Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

«Ερυθρόλευκες» εξελίξεις… προσεχώς!!

Στην Τουρκία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μια… ανάσα από την απόκτηση του Άμραμπατ, ενώ παράλληλα κάτι «ψήνεται» για επιθετικό. Νέα σενάρια για Πέδρο Λέον.

«Ερυθρόλευκες» εξελίξεις… προσεχώς!
«Καυτός» είχαμε γράψει ότι προμηνύεται ο Αύγουστος όσον αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός εξτρέμ, χωρίς αυτή τη στιγμή να βρίσκεται κάποιο όνομα σε προτεραιότητα.

Για την επίθεση, εκτός από τον Κώστα Μήτρογλου, εξετάζονται και άλλοι ποδοσφαιριστές, με τις πληροφορίες από την Ιταλία να αναφέρουν ότι επίκειται ταξίδι από τους «ερυθρόλευκους» στο Μιλάνο για τον Εμπαγιέ Νιάνγκ της Μίλαν!

Παράλληλα, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μεταγραφικός στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο, ο οποίος όμως παρουσιάζεται έτοιμος να υπογράψει στην Ίντερ και τον θέλει και η Γιουβέντους.

Υπάρχουν και για άλλους παίκτες δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, όπως για τον Πάντεφ και τον Σαπάτα που μοιάζει να είναι κοντά στην Φέγενορντ.

Πλησιάζει ο Άμραμπατ

Εκτός από τον επιθετικό ο Ολυμπιακός κινείται εντατικά για την απόκτηση και εξτρέμ, με τον Νόρντιν Αμραμπατ να είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή μεταξύ των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τη Γαλατασαράι για τον Ολλανδομαροκινό άσο, ο οποίος παρουσιάζεται έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάντως, από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν προκύπτει η παραμικρή πληροφόρηση επί του θέματος, όπως και για τις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις.

Νέα σενάρια για Πέδρο Λεόν

Από την περσινή αντίστοιχη μεταγραφική περίοδο είναι στο προσκήνιο το όνομα του Πέδρο Λεόν, με τον οποίο θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ο Μίτσελ. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Χετάφε επιθυμεί να απαλλαγεί από το «βαρύ» συμβόλαιο του 27χρονου χαφ και έτσι προέκυψαν οι φήμες που τον θέλουν ξανά να απασχολεί τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, πρέπει να σημειωθεί ότι ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, λόγω του διήμερου ρεπό που έχει δώσει στους παίκτες, και είναι στην πατρίδα του. Ίσως να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις σε αυτό το θέμα, με την παρουσία του Ισπανού τεχνικού στην Ιβηρική. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: