Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Η παέγια, ο Μέσι και το "The Champions"!

Στου Ρέντη βρέθηκε το αραβικό δίκτυο "Al Jazzera" για ένα αφιέρωμα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Την συνέντευξη όμως, πήραν οι Νταβίντ Φουστέρ και Πάμπλο Ορμπάιθ, αφού έκαναν μόνοι τους ερωτήσεις ο ένας προς τον άλλο...
Η παέγια, ο Μέσι και το "The Champions"!
Αρχικά, τις ερωτήσεις έκανε ο Φουστέρ στον Ορμπάιθ, ζητώντας του να του πει τι είναι αυτό που ξεχωρίζει από το Champions League:
«Μου αρέσουν πολλά πράγματα από το Champions League. Σε πλημμυρίζουν πολλά συναισθήματα όταν βγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο σε τέτοια παιχνίδια. Είναι και το διάσημο τραγούδι του Champions League. Αν μπορώ να το τραγουδήσω; The Champions... (σ.σ. γέλια)».
Στη συνέχεια, ο Ορμπάιθ απάντησε ποιος άνθρωπος τον έχει επηρεάσει περισσότερο στη ζωή του: «Δίχως αμφιβολία ο πατέρας και η μητέρα μου. Με βοήθησαν σε όλα και μου έδωσαν τα εφόδια για να προοδεύσω στο ποδόσφαιρο και την προσωπική μου ζωή. Μου έδωσαν την απαραίτητη μόρφωση για να γίνω αυτός που είμαι σήμερα. Γι' αυτό πιστεύω πως είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στη ζωή μου».
Στη συνέχεια, ρόλο δημοσιογράφου πήρε ο Ορμπάιθ, ο οποίος τον ρώτησε ποιονς είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει: «Αν διάλεγα αντίπαλο θα έλεγα χωρίς σκέψη τον Μέσι. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Και όταν περάσουν τα χρόνια είμαι σίγουρος πως θα αναγνωριστεί ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου».
Τέλος όταν ρωτήθηκε για το αγαπημένο του φαγητό τόνισε: «Ως γνήσιος Βαλενθιάνος θα πω την παέγια. Πραγματικά μου λείπει εδώ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: