Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

"Πληρώστε τους κι έρχομαι"

Πριν προκρίνουν τη λύση του Νίκου Κωστένογλου οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατέφυγαν σε διερευνητική κρούση και προς έναν άλλον προπονητή "ειδικών αποστολών", τον Αγγελο Αναστασιάδη.
"Πληρώστε τους κι έρχομαι"
Ο τέως τεχνικός της εθνικής Κύπρου δεν έκλεισε μάλιστα την πόρτα στους "κιτρινόμαυρους", αλλά έθεσε ευθύς εξαρχής έναν απαράβατο όρο για να κατηφορίσει στην Αθήνα: "Πληρώστε τους ποδοσφαιριστές και τότε θα έρθω" φέρεται να είπε ορθά κοφτά.
Βλέπετε, ο Αναστασιάδης δεν ζει σε καμία... γυάλα για να μην έχει ακουστά τον οικονομικό βραχνά της ΑΕΚ και τις πολύμηνες οφειλές που εκκρεμούν προς το έμψυχο δυναμικό της.
Κι επειδή ως προπονητής δίνει ιδιαίτερη σημασία στο κλίμα των αποδυτηρίων, δεν ήταν διατεθειμένος να συνεργαστεί με ποδοσφαιριστές που ενίοτε θα αποπροσανατολίζονταν από εξωαγωνιστικά θέματα.
Η διοίκηση της ΑΕΚ βέβαια δεν μπορούσε να εγγυηθεί στον Αναστασιάδη ότι θα έλυνε αυθημερόν ένα πρόβλημα που "σέρνεται" τους τελευταίους μήνες, οπότε δεν είχε και κανένα νόημα να συνεχιστεί αυτή η κουβέντα. Ο καθένας τραβάει το δρόμο του.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: