Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ο Φάκος «σώζει» την Παναχαϊκή!!

Ο εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος έχει αποφασίσει και το... ανακοίνωσε σε συνέντευξή του, πως θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του υποβιβασμού της Παναχαϊκής και της τιμωρίας του προέδρου της ομάδας για δωροδοκία, Αλέξη Κούγια.
Ο Φάκος «σώζει» την Παναχαϊκή!
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος αποφάσισε να ασκήσει δίωξη κατά της πειθαρχικής επιτροπής της Football League ζητώντας την ακύρωση της απόφασης κατά της Παναχαϊκής και μάλιστα αιτούμενος να μην κριθεί τίποτα άλλο. Σε απλά ελληνικά, η υπόθεση να τερματιστεί εδώ!
Οι βασικότεροι λόγοι που επικαλείται στο σκεπτικό του ο κ. Φάκος είναι οι ακόλουθοι:
1) Δεν άσκησε ο ίδιος την πειθαρχική δίωξη, άρα δεν μπορεί η υπόθεση να φτάσει στα πειθαρχικά όργανα της Football League.
2) Για την δωροδοκία Κούγια στο ματς της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο προϊόν υποκλοπής, πράγμα που θεωρείται παράνομο.
Αυτή η κίνηση από πλευρά Α. Φάκου αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα και πιθανόν να δημιουργήσει ευχάριστες εξελίξεις για την Παναχαϊκή – και φυσικά τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια – σε συνδυασμό με την έφεση που έχει καταθέσει η ομάδα της Πάτρας.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: