Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ο Μαρινάκης και η "πεντάρα"...

"Μοναδικά χοιρινά μπριζολάκια, σπαλομπριζόλες, rib eye, βραζιλιάνικες κρεατικές εκδοχές που σερβίρονται πάνω σε ξύλο, λεπτοκομένες φρέσκιες τηγανητές πατάτες και μερίδες περισσότερο πλούσιες από εκείνες που προσδοκεί ο πιο απαιτητικός καλοφαγάς.
Ο Μαρινάκης και η "πεντάρα"...
Ένα στέκι διασήμων που εκφράζεται μέσα από κρεατοκατανυκτικές εξάρσεις και δροσερή μπύρα" είναι κάποια από αυτά που προσφέρει το εστιατόριο Base Grill στο Περιστέρι.
Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται ως μια περίληψη σε οδηγούς για φαγάδικα. Διάσημος είναι και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και γνωστός εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος το επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, ξημερώματα Σαββάτου μετά τον αγώνα της εθνικής μας με την Κροατία.
Σε πολύ καλή φόρμα το μεγάλο αφεντικό των ερυθρολεύκων δέχτηκε τις φιλοφρονήσεις των ερυθρόλευκων αισθημάτων παριστάμενων και κούνησε καταφατικά το κεφάλι χαμογελώντας στην ατάκα: "Πρόεδρε, πέντε γκολ να ρίξουμε στην ΑΕΚ" που του είπε κάποιος φίλος του Ολυμπιακού.
Με την εικόνα που παρουσιάζει η Ένωση και με την αντίστοιχη που έδειξε ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια, τα τρία ή και τέσσερα γκολ δεν θα προκαλέσουν έκπληξη. 
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: