Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ο Βαλβέρδε έκοψε τον τρίτο από τον Βόλο!!

Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός σκεφτόταν σοβαρά να πάρει και τρίτο παίκτη από το Βόλο. Μετά, δηλαδή, τον Μόνχε και τον Ζαραδούκα. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Ο Βαλβέρδε έκοψε τον τρίτο από τον Βόλο
Και δεν εννοώ τον Γιακούποβιτς, γιατί εδώ κι αρκετό καιρό ο Βαλβέρδε είχε πει ότι δεν χρειάζεται άλλο τερματοφύλακα, τουλάχιστον του στιλ του Γιακούποβιτς.
Εννοώ τον Άλβαρες, ο οποίος είχε αρκετούς θαυμαστές στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η διοίκηση του συλλόγου όταν έφτασε η ώρα να αποφασίσει οριστικά τι θα κάνει με τον Αργεντίνο αμυντικό μέσο, ρώτησε φυσικά τον πλέον αρμόδιο, τον προπονητή.
Κι ο Βαλβέρδε δεν άφησε πολλά πολλά περιθώρια, αφού εξέφρασε την άποψη ότι δεν χρειάζεται τον Άλβαρες. Ακόμη κι όταν έπεσε η ιδέα να αποκτηθεί ο παίκτης και να δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα μέχρι το χειμώνα η, το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Ερνέστο ουσιαστικά είπε προς τη διοίκηση ότι ναι μεν πρόκειται για καλό παίκτη, αλλά όχι ο τύπος του αμυντικού χαφ που του κάνει για τον Ολυμπιακό. Και μετά από αυτή τη θέση του Ισπανού τεχνικού κόπηκε ο Άλβαρες από τον Ολυμπιακό, είτε ως απευθείας επιλογή, είτε ως δανεικός.
Βέβαια, να εξηγήσω πως ούτως η, άλλως ήταν δύσκολο να γινόταν τώρα μεταγραφή του Άλβαρες και μετακίνησή του άμεσα στο Ρέντη, καθώς θα έπρεπε να φύγει κάποιος άλλος ξένος και δη ο Γκρίμπιτς. Όχι ότι ήταν απίθανο, αλλά πιο εύκολος ήταν ο δανεισμός.
Τέλος πάντων, το παιδί είναι από χθες στην Τρίπολη για να παίξει με τον Αστέρα.
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: