Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Στο εδώλιο πέντε παίκτες της Πόρτο!!

Με φυλακή απειλούνται πέντε παίκτες της Πόρτο, μετά από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι με την Μπενφίκα τον Δεκέμρη του 2009.
Στο εδώλιο πέντε παίκτες της Πόρτο!
Συγκεκριμένα, οι Χούλκ, Χέλτον, Χόρχε Φουσίλε, Κριστιάν Ροντρίγκες και Κριστιάν Σαπουνάρου θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς φέρονται να προσέβαλλαν και να επιτέθηκαν βίαια σε δύο άντρες της ασφάλειας, εντός της φυσούνας του "Ντα Λουζ".

Οι πέντε παίκτες των πρωταθλητών Πορτογαλίας κατηγορούνται πως έδρασαν σκόπιμα και συνειδητά με στόχο να προκαλέσουν σωματικές βλάβες στους φρουρούς του γηπέδου.

Αν επιβεβαιωθούν οι κατηγορίες και τα στοιχεία του συγκέντρωσε ο εισαγγελέας, οι Χουλκ, Χέλτον, Ροντρίγκες και Φουσίλε απειλούνται με τρία χρόνια φυλάκισης ενώ ο Σαπουνάρου μέχρι και πέντε!

Ο πρόεδρος των "δράκων", Πίντο Ντα Κόστα, δήλωσε για τις εξελίξεις: "Δεν ξέρω αν ο εισαγγελέας έκανε το ίδιο όταν ο Σκολάρι έδωσε μπουνιά στον Ντραγκουτίνοβιτς (σ.σ. Πορτογαλία-Σερβία το 2007) ή σε άλλες περιπτώσεις. Γι' αυτό δεν θα σχολιάσω τίποτα και θα περιμένω με ηρεμία".

Nα θυμίσουμε ότι όταν συνέβησαν τα εν λόγω επεισόδια (πριν δύο χρόνια), οι Χούλκ και Σαπουνάρου είχαν τιμωρηθεί από την Ομοσπονδία, με τέσσερις και έξι μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα αντίστοιχα, ωστόσο στη συνέχεια η ποινή αυτή μειώθηκε σε ποινή τριών και τεσσάρων αγώνων.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: