Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια!!

Σήμερα θα προστεθεί στις πάρα πολλές που έχουν προηγηθεί ακόμα μία επιβεβαίωση της ματαιότητας ύπαρξης του ΕΣΑΚΕ στην παρούσα μορφή του. Γράφει ο Μενέλεαος Σεβαστιάδης.
Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια
Για όσους το έχουν ξεχάσει, το δεύτερο γράμμα του σημαίνει «Σύνδεσμο». Με πρώτους και καλύτερους, φυσικά, όσους συμμετέχουν σε αυτόν τον… σύνδεσμο.
Δεν γίνεται να ζουν πολλοί με την ψευδαίσθηση της κεντρικής διαχείρισης, όταν επί μήνες οι «μεγάλοι» τούς φτύνουν κατάμουτρα, απέχοντας από τις συνεδριάσεις και δείχνοντας ότι δεν έχουν τίποτα να τους συνδέει με τους υπόλοιπους.
Δεν γίνεται να κάθονται οι πολλοί και να περιμένουν μήπως οι εμπορικοί «συνεταίροι» τους αποφασίσουν να ασχοληθούν μαζί τους και έτσι εξασφαλίσουν τα προς το ζην ως… ουρά τους.
Αλλά μήπως γίνεται να κινηθούν συντονισμένα για να φτιάξουν ένα οργανωμένο γκρουπ που θα διεκδικήσει σοβαρά και θα προσελκύσει με επιχειρήματα χρήμα;
Ολοι βολεύονται καταλογίζοντας τα μύρια όσα στον πρόεδρο που οι ίδιοι εκλέγουν εδώ και δέκα χρόνια (!), ο πρόεδρος βολεύεται με προγραμματικές δηλώσεις και την ώρα της… απραξίας καταγγέλλοντας ότι δεν έχει υποστήριξη, και οι συνήθειες δεν αλλάζουν.
Σήμερα λοιπόν θα κάνουν… επανάσταση για τα τηλεοπτικά που, αν βρεθούν, θα είναι ψίχουλα. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια όμως. Οπως στρώνει ο καθένας κοιμάται. Τον ύπνο του δικαίου.
Πηγή: exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: