Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού!


Με σχεδόν… συνταγή Λιέγης παρατάσσεται απόψε ο Παναθηναϊκός στον επαναληπτικό της Λεωφόρου, όπου μετά το 0-0 του πρώτου ματς, θέλει να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League!

Ο Λαγός όπως φαίνεται δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει βασικός, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Αναστασίου να τον αφήσει στον πάγκο και να δώσει φανέλα βασικού στον Πράνιτς. Ξεκινούν κανονικά οι Μέντες και Πέτριτς, παρά τα μικροπροβλήματα των προηγούμενων ημερών.

Κάτω απ’ την εστία θα είναι ο Κοτσόλης, με τον Τριανταφυλλόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Νάνο αριστερά και τους Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ στο κέντρο.

Ο Μέντες θα είναι σε ρόλο «εξαριού», με τους Πράνιτς (αριστερά) και Ζέκα (δεξιά) σε ρόλο εσωτερικού μέσου. Ο Ατζαγκούν θα είναι το δεκάρι, με τον Πέτριτς να κινείται λίγο πίσω (και σε πιο ελεύθερο ρόλο) απ’ τον Μπεργκ.


Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Ζέκα, Πέτριτς, Μπέργκ

Η ενδεκάδα της Σταντάρ: Καβασίμα, Σταμ, Αρσλάναγκιτς, Τεϊσέιρα, Βαν Ντάμε, Καρσελά, Μποκού, Σιμάν, Ντε Καμάργκο, Μπομπό, Λουμάντζα.
Πηγή: sport-fm.gr

«Ο Μανωλάς δεν είναι στη Ρώμη»

Με δηλώσεις του σε ιταλικό ΜΜΕ ο μάνατζερ του Κώστα Μανωλά ξεκαθαρίζει ότι ο διεθνής αμυντικός δεν είναι στη Ρώμη αλλά στην Ελλάδα για διακοπές.

«Ο Μανωλάς δεν είναι στη Ρώμη»
Τις φήμες που ήθελαν τον Κώστα Μανωλά να βρίσκεται στη Ρώμη διέψευσε ο μάνατζερ του μιλώντας σε ΜΜΕ της Ιταλίας.

«Λαμβάνω πολλά τηλεφωνήματα σχετικά με ταξίδι του Μανωλά στη Ρώμη αλλά μπορώ να το διαψεύσω αυτό», τόνισε ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε στην Αθήνα και δεν ξέρουμε τίποτα γι` αυτά που γράφονται στην Ιταλία. Γίνεται πολλή κουβέντα για τον παίκτη, αλλά δεν ξέρουμε κάτι. Ο ίδιος απλά έχει εκφραστεί με πολύ θετικά σχόλια για την πόλη της Ρώμης. Τώρα κάνει διακοπές στην Ελλάδα και μπορώ να το επιβεβαιώσω», κατέληξε.Πηγή: sport-fm.gr

Στη Ρώμη ο Μανωλάς!!

Με το ένα... πόδι εκτός Ολυμπιακού ο Κώστας Μανωλάς! Πλήθος ιταλικών ιστοσελίδων αναφέρουν ότι ο Έλληνας διεθνής αμυντικός βρίσκεται στη Ρώμη για να υπάρξει η τελική διαπραγμάτευση με την Γιουβέντους.

Στη Ρώμη ο Μανωλάς!
Στην τελική ευθεία η αποχώρηση του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό.

Ιταλικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι εθεάθη ο Έλληνας διεθνής άσος στο αεροδρόμιο της Ρώμης μαζί με τους Μίνο Ραϊόλα και τον γενικό διευθυντή της ελληνικής ομάδας, Γιάννη Βρέντζο.

Μερίδα των ιταλικών ιστοσελίδων –οι οποίες ασχολούνται με τα ρεπορτάζ των Ρόμα και Λάτσιο- υποστήριζαν ότι πίσω από… από αυτό βρίσκονται οι δύο μεγάλες ομάδες της «αιώνιας» πόλης.

Ωστόσο ακόμη και αυτές, πλέον, αναφέρουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την Γιουβέντους.

Επισημαίνεται ότι θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων του Ολυμπιακού και της Γιουβέντους για να κλείσει η μεταγραφή εκτιμώντας ότι τελικά η «Μεγάλη Κυρία» θα ανέβασε αρκετά τα χρήματα τα οποία προσφέρει.Πηγή: sport-fm.gr

Πρεμιέρα με απουσίες!!

Την πρώτη του εμφάνιση στην Τούμπα ενόψει της σεζόν 2014-15 θα κάνει σήμερα (20:00) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα δώσει φιλικό με την Ξάνθη. Με ελλείψεις θα παραταχθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Πρεμιέρα με απουσίες
Το πρώτο του «τεστ» επί ελληνικού εδάφους για φέτος θα δώσει στις 20:00 (Otesport 3) ο ΠΑΟΚ, καθώς θα φιλοξενήσει την Ξάνθη.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έδωσε έξι φιλικά προτού επιστρέψει στη βάση της και το κοντέρ έγραψε τέσσερις ήττες (Σταντάρ Λιέγης, Ντνίπρο, Τσβόλε, Νάπολι), μια νίκη (Βάλβαϊκ) και μια ισοπαλία (Όστερμπεκ).

Αναμένεται να χρησιμοποιηθούν κυρίως παίκτες που δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο κόντρα στους Κυπελλούχους Ιταλίας. Ούτως ή άλλως ο 62χρονος τεχνικός δεν έχει όλους τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο Σαν Πάολο.

Οι Μακ, Περέιρα και Αθανασιάδης έχουν αιμάτωμα και δεν προπονήθηκαν σήμερα, καθώς έκαναν θεραπεία. Ο Σλοβάκος είναι σίγουρα εκτός και το πιθανότερο σενάριο είναι ότι δεν θα παίξουν ούτε οι άλλο δύο. Πρόβλημα, αντιμετωπίζει και ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό απλά το χτύπημα στο περονιαίο νεύρο επέφερε έντονο πόνο της στιγμής και θα επιστρέψει άμεσα στην ενεργό δράση.

Πάντως, ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν ανακοίνωσε αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη.Πηγή: sport-fm.gr

«Όχι» Ολυμπιακού σε 12 εκατ. για Μανωλά!!

Πρόταση από τις Νάπολι και Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά δέχτηκε ο Ολυμπιακός, είπε όμως όχι σε προσφορά ύψους 12 εκατ. ευρώ, ζητώντας 15 εκατ.
Το ιταλικό ενδιαφέρον για τον στόπερ των Πειραιωτών καλά κρατεί και η Νάπολι με τη Ρόμα που έχει γίνει εδώ και καιρό γνωστό ότι «ζαχαρώνουν» τον διεθνή άσο, έκαναν επίσημη κρούση στους πρωταθλητές για την απόκτησή του. Η μία εκ των δύο προτάσεων μάλιστα που έφτασε στο μεγάλο Λιμάνι για τον Μανωλά έφτανε τα 12 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το «Goal», ωστόσο η απάντηση που εισέπραξαν οι Ιταλοί ήταν αρνητικοί.
Οι «ερυθρόλευκοι» κοστολογούν τον παίκτη τους στα 15 εκατ. ευρώ κι αυτό ήταν το ποσό που ζήτησαν για την παραχώρησή του. «Ο Μανωλάς δεν πωλείται με λιγότερα χρήματα», ξεκαθάρισε η πλευρά του Ολυμπιακού, κάτι άλλωστε που είχε διαμηνύσει και στη Γιουβέντους πριν από λίγες ημέρες, όταν είχε κάνει μία πρώτη επαφή για τον νεαρό στόπερ. Οι «μπιανκονέρι» πάντως φέρονται διατεθειμένοι να ξεκινήσουν έναν νέο κύκλο συζητήσεων για την απόκτησή του.

Πηγή: gazzetta.gr

«Κοντά στην Αλ Αχλί ο Ρομπίνιο»

Έτοιμος να υπογράψει στην Αλ Αχλί του Κατάρ παρουσιάζεται ο Ρομπίνιο, καθώς στην Ιταλία αναφέρουν ότι έχει απαντήσει θετικά στους οικονομικούς όρους που του έχουν προταθεί.

«Κοντά στην Αλ Αχλί ο Ρομπίνιο»
Στην Αλ Αχλί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομπίνιο, ο οποίος φερόταν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην Ιταλία, ο Βραζιλιάνος επιθετικός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο του Κατάρ.

Όπως έγραψε η ιστοσελίδα «Sportmediaset», οι Άραβες ικανοποιούν τον 30χρονο άσο, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο με 4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Από την πλευρά του, ο Αντριάνο Γκαλιάνι (αντιπρόεδρος της Μίλαν) περιμένει την ενημέρωση της εκπροσώπου του παίκτη, Μαρίσα Ράμος, ώστε να γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια για τη συγκεκριμένη υπόθεση.Πηγή: sport-fm.gr

Δικαίωση Τίγκρες για Πουλίδο!!

Άσχημα… μαντάτα από το Μεξικό για τον Ολυμπιακό στο θέμα του Πουλίδο. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας δικαίωσε την Τίγκρες, αναφέροντας πως δεσμεύεται με συμβόλαιο ο 23χρονος επιθετικός.

Δικαίωση Τίγκρες για Πουλίδο!
Αρνητικά νέα έρχονται για το θέμα του Άλαν Πουλίδο. Μπορεί ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού να συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι η συνεργασία του με την Τίγκρες έχει ολοκληρωθεί από τον περασμένο Ιούνιο, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δικαιωθεί.

Η τελευταία εξέλιξη έρχεται από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικό, η οποία δεν επιβεβαίωσε τα όσα υποστηρίζει ο διεθνής παίκτης, καθώς ενημέρωσε ότι το συμβόλαιο των δύο πλευρών δεν έχει λήξει. Πλέον, μένει να δούμε τι θα αποφανθεί η FIFA.Πηγή: sport-fm.gr

Το deal Αλφάρο-Παναθηναϊκού!!

Την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ περιμένει και ο Αλεχάντρο Αλφάρο, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «πράσινους». Διαβάστε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Το deal Αλφάρο-Παναθηναϊκού
Κλεισμένος είναι από τον Παναθηναϊκό ο Αλεχάντρο Αλφάρο, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρεται στην «diariodemallorca» ο 27χρονος εξτρέμ ελπίζει σε πρόκριση του «τριφυλλιού» επί της Σταντάρ Λιέγης, καθώς μια τέτοια επιτυχία της ελληνικής ομάδας θα τον ντύσει στα «πράσινα».

Τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου από την είσοδο της ομάδας στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ θα «λύσουν» τα χέρια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, που θα μπορέσει να προχωρήσει τις μεταγραφικές υποθέσεις που είναι ανοιχτές.

Πρόκειται για δεδομένη συμφωνία, όπως τονίζεται στο ισπανικό δημοσίευμα, από την οποία προβλέπεται ότι θα πάρει και 200.000 μπόνους ο Αλφάρο αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τη Μαγιόρκα. Ωστόσο, δεν αναμένεται να έχει συμβόλαιο με υψηλό μισθό. Πηγή: sport-fm.gr

Ξεκαθαρίζει άμεσα το… τοπίο!

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν νεότερα όσον αφορά τους επί δοκιμής παίκτες του Εργοτέλη, Σενέ και Γίκια. Αντίστοιχα, γρήγορες εξελίξεις και στα θέματα των Τσεσνάουσκις, Λυκογιάννη και Μπαλάφα.

Ξεκαθαρίζει άμεσα το… τοπίο
Καλά κρατεί το… τρέξιμο του μεταγραφικού σχεδιασμού του Εργοτέλη εν όψει της νέας σεζόν, με τους Κρητικούς να έχουν αρκετά ανοιχτά «μέτωπα».

Πρώτοι απ’ όλους είναι ο Σενεγαλέζος, Σενέ, και ο Γεωργιανός, Γίκια, που δοκιμάζονται από τον Χουαν Φεράντο, ο οποίος πάντως ακόμα δεν έχει αποφασίσει σχετικά με το μέλλον των δύο παικτών. Οι εξελίξεις, ωστόσο, αναμένεται να είναι άμεσες στα συγκεκριμένα θέματα.

Επίσης, γρήγορα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει το… τοπίο και για τις περιπτώσεις των Τσεσνάουσκις, Λυκογιάννη και Μπαλάφα, που ως γνωστόν ενδιαφέρουν την ομάδα του Ηρακλείου.

Όσον αφορά το… προπονητικό τρέξιμο του Εργοτέλη, ολοκληρώθηκαν κανονικά και χωρίς κανένα απρόοπτο τα προγράμματα της Δευτέρας, με μοναδικό απόντα τον Γενιτσαρίδη, ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα και γυμνάστηκε μόνος του. Πηγή: sport-fm.gr

Προχωράει για Παπάζογλου!

Εντός της εβδομάδας ο Ατρόμητος θα έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό για να ενημερωθεί αν υπάρχουν πιθανότητες να αποκτήσει ως δανεικό τον Θανάση Παπάζογλου.

Προχωράει για Παπάζογλου
Επαφή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού θα έχει σήμερα, Τρίτη, ή το αργότερο αύριο ο Ατρόμητος, ώστε να ενημερωθεί αν μπορεί να ελπίζει για τον δανεισμό του Θανάση Παπάζογλου.

Μέχρι στιγμής ο Μίτσελ δεν έχει ανακοινώσει αν υπολογίζει τον Έλληνα επιθετικό, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει αποκτηθεί κάποιος σέντερ φορ από το εξωτερικό όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες θα επιδιώξουν να δείξουν με τον τρόπο τους ότι ενδιαφέρονται για τον παίκτη, αλλά παράλληλα προχωρούν και τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν εντοπίσει εκτός Ελλάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Στο κόλπο για Παπαδόπουλο ο Πανιώνιος!

Επαφή με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο είχαν οι άνθρωποι του Πανιωνίου και ο έμπειρος επιθετικός δεν εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανέρυθρους».

Στο κόλπο για Παπαδόπουλο ο Πανιώνιος
Φορτσάρουν για την απόκτηση επιθετικού στον Πανιώνιο.

Γνωρίζει πολύ καλά το τεχνικό τιμ της ομάδας ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα στη γραμμή κρούσης, αλλά στο φιλικό (0-1) με τον Πλατανιά φάνηκε πολύ έντονα το κενό που υπάρχει σε αυτή τη θέση.

Μεγάλος στόχος είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και μαζί του είχαν νέα επικοινωνία οι Νεοσμυρνιώτες. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής δεν παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, αλλά ζήτησε προθεσμία μέχρι τις 20 Αυγούστου για να απαντήσει, διότι εξετάζει τις προτάσεις που έχει από συλλόγους του εξωτερικού.

Η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των «κυανέρυθρων», που κοιτάζουν επιθετικούς εκτός Ελλάδας.

Στο θέμα του Αριέλ Ιμπαγάσα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, υπάρχει σιγουριά πως θα λήξει θετικά η συγκεκριμένη υπόθεση.Πηγή: sport-fm.gr

Συμφώνησε για Μορένο η Λίβερπουλ!!

Η Λίβερπουλ φέρεται να τα βρήκε με τη Σεβίλλη για τον 22χρονο αριστερό μπακ Αλμπέρτο Μορένο έναντι περίπου 20 εκατ. ευρώ.

Συμφώνησε για Μορένο η Λίβερπουλ
Έτοιμη να ανακοινώσει τον Αλμπέρτο Μορένο είναι η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» φέρονται να τα βρήκαν με τη Σεβίλλη για τον 22χρονο αριστερό μπακ έναντι περίπου 20 εκατ. ευρώ.

Ο νεαρός άσος, που είναι ήδη δύο φορές διεθνής με την εθνική Ισπανίας, έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες των Ανδαλουσιάνων και την τελευταία σεζόν είχε 40 εμφανίσεις βοηθώντας την ομάδα του να τερματίσει πέμπτη στο πρωτάθλημα, αλλά και να κατακτήσει το Europa League.Πηγή: sport-fm.gr

Στρεβλώσεις που... βγάζουν μάτι στον ΕΝΦΙΑ!

Σε 457 περιοχές της χώρας εφαρμόστηκαν λάθος τιμές κατά τον υπολογισμό του φόρου.

Στρεβλώσεις που... βγάζουν μάτι στον ΕΝΦΙΑ
«Μάτι βγάζουν» τα κραυγαλέα λάθη του υπουργείου οικονομικών στον υπολογισμό του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, του περιβόητου ΕΝΦΙΑ.

Για παράδειγμα σε ορεινό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας στην Παλαιοχώρα Παρακαμπυλίωντου δήμου Αγρινίου, φορολογούμενος συνταξιούχος του ΟΓΑ με αγροτεμάχια, το 2013 δεν πλήρωσε φόρο καθώς η αξία τους ήταν 106.053,60 ευρώ.

Το 2014 (χωρίς καμία μεταβολή στο Ε9) η αξία τους υπολογίστηκε στο ποσό των 897.391,20 ευρώ και ο φόρος είναι 4.782,33 ευρώ!

Πρόκειται για ορεινό χωριό όπου η πρόσβαση γίνεται μέσω χωματόδρομου, είναι προφανές ότι η πραγματική αξία των «οικοπέδων» αυτών είναι σχεδόν μηδενική.

Σε 457 περιοχές της χώρας εφαρμόστηκαν λάθος τιμές κατά τον υπολογισμό του φόρου. Το 2013 είχε εκδοθεί απόφαση του υπουργείου Οικονομικών με τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου δήμου ή κοινότητας, για τα έτη 2011, 2012 και 2013, στις περιοχές όπου δεν εφαρμοζόταν το αντικειμενικό σύστημα για τον υπολογισμό αποκλειστικά του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας. Αυτές οι τιμές δεν εφαρμόστηκαν όμως κατά την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ.

Σε δεύτερη χαρακτηριστική περίπτωση που αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα η εφορία ζητάει φόρο 3.400 ευρώ για χωράφι 7 στρεμμάτων!

Πρόκειται για περίπτωση στο χωριό Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, όπου ο φορολογούμενος διαπίστωσε ότι η εφορία υπολογίζει την αντικειμενική αξία των επτά στρεμμάτων στα οποία σπέρνει σιτάρι στα 815.569,60 ευρώ.
Πέρυσι, για το ίδιο οικόπεδο, η εφορία προσδιόριζε την αντικειμενική αξία στα 98.670,60 ευρώ.

Στα Μεγάλα Καλύβια συνταξιούχος, είχε αγοράσει ένα οικόπεδο ένα στρέμμα και το μεταβίβασε από μισό στους δυο του γιους. Πέρυσι η αντικειμενική αξία για το μισό στρέμμα ήταν 6.474 ευρώ. Φέτος η αντικειμενική για το μισό στρέμμα αυξήθηκε σε 60.965 ευρώ και προκύπτει φόρος 108 ευρώ.

Στους Γόμφους Τρικάλων, ένας φορολογούμενος καλείται να πληρώσει ΕΝΦΙΑ 3.900 ευρώ για ένα στρέμμα οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται μια αγροικία 50 τ.μ ενώ στον Άγιο Προκόπιο Τρικάλων , σε σπίτι 40 τ.μ η αντικειμενική αξία από τα 8.000 ευρώ πέρυσι, έκανε άλμα στα 38.000 ευρώ φέτος.

Σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα στην Κάρυστο, στο Μαρμάρι, στο Αλιβέρι, στο Αυλωνάρι, στην Κύμη, σε όλη την Καρυστία δηλαδή, όπως αναφέρει ο βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ Κώστας Μαρκόπουλος «χρεώθηκε στην ακίνητη περιουσία υπέρογκος και άδικος φόρος».

Στο δημοτικό διαμέρισμα Δάφνης, οι πολίτες φορολογήθηκαν με αντικειμενική αξία 60.000 ευρώ το στρέμμα έναντι 10.000 ευρώ πέρυσι, στο Αυλωνάρι η «ταρίφα» της εφορίας από τα 7.000 ευρώ έκανε άλμα στα 70.000 ευρώ και στο Γραμπιά Καρύστου από τα 35.000 ευρώ οι αντικειμενικές αξίες εκτοξεύτηκαν στα 85.000 ευρώ.

Αντίστοιχα παραδείγματα καταγράφονται στο Καρπενήσι, αλλά και στην Κεφαλονιά και ουδείς γνωρίζει σε πόσες άλλες περιοχές της χώρας.

Πηγή: Newsbeast.gr

Έρχονται εξελίξεις στον Άρη!!

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους του Άρη και είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν. «Παίζει» το σενάριο υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική.

Έρχονται εξελίξεις στον Άρη
Πολύ ορατό μοιάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει ξανά -σε μικρό χρονικό διάστημα- διοίκηση ο Άρης.

Οι σύνδεσμοι των «κίτρινων» συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και είχαν συζήτηση για τις λύσεις… Football League και Football League 2. Στη συνέχεια αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Στεφανίδη, ενώ παρόντες ήταν και εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έπεισε με τις απαντήσεις που έδωσε σε «καυτά» ερωτήματα περί της επιβίωσης του συλλόγου. Αναμένεται να υπάρξει εντός της ημέρας -ίσως και το πρωί- σύσκεψη των τριών φορέων (ΠΑΕ, ΑΣ, ΚΜΑ) του συλλόγου. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Δηλαδή, παραμονή Στεφανίδη, οπότε συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Όπως και αλλαγή διοίκησης, αλλά είναι και πιθανό το να υποβιβαστεί η ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Υπενθυμίζεται, πως έχει δηλωθεί στις Αρμόδιες Αρχές η επιθυμία συμμετοχής στη Football League από τις αρχές Ιουλίου. Πηγή: sport-fm.gr

«Πάτησε» Ελλάδα ο Πάρα!!

Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Φακούντο Πάρα στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ελλάδα για να τελειώσει την υπόθεσή του.

«Πάτησε» Ελλάδα ο Πάρα
Λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα της Τρίτης έφτασε στην Ελλάδα ο Φακούντο Πάρα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργεντινός φορ, παρότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά από το πολύωρο ταξίδι από την πατρίδα του, ήταν ευδιάθετος και παρουσιάστηκε έτοιμος να προσφέρει στους Αρκάδες τις υπηρεσίες του.

Τον παίκτη από πλευράς διοίκησης υποδέχθηκε ο σκάουτερ του συλλόγου, Νίκος Γαλανακόπουλος, ο οποίος παρέλαβε τον ποδοσφαιριστή για να ταξιδέψουν μαζί στην Τρίπολη.

Εντός της ημέρας ο παίκτης θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο, τότε θα πέσουν υπογραφές στο συμβόλαιο. Πηγή: sport-fm.gr

Μεταγραφικό… δείπνο Πέρεθ-Μέντεζ!

Δύο θέματα ήταν στην ατζέντα της συνάντησης του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Ζόρζε Μέντες, όπως αποκαλύπτουν ισπανικά δημοσιεύματα. Προς αποχώρηση ο Ντι Μαρία, κουβέντα για Φαλκάο.

Μεταγραφικό… δείπνο Πέρεθ-Μέντεζ
Με τον διάσημο μάνατζερ, Ζόρζε Μέντεζ, συναντήθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Μαδρίτης ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Στην κορυφή της συζήτησης των δύο ανδρών βρέθηκε η αποχώρηση του Άνχελ Ντι Μαρία από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, με την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν να μοιάζει περισσότερο πιθανή.

Το άλλο θέμα ήταν η απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο. Οι «μερένχες» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός επιθετικού μετά την πώληση του Άλβαρο Μοράτα στη Γιουβέντους, καθώς αυτή τη στιγμή μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός είναι ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Κολομβιανός επιθετικός δεν θέλησε με την επιστροφή του να σχολιάσει τίποτα που να αφορά τη «βασίλισσα», αλλά η εφημερίδα «AS» επιμένει ότι επιθυμία του διεθνούς άσου είναι να ντυθεί σύντομα στα λευκά. Πηγή: sport-fm.gr

Έρχεται και υπογράφει!

Προσγειώνεται στην Κέρκυρα σήμερα ο Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος θα αποτελέσει και τυπικά τον νέο επιθετικό της τοπικής ομάδας. «Ανοιχτό» παραμένει το θέμα του στόπερ και του αριστερού μπακ.

Έρχεται και υπογράφει
Ολοκληρώνεται και με τη… βούλα σήμερα η μεταγραφή του Μάρκο Μαρκόφσκι στην Κέρκυρα.

Μεταξύ των παικτών που έχουν εξεταστεί για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ο 29χρονος επιθετικός ήταν ο «εκλεκτός» του Μιχάλη Γρηγορίου κι εντός της ημέρας αναμένεται η άφιξή του στο νησί, προκειμένου να συναντηθεί με τους ιθύνοντες του συλλόγου και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Να θυμίσουμε πως ο Σέρβος φορ έχει αγωνισθεί και παλαιότερα στην χώρα μας, για λογαριασμό της Καλλιθέας, της Δόξα Δράμας και της Ξάνθης. Με τον καινούργιο του προπονητή μάλιστα είχαν συνυπάρξει την σεζόν 2010-2011, όταν είχε πετύχει 18 γκολ σε 33 ματς με τους «μαυραετούς» (ρεκόρ καριέρας).

Πλέον η Κέρκυρα μπορεί να στραφεί στους δύο εναπομείναντες στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού κι ενός αριστερού μπακ.

Όσον αφορά την θέση του στόπερ, στην λίστα παραμένει πάντα ο Στίματς, πέραν αυτού όμως υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που περνάνε απ’ το… μικροσκόπιο. Πηγή: sport-fm.gr

«Ερυθρόλευκες» εξελίξεις… προσεχώς!!

Στην Τουρκία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μια… ανάσα από την απόκτηση του Άμραμπατ, ενώ παράλληλα κάτι «ψήνεται» για επιθετικό. Νέα σενάρια για Πέδρο Λέον.

«Ερυθρόλευκες» εξελίξεις… προσεχώς!
«Καυτός» είχαμε γράψει ότι προμηνύεται ο Αύγουστος όσον αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός εξτρέμ, χωρίς αυτή τη στιγμή να βρίσκεται κάποιο όνομα σε προτεραιότητα.

Για την επίθεση, εκτός από τον Κώστα Μήτρογλου, εξετάζονται και άλλοι ποδοσφαιριστές, με τις πληροφορίες από την Ιταλία να αναφέρουν ότι επίκειται ταξίδι από τους «ερυθρόλευκους» στο Μιλάνο για τον Εμπαγιέ Νιάνγκ της Μίλαν!

Παράλληλα, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μεταγραφικός στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο, ο οποίος όμως παρουσιάζεται έτοιμος να υπογράψει στην Ίντερ και τον θέλει και η Γιουβέντους.

Υπάρχουν και για άλλους παίκτες δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, όπως για τον Πάντεφ και τον Σαπάτα που μοιάζει να είναι κοντά στην Φέγενορντ.

Πλησιάζει ο Άμραμπατ

Εκτός από τον επιθετικό ο Ολυμπιακός κινείται εντατικά για την απόκτηση και εξτρέμ, με τον Νόρντιν Αμραμπατ να είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή μεταξύ των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τη Γαλατασαράι για τον Ολλανδομαροκινό άσο, ο οποίος παρουσιάζεται έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάντως, από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν προκύπτει η παραμικρή πληροφόρηση επί του θέματος, όπως και για τις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις.

Νέα σενάρια για Πέδρο Λεόν

Από την περσινή αντίστοιχη μεταγραφική περίοδο είναι στο προσκήνιο το όνομα του Πέδρο Λεόν, με τον οποίο θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ο Μίτσελ. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Χετάφε επιθυμεί να απαλλαγεί από το «βαρύ» συμβόλαιο του 27χρονου χαφ και έτσι προέκυψαν οι φήμες που τον θέλουν ξανά να απασχολεί τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, πρέπει να σημειωθεί ότι ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, λόγω του διήμερου ρεπό που έχει δώσει στους παίκτες, και είναι στην πατρίδα του. Ίσως να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις σε αυτό το θέμα, με την παρουσία του Ισπανού τεχνικού στην Ιβηρική. Πηγή: sport-fm.gr

Αμπέντ, αλλιώς Άμπροουζ!!

Μετά το παιχνίδι με την Σταντάρ θα φορτσάρουν για τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό με τον Αμπέντ να είναι ο πρώτος στόχος, ενώ αν δεν υπάρξει θετική κατάληξη, θα πάρει… σειρά ο Ντάρεν Άμπροουζ.

Αμπέντ, αλλιώς Άμπροουζ
Την τελική τους κίνηση για την απόκτηση του Μεχντί Αμπέντ αναμένεται να κάνουν στον Παναθηναϊκό μετά το ματς με τη Σταντάρ Λιέγης και σε περίπτωση πρόκρισης όλα θα είναι πιο... απλά.

Τα έσοδα θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των ανθρώπων του «τριφυλλιού», καθώς αναμένεται να προσφέρουν ένα ποσό (όχι πολύ μεγάλο) στη Νιούκαστλ για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του 22χρονου μέσου, που χρησιμοποιείται από τον Άλαν Πάρντιου στα φιλικά των Άγγλων.

Αν δεν τελειώσει θετικά το θέμα θα γίνει στροφή προς τον Ντάρεν Άμπροουζ. Πρόκειται για τον 30χρονο μέσο, ο οποίος έπαιξε δανεικός στον Απόλλωνα Σμύρνης στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14. Μάλιστα, σημείωσε έξι γκολ σε 13 ματς. Μάλιστα, είχε ισοφαρίσει για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο παιχνίδι της Λεωφόρου, αλλά το «τριφύλλι» επικράτησε 3-1.

inner

Αποτελεί εφικτή οικονομικά περίπτωση, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από την Μπέρμιγχαμ. Επιπλέον, έχει παίξει ακόμα σε Νιούκαστλ, Ιπσουιτς, Τσάρλτον, Κρίσταλ, Πάλας και μετράει σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ περισσότερες από 320 συμμετοχές και 70 γκολ.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο 17χρονος Νοτιοαφρικανός Σακίλ Αμπραχαμς. Είναι μεσοεπιθετικός, ανήκει στην ακαδημία του Αγιαξ Κέιπ Τάουν και δοκιμάζεται στη Νέων. Ενδέχεται να παίξει και στα φιλικά με Εθνικό (6/8) και Αστέρα (9/8). Πηγή: sport-fm.gr

Εδώ είναι Λεωφόρος!!

Στο «Απ. Νικολαΐδης» της δόξας και των ιστορικών προκρίσεων o Παναθηναϊκός καλείται (21:00) να ολοκληρώσει κόντρα στη Σταντάρ τη δουλειά που ξεκίνησε στη Λιέγη. Γρίφος για… δυνατούς λύτες η ενδεκάδα.

Εδώ είναι Λεωφόρος!
Ραντεβού με τ’ αστέρια για τον Panathinaikos… Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θέλουν να φανούν σήμερα (21:00, NovaΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr, Otesport 1) κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης αντάξιοι της ευρωπαϊκής ιστορίας του συλλόγου, περνώντας στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ.

inner

Η Λεωφόρος θα φορέσει τα γιορτινά της ξανά μετά από περίπου έξι χρόνια. Το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι των «πράσινων» στην ιστορική του έδρα ήταν στις 22 Φεβρουαρίου του 2008 για το… Κύπελλο UEFA, με προπονητή τον Ζοσέ Πεσέιρο, αλλά η τελευταία ανάμνηση δεν ήταν καλή. Το γκολ του Νάτσο Νόβο, ύστερα από το λάθος του Νασίφ Μόρις είχε διαμορφώσει το τελικό 1-1 με την Ρέιντζερς και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου ματς είχε στείλει του σκωτσέζους στους «16» της διοργάνωσης.

Για να βρούμε παιχνίδι στο «Απ. Νικολαΐδης» για το Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να πάμε πολύ πίσω. Σχεδόν δέκα χρόνια. Στις 7 Δεκεμβρίου του 2004, ο Παναθηναϊκός είχε υποδεχθεί την Αϊντχόφεν και την είχε φιλοδωρήσει με τέσσερα τέρματα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, αλλά είχε ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια τη διοργάνωσης.

«Δεν χρειάζεται πρεμούρα, μόνο αυτοσυγκέντρωση», το σύνθημα του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος δήλωσε τη Δευτέρα στη συνέντευξη Τύπου πως αν η ομάδα του κάνει αυτά που πρέπει και ξέρει, δεν θα έχει πρόβλημα.

Σε ότι αφορά το πώς θα παρατάξει ο 41χρονος τεχνικός την ομάδα, τα πάντα είναι ανοιχτά και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προέκυψαν αναποδιές της τελευταίας στιγμής, όπως και πριν τον αγώνα της Λιέγης, όπου ήταν αμφίβολος ο Πέτριτς, αλλά τελικά αγωνίστηκε.

Ο Κροάτης θα είναι στην αρχική ενδεκάδα, παρά τις ενοχλήσεις που είχε και μετά την πρώτη αναμέτρηση. Ο Μέντες αναμένεται να είναι βασικός, καθώς έχει επιστρέψει στις προπονήσεις από την Κυριακή. Το θέμα είναι ο Τάσος Λαγός, ο οποίος δεν έβγαλε το πρόγραμμα χθες, λόγω διάτασης στον πλάγιο κοιλιακό. Η συμμετοχή του θα κριθεί σχεδόν την τελευταία στιγμή, καθώς θα μιλήσει σήμερα με το ιατρικό τιμ ο προπονητής των «πράσινων».

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι… τερματοφύλακας ο Κοτσόλης και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος. Στο κέντρο οι Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα. Ο Πέτριτς θα έχει ελεύθερο ρόλο και οι Κλωναρίδης, Μπεργκ μπροστά. Είναι πιθανό να προτιμηθεί ο Καρέλης αντί του Κλωναρίδη. Πηγή: sport-fm.gr

Απομένει ένα τηλεφώνημα!!

Την ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ για να προχωρήσουν στην υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου του περιμένει ο Στέφανος Αθανασιάδης. Καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά του «Δικεφάλου του Βορρά».

Απομένει ένα τηλεφώνημα
Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ μοιάζει να είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης. Οι δύο πλευρές έχουν κάνει τις δικές τους υποχωρήσεις, αφού υπήρχε αρκετά μεγάλη απόκλιση όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Ο διεθνής επιθετικός, από τη μεριά του, εμφανίζεται να έχει κουραστεί από την καθυστέρηση που υπήρξε στην υπόθεσή του και θέλει άμεσα να τελειώσει αυτό το θέμα.

Για αυτό τον λόγο δεν σκοπεύει να καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» και εκείνο που περιμένει είναι να επικοινωνήσει μαζί του ο Ζήσης Βρύζας, ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να αφοσιωθεί απερίσπαστος στη δουλειά του.

Παράλληλα, παρατηρείται μεγάλη στασιμότητα στα μεταγραφικά θέματα των Θεσσαλονικέων, χωρίς να φαίνεται να υπάρχει αποφασιστικότητα να υπάρξουν προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Όσον αφορά τώρα τον Μπίμπρας Νάτχο, μέχρι στιγμής ο Ισραηλινός χαφ δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις του για να συνεχίσει την καριέρα του και, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες, μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο διεθνής μέσος έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέρεται να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, προσφέροντας του 3 εκατ. ευρώ ετησίως και το δέλεαρ της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League. Πηγή: sport-fm.gr

Θέλει Κουρμπέλη, κοιτάει κι άλλους!!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ο «Νο1» στόχος για να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στη θέση του αμυντικού χαφ για την ΑΕΚ, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Θέλει Κουρμπέλη, κοιτάει κι άλλους
Στην ΑΕΚ περίμεναν να ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας για να διαπιστώσουν σε ποιες άλλες θέσεις του υπάρχοντος ρόστερ χρειάζονται να ενισχυθούν.

Στο πρόσφατο φιλικό με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια φάνηκε ότι η «Ένωση» πρέπει να αποκτήσει κάποιο καθαρόαιμο αμυντικό μέσο, αφού ο Κορδέρο και ο Φαγέ δεν είναι καθαροί «κόφτες» και ο Ρόβας εξακολουθεί να μη δίνει τη σιγουριά που απαιτείται.

Για αυτό τον λόγο οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του αμυντικού μέσου που θα καλύψει το συγκεκριμένο κενό.

Πρώτο όνομα στη σχετική λίστα είναι εκείνο του Δημήτρη Κουρμπέλη για τον οποίο ενδιαφέρεται από τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά οι απαιτήσεις του Αστέρα Τρίπολης βάζουν… φρένο στη μεταγραφή. Αν και οι Αρκάδες δεν έχουν «πέσει», τις τελευταίες μέρες επικρατεί αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να κάνουν τον 21χρονο άσο δικό τους.

Παράλληλα, στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ υπάρχουν τα ονόματα του Γρηγόρη Μάκου και του Σάββα Γκέντσογλου. Ο διεθνής χαφ φέρεται να επιθυμεί να φύγει από το κυπριακό πρωτάθλημα και, μάλιστα, έχει ρίξει γέφυρες για την επιστροφή του (δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά υπάρχει φόρμουλα για να αποκτηθεί). Όσον αφορά τον Γκέντσογλου, τα πράγματα για εκείνον μοιάζουν να είναι πιο εύκολα, αφού η διοίκηση της Σαμπντόρια φέρεται να τον ενημέρωσε να βρει ομάδα.

Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε και τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος όσο δεν συμφωνεί με κάποια ομάδα, θεωρείται πιθανό να ρίξει τις απαιτήσεις και θα γίνει περισσότερο διαλλακτικός σε αυτά που ζητάει. Πηγή: sport-fm.gr

«Δένει» τον Τοροσίδη η Ρόμα!!

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας προσφέρει η Ρόμα στον Βασίλη Τοροσίδη, όπως γράφει σήμερα η SportDay και διαψεύδονται οι φήμες που θέλουν τον διεθνή μπακ να αποχωρεί από την αιώνια πόλη.

«Δένει» τον Τοροσίδη η Ρόμα
Τις προηγούμενες μέρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία στην Ιταλία ότι ο Βασίλης Τοροσίδης θα αποχωρήσει από τη Ρόμα, η οποία έχει δεχθεί προτάσεις για την πώλησή του ή τον δανεισμό του.

Σύμφωνα, όμως, με τη στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, αυτά τα σενάρια δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού οι «τζιαλορόσι» φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον διεθνή μπακ-χαφ.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Ιταλοί δέχθηκαν μία πολύ καλή πρόταση από ρωσικό σύλλογοι για τον «Τόρο», αλλά απάντησαν αρνητικά.

Μάλιστα, το συμβόλαιο που προτείνουν είναι τριετούς διάρκειας και έτσι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Ρωμαίων μέχρι το 2017.Πηγή: sport-fm.gr

Θέλει να γυρίσει ο Μήτρογλου!

Σε επαφή με τον Κώστα Μήτρογλου και τη Φούλαμ φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον διεθνή επιθετικό και τους Πειραιώτες να θέλουν να συνεργαστούν ξανά.

Θέλει να γυρίσει ο Μήτρογλου
Τον παίκτη που θα βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ψάχνει όλο αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταλήξει σε κάποια περίπτωση.

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση των Πειραιωτών στο International Champions Cup, πρόθεση της διοίκησης είναι να ενισχύσει το υπάρχον ρόστερ με την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός εξτρέμ που θα προσφέρουν περισσότερες λύσεις στον Μίτσελ.

Πριν από μερικές μέρες από την Αγγλία προέκυψε η πληροφορία ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν τον Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο είχαν πουλήσει (έναντι 15 εκατ. ευρώ) στη Φούλαμ τον περασμένο Γενάρη.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επαφή με τον διεθνή επιθετικό και τη Φούλαμ. Ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του, αλλά οι Άγγλοι δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό. Πηγή: sport-fm.gr

«Διαβολικό» δεύτερο ημίχρονο! (video)


Με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με σκορ 3-1 της Λίβερπουλ και κατέκτησε το τουρνουά International Champions Cup, στο οποίο συμμετείχε και ο Ολυμπιακός.

«Διαβολικό» δεύτερο ημίχρονο! (video)

Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στίβεντ Τζέραντ.

Ωστόσο, οι παίκτες του Λουίς Φαν Χάαλ μπήκαν αποφασισμένη στην επανάληψη να πάρουν τη νίκη και με δύο γρήγορα γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ και του Χουάν Μάτα στο 56΄ και στο 58’, αντίστοιχα, πήραν το προβάδισμα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γεσέ Λίνγκαρντ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και κατάφερε να σκοράρει με ένα εξαιρετικό σουτ από το ύψους της περιοχής.

Πλέον οι δύο σύλλογοι επιστρέφουν στην Αγγλία εν όψει της έναρξης της Premier League, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχονται τη Σουόνσι και η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Σάουθάμπτον.

Δείτε τις φάσεις


Πηγή: sport-fm.gr

Έκοψαν τρεις οι Αμερικανοί!

Γουόλ, Μπιλ και Μίλσαπ «κόπηκαν» από τη συνέχεια της προετοιμασίας των ΗΠΑ για το Μουντομπάσκετ.

Έκοψαν τρεις οι Αμερικανοί

Πρόκειται για τους γκαρντ Τζον Γουόλ και Μπράντλεϊ Μπιλ των Ουίζαρντς, καθώς και τον φόργουορντ Πολ Μίλσαπ των Χοκς.

Οι 16 που συνεχίζουν είναι οι: Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ), Ντέρικ Ρόουζ (Μπουλς), Στίβεν Κάρι, Κλέι Τόμπσον (Ουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Ντεμάρκους Κάζινς (Κινγκς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Ντεμάρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Κένεθ Φαρίντ (Νάγκετς), Γκόρντον Χέιγουορντ (Τζαζ), Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Κάιλ Κόρβερ (Χοκς), Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς) και Τσάντλερ Πάρσονς (Μάβερικς). Πηγή: sport-fm.gr

«Βολιώτης» και ο Μαρινάκης!

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του κι ο Νίκος Μαρινάκης ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

«Βολιώτης» και ο Μαρινάκης
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας και την Τρίτη αναμένεται ο νεαρός αμυντικός να υπογράψει και να ανακοινωθεί επίσημα από του νεοφώτιστους στη Σούπερ Λίγκα Βολιώτες.

Ο παίκτης αρχικά θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» και το νέο θα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016. Πηγή: sport-fm.gr

Έκκληση για το γήπεδο η Καλλονή!

Η Καλλονή πέρασε πολλά την περυσινή αγωνιστική περίοδο με την έλλειψη του γηπέδου της Μυτιλήνης και τη μετακίνησή της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τους εντός έδρας αγώνες της.

Έκκληση για το γήπεδο η Καλλονή
Πλέον, με το γήπεδο του ακριτικού νησιού να βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση των έργων που χρειάζονται για την ανακατασκευή του, προκύπτει, σύμφωνα με τον σύλλογο, πως κάποιοι δεν θέλουν να φτιαχτεί και να εμποδίσουν την ομαλή μετάβαση της ΑΕΛΚ στη νέα εποχή της, κάτι που δυσανασχετεί τους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι με ανακοίνωση που εξέδωσαν τη Δευτέρα, επισημαίνουν πως το γήπεδο είναι η καλύτερη «μεταγραφή» της ομάδας και ζητούν ίση και όχι προνομιακή μεταχείριση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ενώ το ανακαινισμένο γήπεδο της Μυτιλήνης φτάνει στην ολοκλήρωση των εργασιών του με τις προδιαγραφές του επιπέδου Super League, εμφανίζονται απόψεις και θέσεις που σκιάζουν τη δικαιολογημένη χαρά που έχει ο φίλαθλος κόσμος του τόπου μας για το αθλητικό αυτό επίτευγμα.

Πράγματι, δεν έχουν ακόμα όλοι συνειδητοποιήσει την ώθηση που θα δώσει το γήπεδο στον λεσβιακό αθλητισμό και την προβολή του νησιού μας, ιδιαίτερα με τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗΣ για πρώτη φορά στην έδρα της στο πλαίσιο της Super League και τη συνεχή προβολή του τόπου μας. Εμφανίστηκαν, έτσι, απίστευτες παρερμηνείες και ακατανόητες τοποθετήσεις για τη χρήση του γηπέδου από τη ΚΑΛΛΟΝΗ και τη σύγχρησή του από τον ΑΙΟΛΙΚΟ με αποκορύφωμα την άδικη για την ομάδα μας θέση του νομικού προσώπου αθλητισμού του Δήμου Μυτιλήνης. Προς άρση, λοιπόν, κάθε παρεξηγήσεως, γνωρίζουμε τα εξής:

1) Είναι γεγονός ότι, παρ’ όλη την οικονομική "αιμορραγία" της ομάδας μας που πέρυσι έδωσε 34 αγώνες ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ και διατηρήθηκε στην κατηγορία -καίτοι νεοφώτιστη –και, παρ’ όλη την έλλειψη ηθικής συμπαράστασής της από τους φιλάθλους του νησιού, που δεν είχαν τη χαρά να δουν την ομάδα τους ούτε σε ένα ματς, εν τούτοις το πρωτοφανές επίτευγμα της ομάδας μας δίνει την ευκαιρία για πρώτη φορά να ζήσει ο φίλαθλος κόσμος του τόπου μας τις συγκινήσεις ως Super League και να "γευτεί" ο τόπος μας πολλά οφέλη από την έλευση τόσων ομάδων και οπαδών πέραν της τηλεοπτικής προβολής του τόπου μας.

Η νέα χρονιά με την αβάντα της έδρας ευελπιστούμε ότι θα είναι καλύτερη και θα δώσει μεγάλες στιγμές στον φίλαθλο κόσμο της Λέσβου.

Όμως, για την ομάδα μας υπάρχει η πικρία ότι η αντιμετώπισή της από τα όργανα του Δήμου Μυτιλήνης δεν είναι ανάλογη με μια ομάδα Α’ Εθνικής .

Συγκεκριμένα:

Α) Η ΚΑΛΛΟΝΗ έχει από το 2012 παραχωρητήριο για μία δεκαετία για την αποκλειστική χρήση του Δημοτικού Σταδίου της Μυτιλήνης, αφού αυτό απαιτεί ο κανονισμός της Super League που έχει ισχύ νόμου.

Παρέκκλιση από την αποκλειστικότητα της χρήσης γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων που απαρτίζουν τη Super League στον συνεταιρισμό, της οποίας ανήκει, βέβαια, η ομάδα μας, γι’ αυτό και από τις ομάδες που χρησιμοποιούν γήπεδα που ανήκουν σε Δήμους ή το κράτος απαιτεί την προκαταβολική είσπραξη των εξόδων συντήρησης των γηπέδων, έχοντας για τη φετινή περίοδο παρακρατήσει ήδη από μας ένα μεγάλο ποσό για τον λόγο αυτό.
Όπου υπήρξε ανάλογο θέμα σε άλλες πόλεις, υπερίσχυσε ο κανονισμός της Super League.

Β) Παρ’ όλα αυτά, εμείς ουδέποτε θελήσαμε να αποκλείσουμε τον ΑΙΟΛΙΚΟ από το να δίνει και εκείνος αγώνες στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης, γιατί δεν θέλαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά και γιατί η σύγχρηση του γηπέδου απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη των πρόεδρων των ομάδων της Super League.

Γνωρίζοντας τις αντιδράσεις των άλλων ομάδων της Α’ Εθνικής που επικαλούνται ζημιές στα γήπεδα όπου αγωνίστηκαν ομάδες άλλων κατηγοριών, θελήσαμε να κάνουμε ότι ήταν δυνατόν για να αγωνιστεί και ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ σε ένα γήπεδο που την ευθύνη της συντήρησής του την έχουμε εμείς και για τη χρήση του θα καταβάλλουμε στο ΔΗΜΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 15% επί των εισπράξεων και προτείναμε ένα αριθμό αγώνων να δώσει και ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ.

Όμως, το ΝΠΔΔ Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου, δια του κ. Αστυρακάκη, μας αντιμετώπισε σκαιότατα, λαμβάνοντας θέση για την ομάδα μας, σαφώς εχθρική, καθώς στο προ διετίας παραχωρητήριο του Δημοτικού Σταδίου της Μυτιλήνης, ήρθε σήμερα να προσθέσει όρους που δεν υπήρχαν και ως εμείς να τιμωρούμαστε, γιατί παίζουμε στην Α’ Εθνική, όταν μάλιστα επικαλεστήκαμε το νόμο και όχι κάποιες αυθαίρετες απόψεις.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα όταν, έχοντας ήδη κλείσει φιλικό αγώνα με την ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ, ο Δήμος Μυτιλήνης μας κάλεσε σε σύνταξη ιδιωτικού συμφωνητικού με δυσβάστακτους όρους που υπονομεύουν την τέλεσή του και ενώ θα καταβάλλαμε μεγάλα κόστη για να έρθει στη Μυτιλήνη μια τέτοια ομάδα. Εμείς δεν θέλουμε προνομιακή μεταχείριση, αλλά την επιβαλλόμενη από τους νόμους του κράτους.

Κάνουμε, λοιπόν, έκκληση στη νέα δημοτική αρχή, αλλά και στους αθλητικούς παράγοντες του τόπου, να υπάρξει πνεύμα κατανοήσεως και συνεργασίας που θα προάγει τον λεσβιακό αθλητισμό και δεν θα εμποδίζει την πρόοδό του».

Κάκωση ο Κωνσταντινίδης του ΠΑΟΚ!!

Άσχημα νέα είχε η σημερινή (4/8) προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς ο Κωνσταντινίδης τραυματίστηκε  στο γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση στην περιοχή του περονιαίου νεύρου.
Πάνω στην τακτική δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καθώςμετά την προθέρμανση που περιείχε και ασκήσεις τεχνικής, οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν σε οικογενειακό διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο. Σε αυτό δεν συμμετείχαν όσοι πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής στη Νάπολη, αλλά και οι Μακ, Γκολάσα και Αθανασιάδης που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.
Στην τελευταία φάση του διπλού τραυματίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στο γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση στην περιοχή του περονιαίου νεύρου και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί πριν την αυριανή πρωινή προπόνηση.
Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο το πρωί στις 11 στην Τούμπα και το βράδυ θα αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα εναντίον της Ξάνθης στις 20:00.
Πηγή: gazzetta.gr

Ένα παιχνίδι, μισή χρονιά!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ, στην οποία οι «πράσινοι» χρωστούν κάτι από το 2010!
Είναι αυτό που λέμε ένα παιχνίδι μισή χρονιά. Ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Παναθηναϊκού και του αγώνα με την Σταντάρ. Με πρόκριση ο Παναθηναϊκός επιστρέφει οριστικά στην Ευρώπη και έχει μία ακόμα ευκαιρία να κάνει το θαύμα-βάση αντιπάλων- και να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μία πρόκριση εξασφαλίζει οριστικά ευρωπαϊκά παιχνίδια στον Παναθηναϊκό μέχρι τον Δεκέμβριο σίγουρα και βλέπουμε…
Το κυριότερο ;  Ο Παναθηναϊκός ικανοποιεί τον κόσμο του, που δεν αντέχει να τον δει άλλη μία χρονιά εκτός Ευρώπης. Και φυσικά μία πρόκριση εξασφαλίζει 5 εκ. ευρώ στα ταμεία και η ομάδα  κάνει ένα μεγάλο βήμα για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ εξυγίανση. Κάτι που αν το έλεγες αυτό πριν δύο χρόνια θα σε πέρναγαν για τρελό …..  Για αυτό και το συγκεκριμένο παιχνίδι με την Σταντάρ είναι η μισή χρονιά για τον Παναθηναϊκό.
Ο Αναστασίου έχει προετοιμάσει τους παίκτες κατάλληλα, για να μπουν στο γήπεδο να πάρουν την πρόκριση. Ότι ήταν να κάνει ο προπονητής και το τεχνικό τιμ το έκαναν. Τώρα τον λόγο έχουν οι παίκτες και ο κόσμος της ομάδας, που θα γεμίσει το γήπεδο και η Σταντάρ θα καταλάβει τι σημαίνει…Λεωφόρος. Αρκεί να καταλάβουν όλοι όσοι πάνε στο γήπεδο, ότι κάθε διακοπή από οποιαδήποτε ανοησία βολεύει τον αντίπαλο, που θα μπει στο γήπεδο, για να παίξει κυρίως με το νου του στην άμυνα και σε κάποια αντεπίθεση να βάλει ένα γκολ, που θα φέρει τούμπα τα προγνωστικά.
Μου λένε όλοι, ότι η παράδοση είναι σε βάρος του Παναθηναϊκού , που δεν έχει πάρει πρόκριση ποτέ στην ιστορία φέρνοντας 0-0 στο πρώτο εκτός έδρας ματς σε νοκ-αουτ παιχνίδια. Ε και; Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Και αν ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος σε αυτό το ματς την πρόκριση θα την πάρει.  Αρκεί αμυντικά να κάνει ένα παιχνίδι, όπως της Λιέγης και στην επίθεση-αν είναι δυνατόν-  η πρώτη ευκαιρία να γίνει γκολ.
Αυτό είναι παιχνίδι καρδιάς, παιχνίδι του όλα, η τίποτα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού το ξέρουν και περιμένουν πως και πως την στιγμή να πάρουν την πρόκριση κόντρα στην Σταντάρ και να την χαρίσουν στον κόσμο τους.  Εξάλλου ο Παναθηναϊκός κάτι της χρωστάει της Σταντάρ από το 2010. Και φυσικά αυτά είναι παιχνίδια για τους παίκτες με προσωπικότητα. Τον Μπέργκ, τον Πέτριτς, τον Σίλντεφελντ, τον Μέντες,τον Πρανιτς τον μεγάλο αρχηγό τον Ζέκα. Αλλά και για παίκτες διψασμένους να παίξουν στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό είτε για πρώτη φορά είτε και πάλι.
Πηγή: gazzetta.gr

Ο Άλφαρο στο gazzetta.gr για Παναθηναϊκό!!

Ο Αλεχάντρο Αλφαρο επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr όχι μόνο τις επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την προσμονή του για το ματς της Τρίτης, ώστε να πλησιάσει στη «Λεωφόρο».
Είναι κάτι περισσότερο από ξεκάθαρο πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός κρίνεται από το εάν ο Παναθηναϊκός θα περάσει το εμπόδιο της Σταντάρ Λιέγης. Αυτό δεν το περιμένει μόνο το Τριφύλλι, αλλά και οι στόχοι της ομάδας. Οπως π.χ. ο Αλεχάντρο Αλφαρο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι από τους βασικούς που φιγουράρουν στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα και αναμένει με τη σειρά του την πρόκριση το βράδυ της Τρίτης. Τούτο δεν προκύπτει ως υπόνοια, αλλά με βάση τη δική του επιβεβαίωση στο gazzetta.gr, όπου εξέφρασε την επιθυμία και την προσμονή του να έρθει στην Ελλάδα.
«Ναι, έχουμε μιλήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συμφωνήσει. Αυτό θα πρέπει να γίνει σε πιο συγκεκριμένη βάση, όταν η ομάδα περάσει από αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι που έχει. Αυτή ήταν η ενημέρωση που είχα από τον Παναθηναϊκό, στους ανθρώπους του οποίου εξήγησα ότι θα με ενδιέφερε πολύ η προοπτική και ότι θα περιμένω να μιλήσουμε εκ νέου. Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία, θέλω να ευχηθώ και καλή τύχη για το ματς των προκριματικών!»
Αυτή η ιστορία με το stand by των μεταγραφικών είναι το ένα μέρος της ιστορίας με τον Αλφαρο, ο οποίος έχει τους δικούς του λόγους να προσμένει και να θεωρεί... λαβράκι τον Παναθηναϊκό. Βλέπετε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει ειδοποιηθεί από τη Μαγιόρκα πως δεν υπολογίζεται και ότι πρέπει να βρει ομάδα. Το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό, αλλά ότι αμείβεται με τρελό -για τα δεδομένα της Segunda Division- συμβόλαιο και αυτό πλέον δεν μπορεί να το πληρώνει η σχεδόν χρεοκοπημένη Μαγιόρκα. Ο Αλφαρο έχει ακόμα δύο χρόνια συμφωνίας και εισπράττει ένα εκατ. ευρώ ετησίως!
Πάντως ο παίκτης με τους Νησιώτες τα έχει βρει και έχει μείνει ουσιαστικά ελεύθερος, παίρνοντας και ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ από τον μισθό της σεζόν που ξεκινάει. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας εξίσου σημαντικός με τον ΠΑΟ ενδιαφερόμενος και σίγουρα το κασέ του έχει πέσει κάτω από τη μέση, μιας και από το 2011 που μετακόμισε ως ταλέντο από τη Σεβίλλη (σ.σ.: τον ήθελε σαν τρελός κάποτε ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ), η καριέρα του έχει προφανώς πτωτική πορεία. Κατά συνέπεια εάν και εφόσον περάσει με το καλό ο Παναθηναϊκός και ο ποδοσφαιριστής είναι ρεαλιστής, έχοντας στην τσέπη και τις 200.000 της Μαγιόρκα, θα μπορούσε να οριστεί η καλή συμφωνία, με την ελληνική ομάδα να δίνει ένα συμβόλαιο προσαρμοσμένο στα δικά της οικονομικά δεδομένα.
Ο Αλφαρο είναι ουσιαστικά πολυθεσίτης που μπορεί να παίξει είτε ως εξτρέμ (καλύτερα στα δεξιά) είτε ως δεύτερος επιθετικός ή ακόμα και κάτι σαν 10άρι. Στα πλάγια το πρόβλημα του είναι πως δεν είναι τόσο γρήγορος για να τρέξει την πλευρά, ενώ σαφώς και τα πηγαίνει καλύτερα στον άξονα ή σε ελεύθερο ρόλο. Το προσόν του είναι η κάθετη πάσα και η κάθετη κίνηση, τα μακρινά σουτ και η επαφή με το γκολ, με την τεχνική του να είναι το σημαντικότερο όπλο του. Το πλέον αδύνατο σημείο του όμως είναι ότι δεν συμμετέχει όσο θα έπρεπε στη συνολική ανασταλτική λειτουργία και αυτό δεν του επέτρεψε να απογειώσει την καριέρα του.
Πηγή: gazzetta.gr

Αρνείται να ξαναπαίξει στην Τίγκρες ο Πουλίδο!!

Ο Πουλίδο επιμένει στον... πόλεμο με Τίγκρες και θα περιμένει στο «ακουστικό» του την FIFA για την τελική του δικαίωση. Άρνηση του παίκτη για το Σούπερ Καπ και για αυξημένες αποδοχές!
Η Τίγκρες κάνει ότι μπορεί προκειμένου να βγει νικήτρια στην μεγάλη διαμάχη με τον Άλαν Πουλίδο αλλά δεν φαίνεται να καταφέρει αυτό που θέλει: να δει ξανά τον παίκτη στις προπονήσεις και τους αγώνες. Ο Πουλίδο συνεχίζει να απέχει από κάθε δραστηριότητα της ομάδας έχοντας μηνύσει κάθε υπεύθυνο για την ταλαιπωρία του: από την Τίγκρες μέχρι την Λίγκα και την Ομοσπονδία.
Οι ποδοσφαιρικές Αρχές στο Μεξικό προς το παρόν τάσσονται υπέρ των ισχυρισμών της Τίγκρες για ύπαρξη συμβολαίου έως το 2016 και ρήτρα αποδέσμευσης για να φύγει στο εξωτερικό, όμως το ζήτημα είναι πως ο Άλαν Πουλίδο δεν γυρίζει πίσω. Αρνήθηκε να παίξει στο Σούπερ Καπ παρά το αίτημα της ομάδας και δεν δέχεται με τίποτα την αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων του συμβολαίων του, με την Τίγκρες να θέλει να του αυξήσει τον μισθό.
Ο παίκτης που προτιμάει να αναλώνεται στο να πηγαίνει να βλέπει προπονήσεις άλλων ομάδων στο Μεξικό καθώς και άλλα ματς θα περιμένει τα... νεότερα από την FIFA για να μπορέσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να παίξει στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις νεότερες πηγές η Παγκόσμια Ομοσπονδία μπορεί να τον δικαιώσει, αρκεί να δώσει ένα ποσό στην Τίγκρες. Για να βγει βέβαια απόφαση από την FIFA θα πρέπει να προηγηθούν οι τελικές αποφάσεις των ποδοσφαιρικών Αρχών στο Μεξικό.
Μέχρι τότε ο... πόλεμος που έχει ξεσπάσει θα μαίνεται σφοδρός... Η Τίγκρες από μέρους της του έστειλε και έγγραφο που τον ενημερώνει για τις θέσεις της και το συμβόλαιό του με τον νεαρό διεθνή κυνηγό να το αγνοεί επιδεικτικά. Κάτι αναμενόμενο από την στιγμή που ο Πουλίδο δεν δέχεται τίποτα απ' όσα υποστηρίζει προφορικώς ή γραπτώς η ομάδα του.
Πηγή: gazzetta.gr

Πάει Κανάρια ο Ουρτασούν!

Στην Γκραν Κανάρια θα αγωνιστεί από τη νέα περίοδο ο Τζέρεμι Ουρτασούν.

Πάει Κανάρια ο Ουρτασούν
Ο διεθνής Ισπανός γκαρντ αποχωρεί από τη Μάλαγα για να αγωνιστεί στα Κανάρια Νησιά και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη χώρα της Ιβηρικής φέρεται να έχει συμφωνήσει για τον επόμενο χρόνο, μετά από δίχρονη παρουσία στην Ανδαλουσία.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ουρτασούν είχε μέσο όρο 6.5 πόντους σε 14' στην ACB και 5.8 πόντους στην Ευρωλίγκα. Πηγή: sport-fm.gr

Αγωνία για Τσάβι!!

Άτυχος στάθηκε ο Τσάβι στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα και προξένησε αγωνία στους συμπαίκτες του και στο τεχνικό τιμ.

Αγωνία για Τσάβι
Ο 34χρονος Ισπανός διεθνής μέσος των «μπλαουγκράνα» αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στην αριστερή γάμπα και εγκατέλειψε το πρόγραμμα του Λουίς Ενρίκε, ώστε να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ των Καταλανών.

Έτσι είναι άγνωστο το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του. Πηγή: sport-fm.gr

Πλησιάζει στην Αρμάνι ο Μουρ!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ίτουον Μουρ βρίσκεται η Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportando.com».

Πλησιάζει στην Αρμάνι ο Μουρ
Έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη και στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι ο Ίτουον Μουρ, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «sportando.com». Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τους Μάτζικ, φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με την Αρμάνι Μιλάνο για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Ο Μουρ είχε ένα σύντομο πέρασμα στο 2011 από την Μπενετόν Τρεβίζο, κατά τη διάρκεια του lockout στο NBA, για να φορέσει την ίδια χρονιά τη φανέλα των Σέλτικς και την επόμενη σεζόν να μετακομίσει στο Ορλάντο.

Πέρυσι, ο 25χρονος γκαρντ αγωνίστηκε σε 79 παιχνίδια στο «μαγικό κόσμο» έχοντας κατά μέσο όρο 6,3 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.Πηγή: sport-fm.gr

Ευχάριστα για Ούμπιντες!

Έπιασε μπάλα μετά από καιρό ο Χαβιέρ Ούμπιντες και σκόρπισε χαμόγελα στον Ατρόμητο. Ρανιέρι στο Περιστέρι και… επίσημα για «κατασκοπεία», παραχωρήθηκε δανεικός ο Δημητρίου.

Ευχάριστα για Ούμπιντες
Με ένα ευχάριστο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον επαναληπτικό με τη Σαράγεβο, όπου οι Περιστεριώτες θέλουν να κλειδώσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League.

Κι αυτό διότι ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ο Χαβιέρ Ούμπιντες και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου το απόγευμα της Τρίτης, με τα χαμόγελα να… σκορπούν στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

Πέραν των άλλων, στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε την Δευτέρα το fax από την ΕΠΟ, το οποίο ενημέρωνε πως όντως ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα βρίσκεται στα επίσημα του Δημοτικού Γηπέδου Περιστερίου την Πέμπτη για να δει από κοντά πιθανούς… στόχους για την Εθνική.

Τέλος, παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον Φωκικό ο Άγγελος Δημητρίου για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Πηγή: sport-fm.gr

Πρωτιά για Παγδατή!!

Ο Μάρκος Παγδατής ήταν ο νικητής του Open τένις του Βανκούβερ, φτάνοντας σε μια σημαντική επιτυχία της καριέρας του

Πρωτιά για Παγδατή
Ο Κύπριος τενίστας νίκησε στον τελικό του τουρνουά τον Ουζμπέκο Φαρούν Ντούστοφ με 2-0 σετ (7-6, 6-3) και έφτασε στον δεύτερο τίτλο του φέτος γενικότερα και στη συγκεκριμένη διοργάνωση ειδικότερα, μετά το 2009.

Μάλιστα, ο Παγδατής θα αγωνιεί στο κυρίως ταμπλό του USA Open, ύστερα από τον τραυματισμό του Τόμι Χάας.
Πηγή: sport-fm.gr

«Χάλκινες» οι Ταβουλάρη Κουτσουμπού!

Με το χάλκινο μετάλλιο θα επιστρέψουν από τη Γερμανία και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας για σκάφη 420 οι Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και Φανή Κουτσουμπού.

«Χάλκινες» οι Ταβουλάρη Κουτσουμπού
Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες πήραν την τρίτη θέση στην κούρσα συνολικά, αφού στις δυο τελευταίες της Δευτέρας τερμάτισαν στην πέμπτη και στην πρώτη θέση αντίστοιχα και με 47 βαθμούς σε 10 ιστιοδρομίες ήταν τρίτες με 47 βαθμούς.

Ήτοι, πολύ κοντά στις πρώτες Ιταλίδες Κ.Ομάρι – Φ.Ρούσο (40 β.) και τις δεύτερες Τζ .Λο –Τζ.Γέο από τη Σιγκαπούρη (45 β).

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση και των Μπακατσιά- Παπαγεωργίου, οι οποίες με 61 βαθμούς κατέκτησαν την πέμπτη θέση. Πηγή: sport-fm.gr

Συμφορά με Μπατούκ!

Άσχημα μαντάτα προέκυψαν στην Αναντολού Εφές, καθώς ο Μπιρκάν Μπατούκ θα αναγκαστεί να μείνει εκτός παρκέ για τους επόμενους έξι μήνες.

Συμφορά με Μπατούκ
Ο 24χρονος διεθνής Τούρκος φόργουορντ τραυματίστηκε σοβαρά στον τένοντα και η διάγνωση έβγαλε το δυσάρεστο αποτέλεσμα, με το παίκτη να τραυματίζεται στο φιλικό της εθνικής του ομάδας κόντρα στο Βέλγιο. Πηγή: sport-fm.gr

Έτσι προετοιμάστηκε ο Παναθηναϊκός!! (pics)

Δείτε μέσα από φωτογραφίες πώς αποτυπώνεται η δουλειά και το καλό κλίμα στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του μεγάλου επαναληπτικού με τη Σταντάρ Λιέγης.

Έτσι προετοιμάστηκε ο Παναθηναϊκός (pics)
inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
Πηγή: sport-fm.gr