιτητές και τους πλήρωναν για να στήσουν το ματς υπέρ της ομάδας τους. Τώρα πάνε οπουδήποτε αλλού εκτός από αυτούς».
Για το αν υπάρχουν τέτοια θέματα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα: «Φυσικά και υπάρχουν τέτοιου είδους θέματα και στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι ελάχιστα».
Για το αν μπορεί να τα καταφέρει ο κ. Κούγιας εναντίον όλων αυτών: «Αν δεν τα καταφέρει ο κ. Κούγιας, τότε το κατεστημένο θα έχει κερδίσει. Ξέρει τόσα πολλά που "τους έχει στο χέρι". Και αν αθωωθεί μετά την έφεση του κ. Φάκου, τότε τα πράγματα για αυτούς... είναι πολύ δύσκολα".
Για το αν πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα: «Να διακοπεί το πρωτάθλημα. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να δώσουμε το στίγμα ενός καθαρού πρωταθλήματος. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να φύγουν τα λαμόγια».
Για τις... βολές του στον Μαρινάκη: «Επίσης όσον αφορά τον κ. Μαρινάκη που ήταν πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ δεν επιτρέπεται για άτομο με τέτοια θέση να βρίσκεται στο γήπεδο της ομάδας που διοικεί. Ωστόσο αυτός ήταν με κασκόλ και πανηγύριζε τα γκολ που πετύχαινε η ομάδα του».
Για τα εισιτήρια που ζήτησε ο ΠΑΟΚ στον ντέρμπι με τον Άρη: «Ξέρεις ότι είμαι ΠΑΟΚτσής και Καλαμαριά, ενώ είμαι κολλητός με τον Ζαγοράκη και με τον Πουρλιοτόπουλο. Αλλά αυτή η απόφαση είναι λάθος και επίσης πολύ επικίνδυνη. Δεν μπορείς να ζητάς κάτι τέτοιο, ενώ ξέρεις πως ναι μεν θα βρεθούν στο γήπεδο αθώα παιδιά, αλλά θα υπάρξουν και αληταράδες που θα δημιουργήσουν επεισόδια, με αποτέλεσμα να την πληρώσουν όπως πάντα οι αθώοι. Οι φίλαθλοι μπορούν να πηγαίνουν στα ματς, αλλά εμείς τώρα μιλάμε για οπαδούς. Τεράστια διαφορά. Πάντως εγώ αυτό που ξέρω είναι πως θα θρηνήσουμε θύματα. Εκτός και αν αυτό γίνει με την παρουσία 7000 αστυνομικών".
Για το λόγο που ο ΠΑΟΚ ζήτησε εισιτήρια: «Ο οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει πως θα υπάρξουν επεισόδια. Αλλά από την άλλη πιέζουν και οι συνδεσμίτες. Πιέζουν πολύ τον Ζαγοράκη και η πίεση πολλές φορές κάνει τον άνθρωπο να πάρει λάθος αποφάσεις και αυτή η απόφαση είναι λάθος».
Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής πιστεύω πως θα παίξει Β' Εθνική κάτι, όμως, που είναι λίγο δύσκολο, ενώ όλο αυτό που έγινε είναι απλά απαράδεκτο».

Και η Λέβερκουζεν για Αβραάμ!!

Μετά την Βόλφσμπουργκ και η Λεβερκούζεν 'ψήνεται' για την απόκτηση του αμυντικού του Ολυμπιακού.
Και η Λέβερκουζεν για Αβραάμ
Τότε οι «λύκοι» έβλεπαν πολύ ζεστά την προοπτική απόκτησης του διεθνούς αμυντικού του Ολυμπιακού. Πλέον, όμως, υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον και από άλλη γερμανική ομάδα που εδώ και σχεδόν δυο μήνες συλλέγει πληροφορίες για τον έμπειρο στόπερ των «ερυθρόλευκων». Ο λόγος για τη Λέβερκουζεν, η οποία είχε φροντίσει, μάλιστα, να στείλει και σκάουτερ να τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή στο τελευταίο ματς στο «Καραϊσκάκη» με την Κροατία (2-0).
Η περίπτωση Παπαδόπουλου, βέβαια, δεν είναι και τόσο εύκολη για τις «ασπιρίνες». Και ο λόγος είναι προφανής... Πρόσφατα ο ποδοσφαιριστής είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του έως το 2015, ενώ και οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού είναι αρκετά υψηλές, αφού ξεπερνούν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να αποκλείσει κίνηση απόκτησης του ποδοσφαιριστή το προσεχές καλοκαίρι, από τη στιγμή που ο Αβραάμ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μπάγερ, Ρούντι Φέλερ, ο οποίος είναι άνθρωπος που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή τον φάκελο του άλλοτε αμυντικού του Αρη.
Η Λέβερκουζεν, βέβαια, θα παρακολουθήσει και σ' άλλα παιχνίδια τον Παπαδόπουλο και ειδικά σ' αυτά με τη Ντόρτμουντ στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League. Ανθρωποι της Μπάγερ έχουν διαπιστευθεί, ήδη, για αυτό το παιχνίδι, όπου ο Αβραάμ θα δώσει εξετάσεις ενώπιον των Γερμανών, στις οποίες αν καταφέρει να περάσει, τότε θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες το προσεχές καλοκαίρι να έρθει πρόταση για την απόκτηση του.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Φύγαμε για Euro με... έξι φιλάθλους!!

Έξι φίλαθλοι της Εθνικής Ελλάδας βρίσκονται στην Τιφλίδα για την κρίσιμη αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Γεωργία, όπου με έναν βαθμό θα προκριθούμε στα τελικά του Euro.
Φύγαμε για Euro με... έξι φιλάθλους!
Μάλιστα, μόλις βγήκαν οι Έλληνες διεθνείς στο γήπεδο για προθέρμανση, χειροκρότησαν τους έξι ηρωικούς φιλάθλους που είναι στην εξέδρα!
πηγή: sportdog.gr

Ο Μαρινάκης και η "πεντάρα"...

"Μοναδικά χοιρινά μπριζολάκια, σπαλομπριζόλες, rib eye, βραζιλιάνικες κρεατικές εκδοχές που σερβίρονται πάνω σε ξύλο, λεπτοκομένες φρέσκιες τηγανητές πατάτες και μερίδες περισσότερο πλούσιες από εκείνες που προσδοκεί ο πιο απαιτητικός καλοφαγάς.
Ο Μαρινάκης και η "πεντάρα"...
Ένα στέκι διασήμων που εκφράζεται μέσα από κρεατοκατανυκτικές εξάρσεις και δροσερή μπύρα" είναι κάποια από αυτά που προσφέρει το εστιατόριο Base Grill στο Περιστέρι.
Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται ως μια περίληψη σε οδηγούς για φαγάδικα. Διάσημος είναι και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και γνωστός εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος το επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, ξημερώματα Σαββάτου μετά τον αγώνα της εθνικής μας με την Κροατία.
Σε πολύ καλή φόρμα το μεγάλο αφεντικό των ερυθρολεύκων δέχτηκε τις φιλοφρονήσεις των ερυθρόλευκων αισθημάτων παριστάμενων και κούνησε καταφατικά το κεφάλι χαμογελώντας στην ατάκα: "Πρόεδρε, πέντε γκολ να ρίξουμε στην ΑΕΚ" που του είπε κάποιος φίλος του Ολυμπιακού.
Με την εικόνα που παρουσιάζει η Ένωση και με την αντίστοιχη που έδειξε ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια, τα τρία ή και τέσσερα γκολ δεν θα προκαλέσουν έκπληξη. 
πηγή: sportdog.gr

«Πακέτο ντέρμπι» λόγω κρίσης!!

Ο Άρης με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους φιλάθλους του, πως λόγω κρίσης θα μπορούν να αγοράσουν το ειδικό πακέτο εισιτηρίων για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε μειωμένες τιμές.
«Πακέτο ντέρμπι» λόγω κρίσης!
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες της εποχής αποφάσισε να διαθέσει τα εισιτήρια των επόμενων τριών αγώνων -ντέρμπυ στο Κλ. Βικελίδης υπό την μορφή πακέτου εισιτηρίων, φυσικά με μειωμένες τιμές.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από σήμερα το απόγευμα στις 17:30 μέσω της υπηρεσίας e-ticketing από το νέο web site της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, www.arisfc.gr. Μάλιστα οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα έχουν την δυνατότητα της υπηρεσίας print at home.
Το πακέτο περιλαμβάνει τους αγώνες κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό και θα κοστίζουν 40 ευρώ για τις θύρες 1 και 3 (αντί για 45 ευρώ) , 65 ευρώ για τις θύρες 2,5 και 6 (αντί για 75 ευρώ) , 150 ευρώ για την θύρα 7 (επισήμων) (αντί για 180 ευρώ) και 75 ευρώ για την θύρα 9 (αντί για 90 ευρώ).

Επίσης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι μέχρι την Δευτέρα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται μόνο  μέσω της υπηρεσίας του E-ticketing μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 23 Οκτωβρίου. Παράλληλα θα τους δίνεται η δυνατότητα και για αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 5 Νοεμβρίου.

Ρίχνει δίχτυα στην Ανγκόλα;

Στην Αφρική προς αναζήτηση μεταγραφικών στόχων του ΠΑΟΚ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Παντελής Κωνσταντινίδης.
Ρίχνει δίχτυα στην Ανγκόλα;
Σύμφωνα με πηγές, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, με την προτροπή του Λάζλο Μπόλονι βρέθηκε στην Ανγκόλα. Τι έκανε εκεί; Όχι πάντως τουρισμού. Παρακολούθησε τουρνουά που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της χώρας Λουάντα και στο οποίο παίρνουν μέρος οι καλύτερες ακαδημίες της Αφρικής.
Ο... σβούρας τσέκαρε εν δράσει κάποια από τα ταλέντα της «Μαύρης Ηπείρου», ενώ παράλληλα είχε επαφές με υπεύθυνους των ακαδημιών και ενημερώθηκε για τον τρόπο οργάνωσης τους.
Ο Κωνσταντινίδης αναμένεται σήμερα ή αύριο στην Ελλάδα και θα ενημερώσει προπονητή και διοίκηση του ΠΑΟΚ για το ταξίδι του...
πηγή: sportdog.gr

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Τελευταίοι αγώνες των προκριματικών του Euro 2012 σήμερα, καθώς και προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στην Λατινική Αμερική. Υπάρχουν (;) αδιάφορες ομάδες που έχουν προκριθεί ή όχι καθώς και ομάδες που καίγονται για το τρίποντο. Οπότε δεν αποκλείω πολλές εκπλήξεις γι’αυτό και θα δώσω ένα συστηματάκι, καθώς και μια τετραδούλα.

Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή): 

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ  Χ2(διπλή ευκαιρία) (1,61)
ΓΑΛΛΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ  G/G (2,00)
ΧΙΛΗ-ΠΕΡΟΥ  Χ2(διπλή ευκαιρία) (2,36)
ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ   Χ2(διπλή ευκαιρία) (2,06)

και σε σύστημα 4-5-6

ΔΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  1 (3,39)
ΣΟΥΗΔΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ  1 (2,65)
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ  2 (2,80)
ΑΛΒΑΝΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ  1 (3,23)
ΠΓΔΜ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ  Χ (3,20)
ΒΟΛΙΒΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ  1 (2,35)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στην εικόνα Natalia Estrada)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

"You may say, he is a dreamer, but he is not the only one"

έρμα τα παπατζιλίκια και οι πολιτικές αηδίες, που προωθούν ψευδώς την ελπίδα και μας καταρρακώνουν... Αυτό το βίντεο είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας! Για όλους! Αυτή είναι η πραγματική ζωή!
"You may say, he is a dreamer, but he is not the only one"
Δεν το παίζουμε πονηροί, ούτε τιμητές των πάντων... Απλά υπάρχουν κι ευαισθησίες, που στο σήμερα, γίνονται ολοένα και πιο έντονες...
Πολλές φορές τα ριάλιτι σόου έχουν κατηγορηθεί. Δικαίως, μπορεί και αδίκως σε κάποιες περιπτώσεις όμως... Οπως στην περίπτωση του Ιρακινού, που μέσω του X factor προσφέρει ένα μάθημα αισιοδοξίας και ελπίδας.
"Οποιος θέλει, μπορεί..."... Ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες...
Το βίντεο που ακολουθεί δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, από ένα τέτοιο μάθημα... Απολαύστε το... Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!


πηγή: sportdog.gr   (κλικ πάνω στη εικόνα)