Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ισραήλ και Αμερική, θέλουν τον ΠΑΟ στην κορυφή!!~

Νέα στοιχεία για τους υποψήφιους επενδυτές στον Παναθηναϊκό. Πρόταση από αμερικανανο-ισραηλινή εταιρεία, συνάντηση την Πέμπτη με Βαρδινογιάννη παρουσία του "μεγάλου αφεντικού"!

Ισραήλ και Αμερική, θέλουν τον ΠΑΟ στην κορυφή!
Εξαιρετικά σημαντικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς μετά τον Πρίγκιπα και την ARBORIS CAPITAL, το βράδυ της Δευτέρας εμφανίστηκε και νέος υποψήφιος επενδυτής. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή «ΔΙΚΗ» του ΣΚΑΪ και τον Κυριάκο Θωμαϊδη, πολυεθνικός όμιλος-κολοσσός Αμερικανικών και Ισραηλινών συμφερόντων, που έχει επενδύσει συνολικά 3 δισ. δολάρια για τις δραστηριότητές της στον αθλητισμό και έχει έδρα στις ΗΠΑ, εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά του «τριφυλλιού»!

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν εκπροσώπους του συγκεκριμένου fund να βρίσκονται στην Ελλάδα την Τετάρτη, προκειμένου την Πέμπτη να γίνει και η πρώτη επαφή με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπεί και πιθανότατα η πρόταση για την απόκτηση των μετοχών. Το 54,7% δηλαδή του Τζίγγερ. Εκτός από την εταιρία-κολοσσό, στην Αθήνα αναμένεται να βρεθούν και μέλη της ΑCΤΙΟΝ CAPITAL, η οποία είναι η μεσολαβήτρια εταιρία και θα προσπαθήσει να προχωρήσει το συγκεκριμένο deal!
Στο άκουσμα της είδησης, ο Αλέξης Κούγιας που ήταν παρών στην εκπομπή ανέφερε: «Πρόκειται για μία παγκόσμια δύναμη. Μακάρι να γίνει». Παράλληλα, στην εκπομπή ειπώθηκε από τον παρουσιαστή, πως στο ραντεβού της Πέμπτης θα βρεθεί και το… αφεντικό της συγκεκριμένης εταιρείας! Αυτό δείχνει και το πόσο σοβαρή είναι η αυτή η υπόθεση.


πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: