Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τα πάντα για το νέο «κολοσσό»!!

Οι μνηστήρες για τον Παναθηναϊκό αυξήθηκαν σε τρεις. Διαβάστε τα πάντα για τον νέο κολοσσό που θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα και το τριφύλλι.

Τα πάντα για το νέο «κολοσσό»!

Η νέα εταιρία που εκδηλώνει ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό έχει ως κύριο προτέρημα της είναι να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ καθώς κάτι τέτοιο είναι επιθυμία του πελάτη. Μάλιστα, όπως αναφέρουν από την μεσολαβήτρια εταιρία υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να διαταραχθούν οι σχέσεις αν το ενδιαφέρον πάρει διαστάσεις... Τσάκα! Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλουν να δώσουν στην δημοσιότητα το όνομα του ενδιαφερόμενου.
Axiom Capital και όχι Action Capital!
Η εταιρία που μεσολαβεί λέγεται axiom capital και όχι action capital, όπως έχει γραφτεί σχεδόν σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ. Η Axiom Capital έχει έδρα το Λονδίνο και όχι την Ατλάντα. Επίσης, δεν έχει κανένα συνεργάτη στην Ελλάδα και ούτε κάποια εταιρία που συνεργάζεται.
Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Αμερικανό – ισραηλινός κολοσσός για να πάρει τον Παναθηναϊκό και όπως επιβεβαίωσαν άνθρωποι που ασχολούνται με το deal θα είναι στην Ελλάδα στα μέσα της εβδομάδας, χωρίς να αναφέρουν την ακριβή ημερομηνία άφιξη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: