Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

"Έχουμε επενδυτή για τον Παναθηναϊκό"!

Ο πρόεδρος της Axiom Capital, Τόνι Ντρούρι, ξεκαθαρίζει ότι "υπάρχει επενδυτής για τον Παναθηναϊκό, θέλουμε να επενδύσουμε στην ελληνική ομάδα"! Επιβεβαίωση για Αμερικανό ενδιαφερόμενο.

"Έχουμε επενδυτή για τον Παναθηναϊκό"!
Το αμερικανικό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό παίρνει πλέον και επίσημα σάρκα και οστά. Καλύτερη επιβεβαίωση για το συγκεκριμένο θέμα από τις δηλώσεις του προέδρου της Axiom Capital, Tόνι Ντρούρι δεν θα μπορούσε να υπάρξει.
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τα γραφεία της εταιρίας στο Λονδίνο και ο Ντρούρι δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει για την υπόθεση και να επιβεβαιώσει πως υπάρχει υποψήφιος Αμερικανός επενδυτής για το «τριφύλλι».
"Είναι αλήθεια πως έχουμε επενδυτή που θέλει να κάνει δικό του το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη και είναι πιθανό να υπάρξει και ραντεβού τις επόμενες ημέρες".
Όσον αφορά την ταυτότητα του επενδυτή, ο Ντρούρι, δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι σημαντικό, παρά μόνο την εθνικότητα του. "Σε αυτή την φάση δεν μπορώ να σας πω ποιος είναι ο επενδυτής. Το μοναδικό που πρέπει να γνωρίζεται αυτή την στιγμή είναι πως μιλάμε για κεφάλαια από την Αμερική. Θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα γενικότερο και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο".
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: