Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

«Θέλω όσο τίποτα τον Παναθηναϊκό!»

Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ μίλησε live σε ραδιοφωνικό σταθμό και δήλωσε ανυπόμονος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, έδωσε ευχές στους παίκτες για το ματς με την Ξάνθη, αλλά και στην Εθνική Ελλάδας!
«Θέλω όσο τίποτα τον Παναθηναϊκό!»
Ανυπόμονος να αγοράσει τις μετοχές του Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, με τον οποίο βρίσκεται σε επαφή (!), δήλωσε ο Πρίγκιπας Αλ Σαούντ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Sentra 103.3 την οποία ακούσαμε «ζωντανά».
Ο Σαουδάραβας, που μίλησε για πρώτη φορά σε ελληνικό Μέσο, ανέφερε πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να πάρει το «τριφύλλι», ενώ κλείνοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό για το ματς με την Ξάνθη, αλλά και στην Εθνική Ελλάδας για το ματς με την Γεωργία.
Αναλυτικά η συνέντευξη του στον Sentra FM 103,3, στην οποία συμμετείχε και ο συνεργάτης του Μοχάμεντ Μπάσεμ που έκανε την μετάφραση:
Η πρώτη ερώτηση αφορά το εάν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.
"Πρώτα από όλα είναι σοβαρή η πρόταση μου για τον Παναθηναϊκό. Συζητάμε κάποιες λεπτομέρειες και με τον κ. Τσάκα και με τον κ. Βαρδινογιάννη. Έρχομαι σε έναν μεγάλο Σύλλογο. Το τελευταίο διάστημα μαζί με τον κ. Τσάκα μελετάμε όλα τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό. Είναι εδώ μαζί μου και περιμένουμε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες".
Για το πότε θα έρθει στη χώρα μας
"Θα έρθω σύντομα. Είναι κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα. Πολύ σύντομα θα βρίσκομαι στην Αθήνα."
Για το ρόλο που θα έχει ο Βλάσης Τσάκας αν αναλάβει την ΠΑΕ.
"Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει αναλυτικά. Σίγουρα θα είναι μέλος. Τον εμπιστεύομαι. Μέχρι να τελειώσουν οι συζητήσεις δεν μπορούμε να πούμε κάτι σίγουρα".
Για τις πιθανότητες που δίνει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είπε.
"Από την πλευρά μου σας ενημερώνω ότι είμαι απόλυτα έτοιμος για να κλείσω την συμφωνία, όπως προείπα. Απλά περιμένω να γίνουν οι τελικές επαφές. Αυτό που θέλω όσο τίποτα είναι οι μετοχές να γίνουν δικές μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον σύλλογο και την ομάδα".
Το τελευταίο μήνυμα του Σουλτάν Αλ Σαούντ:
"Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το ματς με την Ξάνθη, αλλά και στην Εθνική ομάδα για το παιχνίδι της με την Γεωργία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: